Beta hcg 3.90

Canim bende seninle ayni durumdayim cuma gunu kan testi verdim adetim 6 gun gecikti 3.2 cikti 2 gun sonra testi tekrarlamam soylendi pazartesi tekrarlicam testi inşallah vardir. Senin beta kac oldu su an ve kacinci gecikme gunun

Canim bende seninle ayni durumdayim cuma gunu kan testi verdim adetim 6 gun gecikti 3.2 cikti 2 gun sonra testi tekrarlamam soylendi pazartesi tekrarlicam testi inşallah vardir. Senin beta kac oldu su an ve kacinci gecikme gunun
Benim yükseldi çok şükür 207 oldu inşallah sende hamişsindir

Aynen ilk bebegim ama malesef yok. Prolaktin hormonu yüksek ve idrar yollarımda enfeksiyon çıktı o yüzden önce tedavi görmem gerek
Merhaba canim öncelikle prolaktinin kaç benimde yıllardık yüksek tomografi çekildim şüpheli çiktı endokrine gönderdiler bir sorun yok dedi orasıda bu ay kadın dogumcum prolaktin icin ilaç verdi 2 yildır kendiliginden gebelik oluşmadı benim en yüksek 52 görmüstüm ilacı kullanıp çok hamile kalan var allah nasip etsin insallh

Aminn sizede en yakın zamanda nasip etsin Allah. Benim prolaktin kendiliğinden düşütü Allah a şülürler olsun. Çarşamba günü doktora gitim 22 düşmüş

7
Aminn sizede en yakın zamanda nasip etsin Allah. Benim prolaktin kendiliğinden düşütü Allah a şülürler olsun. Çarşamba günü doktora gitim 22 düşmüş
Caninızı sıkmak istemem ama benim 4 senedir bi düsüyor bi çikıyor bi var bi yok yani takıbini yaptirın derim

7

Caninızı sıkmak istemem ama benim 4 senedir bi düsüyor bi çikıyor bi var bi yok yani takıbini yaptirın derim
Tabi haklısınız. 2 gündür test yaptım 2 sinde de pozitif çıktı. Kan testi vermedim daha ama bakalım inşallah sizede banada nasip olur

Tabi haklısınız. 2 gündür test yaptım 2 sinde de pozitif çıktı. Kan testi vermedim daha ama bakalım inşallah sizede banada nasip olur
Çok sevindim gerçekten hayırlısıyla insallah bugun kan testi verddim o cikti üzüldum ya daha erken ama 9 gün var bata

İnsallah güzel güzel artar canım
İnşallah ama sıkıntılı gibi çünkü bugün tekrar idrar testi yaptım koyulaşacagına silikleşti.
1. Cuma yaptım
2. Cumartesi yaptım
3. Bugün yaptım

Eklentiler

• image.webp
    53,2 KB · Görüntüleme: 103
İnşallah ama sıkıntılı gibi çünkü bugün tekrar idrar testi yaptım koyulaşacagına silikleşti.
1. Cuma yaptım
2. Cumartesi yaptım
3. Bugün yaptım
Iyi gibi ama en doğrusu kanla takip etmek canım kötüye yorma güzel düsün güzel olsun

1. Cuma yaptım
2. Cumartesi yaptım
3. Bugün yaptım
Farklı topiklerden görüyordum sizi çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın 3. Testte sıkıntı vardır belki iyi düşünün iyi olur inşallah

Farklı topiklerden görüyordum sizi çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın 3. Testte sıkıntı vardır belki iyi düşünün iyi olur inşallah
Gittim doktora ama dokto kesin birbilgi vermedi bebek var ama çok minik dedi. İnşallah iyi olur tutunur bana sağlıklı olur Duanızı eksik etmeyin benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…