Yumurtlama günü hariç ilişki olduysa ihtimal var geç döllenme vs ama yoksa üzülerek söylüyorum bi tık zor Allah gönlüne göre versin ınsallahÖncelikle Merhaba kızlar. Ben dün kan verdim 31 çıktı. Yumurtlama üzerinden 16 gün geçti. Bu değer normal mi ? Gecikmenin 2. Günü kan verdim. Doktor ihtimal var ama takip etmemiz gerekiyor dedi. Kimyasal dönme ihtimali var mı ? Daha önce bu değerde olup sağlıklı devam eden var mı ?
yani ben bu doktorları anlamıyorum tek bir değerle size kesin ve net kimyasal diyebiliyor geç döllenme olabilir değerleri takip edelim niye demiyor korkutuyor sizi ya delimi ne bunlarMerhaba geç döllenmedir tabiki her ihtimal var benimki 4 gün gecikmeyle 27ydi. Doktor kesin kimyasal dedi ama çok şükür değerleri. Güzel arttı.
2 günde 1 kan verin :)
Ve okadar sert konuştu ki ne diyeceğimi bilemedim geç döllenme olamaz mı dedim yine de düşük dedi. İyi kan ver dedi bişiler dedi şuan hala kese görmedim ama kimyasal olmadıgını biliyorum artık kaç kere kan verdim..yani ben bu doktorları anlamıyorum tek bir değerle size kesin ve net kimyasal diyebiliyor geç döllenme olabilir değerleri takip edelim niye demiyor korkutuyor sizi ya delimi ne bunlar
Sat ne zamandı canım 5 haftalık olması gerekiyor galiba kese içinVe okadar sert konuştu ki ne diyeceğimi bilemedim geç döllenme olamaz mı dedim yine de düşük dedi. İyi kan ver dedi bişiler dedi şuan hala kese görmedim ama kimyasal olmadıgını biliyorum artık kaç kere kan verdim..
bazıları insan değil hakikaten:)
Canım 14 eylüldü sat ama geç yumurtladim galiba normal ovü döneminde eşim şehirdışındaydıSat ne zamandı canım 5 haftalık olması gerekiyor galiba kese için
7 hafta değil muhtemelen 4 haftalım felan o zaman kese görünmemesi normal benceCanım 14 eylüldü sat ama geç yumurtladim galiba normal ovü döneminde eşim şehirdışındaydısat tan 21.gün sonra eşim geldi düşünün
Sat a göre 7 hafta ama dahabkucuk muhtemelen yarın gideceğim bir daha :)
İnşallah yarın gözükür pazartesi kan vermiştim 2800 e yükselmişti7 hafta değil muhtemelen 4 haftalım felan o zaman kese görünmemesi normal bence
Gözükür canım bence tahmini doğum zamanı temmuz oluyor o zaman diymiİnşallah yarın gözükür pazartesi kan vermiştim 2800 e yükselmişti
Evet canım sat a göre haziran ama benimki temmuz gibi olacak inşallah sağlıklı olsun daGözükür canım bence tahmini doğum zamanı temmuz oluyor o zaman diymi
Öyle canım AminnnEvet canım sat a göre haziran ama benimki temmuz gibi olacak inşallah sağlıklı olsun da
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız :)Merhaba geç döllenmedir tabiki her ihtimal var benimki 4 gün gecikmeyle 27ydi. Doktor kesin kimyasal dedi ama çok şükür değerleri. Güzel arttı.
2 günde 1 kan verin :)
Aa değişik sistemmiş inşallah hayırlısıyla gebesinizdirBen 2,5 ay önce ikiz bebeklerimi 3. Ayda kalp durmasıyla kaybettim. Şuan tedirginim. Yurt dışında öyle iki günde bir kan vermeye çağırıyorlar maalesef 1 hafta sonra gel değerler yükselmiş mi diye bakalım diyorlar. Yükselmesiyle zaten atarsın diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?