Beta HCG 34

Bende 5 gün gecikmeyle 22yle öğrendim sağlıklı arttı çok şükür sonrasında geç döllenme olduğu İçin dr regl tarihini 10 gün kadar öne aldı
Benim de geç döllenme ilk kez bu ay ovulasyon takibi yaptım 27. Gün yumurtlama oldu ben o tarihleri hiç değerlendirmiyordum zaten ağrım da oluyordu ben de adet tarihim gelecek sanıyordum ya da tuttu mu acaba diye düşünüp duruyordum şimdi de yumurtlamanın üzerinden bugün 16.gün ağrılarım da oluyor kasık bel

Çok normal kasık bel ağrıları bebiş tutunuyor

Sonucunuz ne oldu?
O günün akşamına eşime söyledim acilde kan verdik bi tanıdığımız yardımcı oldu tahlil yapan makina bozulmuş en son 25ti demiş nasıl oluyor bilmiyorum. 25 diye tekrar yaptırmadım dış gebeliktir diye şu anda şehir dışına ailemin yanına geldim burada da yaptıramam geçen dış gebelikte yine buradaydım akrabalar falan herkes duymuştu şimdi iyi de kötü de olsa bi süre geçmeden kimseye söylemek istemiyorum.

Sonucunuz ne oldu?
dış gebelik riskli bir durum ama çok uzatmadan bir baktırın

Sonucunuz ne oldu?

dış gebelik riskli bir durum ama çok uzatmadan bir baktırın
Aynı şeyleri tekrar yaşamak istemediğim için erteliyorum sanırım. Bir hafta geçsin zaten değerim çok düşüktü bu değerle dış gebelik henüz tehlikeli sürece girmez diye düşünüyorum

Bende 10 gün gecikme yaşadım kan verdim 0.28 çıktı hamile olmadığımi söyledi doktor. Gecikmem 15 günü geçince tekrar verdim 159.9 ile hamilesiniz geç döllenme dedi en son 1350 olmuştu bidaha da gitmedim hastane strese sokuyor ağrım sizim yok o yüzden keseyi görebileceği tarihe kadar beklemeye karar verdim

Çok sevindim sizin adınıza inşallah sağlıkla dünyaya gelir. Benim de geç döllenme 27. Gün yumurtladım bugün yumurtlama üzerinden 18 ya da 19.gün benim kasık ve bel ağrılarım da oluyor kan vermek de istemiyorum ilk tahlilin üzerinden bir hafta geçince gidip tekrar kan vereceğim sonra dış gebelikse de zaten fazla geç kalınmış olmaz hayırlısı

Merhaba sizinle şuan aynı durumdayım regl 5 gün gecikti beta 34 çıktı,sizin durum ne oldu yükseldi mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…