- 14 Aralık 2021
- 36
- 4
- 36
- 27
- Konu Sahibi dilarafuruncu41
-
Hamilesiniz sanırımMerhaba
Ben doğum kontrol hapını Kasım'da bıraktım adet oldum Aralık'ta da oldum fakat Ocak ve Şubat ayında adet olmadım Şubat ayında adet söktürücü kullandım yine olmadım Mart'ta doktora gittim sıvı birikmesi ve sönmüş kist olduğunu söyledi yine adet söktürücü kullandım adet oldum 25 Mart'ta oldum 30 Mart'ta bitti bugün beta HCG değerime baktırdım 32.57 çıktı normal mi sizce
Acil doktoru hamilelik var kadın doğum uzmanına gözükün dedi ama erken olduğu için bu kadar düşük çıktı yoksa boş gebelik olabilir mi korkuyorumHamilesiniz sanırım
Şu an belli olmaz ki 2 gün sonra bir daha Beta HCG testi vermen lazımAcil doktoru hamilelik var kadın doğum uzmanına gözükün dedi ama erken olduğu için bu kadar düşük çıktı yoksa boş gebelik olabilir mi korkuyorum
TeşekkürlerŞu an belli olmaz ki 2 gün sonra bir daha Beta HCG testi vermen lazım
Rica ederim, bi de kaç günde bir adet oluyorsunTeşekkürler
Polikistik overim var ve doğum kontrol hapını bıraktığımdan beri adetim düzensizRica ederim, bi de kaç günde bir adet oluyorsun
Teşekkür ederimBir kaç kere daha test verirseniz emin olabilirsiniz, artışa göre
Bos gebeligi beta hcg degeriyle anlayamazsin ben34 le ogrendim gayet saglikli hamileligim oldu erken ogrenmissin sadece yeni artiyor demekki hayirli olsunAcil doktoru hamilelik var kadın doğum uzmanına gözükün dedi ama erken olduğu için bu kadar düşük çıktı yoksa boş gebelik olabilir mi korkuyorum
Ay çok sevindim çok teşekkür ederim umarım benimde öyle olurBos gebeligi beta hcg degeriyle anlayamazsin ben34 le ogrendim gayet saglikli hamileligim oldu erken ogrenmissin sadece yeni artiyor demekki hayirli olsun
Bosuna kendine korku verip strese girme 1500 betalarda keseyi gorursun zaten hayirlisiyla kucagina alirsin insallahAy çok sevindim çok teşekkür ederim umarım benimde öyle olur
Amin inşallah Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinBosuna kendine korku verip strese girme 1500 betalarda keseyi gorursun zaten hayirlisiyla kucagina alirsin insallah
Merhabalar ben dün transferimin onuncu günüydü kan testi verdim ve 33 çıktı yarın artışa bakacağız. Bakalım ne olacak sizde gidişata haber verin. İkinci testinz ne za
Ben keseyi gördüm 1 hafta sonra kalp atışını dinleyeceğiz inşallah . Sizede güzel haberler almak nasip olsun inşallahMerhabalar ben dün transferimin onuncu günüydü kan testi verdim ve 33 çıktı yarın artışa bakacağız. Bakalım ne olacak sizde gidişata haber verin. İkinci testinz ne zaman?
Ne güzel çok sevindim darısı başıma inşallah kucağınıza da alırsınız.Ben keseyi gördüm 1 hafta sonra kalp atışını dinleyeceğiz inşallah . Sizede güzel haberler almak nasip olsun inşallah
Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinNe güzel çok sevindim darısı başıma inşallah kucağınıza da alırsınız.
Ne zaman 34 dü peki reglinize kaç gün kalaBos gebeligi beta hcg degeriyle anlayamazsin ben34 le ogrendim gayet saglikli hamileligim oldu erken ogrenmissin sadece yeni artiyor demekki hayirli olsun
Regli olmam gereken gün yani 25 Nisan'da . 19 Mayıs'ta kalp atışını duydum şuan 6 hafta 4 günlükNe zaman 34 dü peki reglinize kaç gün kala
Benim regli olmama 3 gün kala 105 çıktıRegli olmam gereken gün yani 25 Nisan'da . 19 Mayıs'ta kalp atışını duydum şuan 6 hafta 4 günlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?