- Konu Sahibi temmuzlu26
-
Süper bi iki güne daha da koyulaşır inşallah hayırlı uğurlu olsunEvet bugün tekrar test yaptım kan verdiğim günkü testten daha koyu ilk yaptığımda hayalet çizgi gibiydi şu an çok silik çizgi şeklinde
Benim de geç döllenme ilk kez bu ay ovulasyon takibi yaptım 27. Gün yumurtlama oldu ben o tarihleri hiç değerlendirmiyordum zaten ağrım da oluyordu ben de adet tarihim gelecek sanıyordum ya da tuttu mu acaba diye düşünüp duruyordum şimdi de yumurtlamanın üzerinden bugün 16.gün ağrılarım da oluyor kasık belBende 5 gün gecikmeyle 22yle öğrendim sağlıklı arttı çok şükürsonrasında geç döllenme olduğu İçin dr regl tarihini 10 gün kadar öne aldı
Çok teşekkür ederim inşallahSüper bi iki güne daha da koyulaşır inşallah hayırlı uğurlu olsun
Çok normal kasık bel ağrıları bebiş tutunuyorBenim de geç döllenme ilk kez bu ay ovulasyon takibi yaptım 27. Gün yumurtlama oldu ben o tarihleri hiç değerlendirmiyordum zaten ağrım da oluyordu ben de adet tarihim gelecek sanıyordum ya da tuttu mu acaba diye düşünüp duruyordum şimdi de yumurtlamanın üzerinden bugün 16.gün ağrılarım da oluyor kasık bel
Bugün tahlili verdiğim sağlık ocağına gittim gebelik şüpheli dedi 25ten yukarı olması gerekir dedi doktorÇok normal kasık bel ağrıları bebiş tutunuyor
O günün akşamına eşime söyledim acilde kan verdik bi tanıdığımız yardımcı oldu tahlil yapan makina bozulmuş en son 25ti demiş nasıl oluyor bilmiyorum. 25 diye tekrar yaptırmadım dış gebeliktir diye şu anda şehir dışına ailemin yanına geldim burada da yaptıramam geçen dış gebelikte yine buradaydım akrabalar falan herkes duymuştu şimdi iyi de kötü de olsa bi süre geçmeden kimseye söylemek istemiyorum.Sonucunuz ne oldu?
Sonucunuz ne oldu?Benim de geç döllenme ilk kez bu ay ovulasyon takibi yaptım 27. Gün yumurtlama oldu ben o tarihleri hiç değerlendirmiyordum zaten ağrım da oluyordu ben de adet tarihim gelecek sanıyordum ya da tuttu mu acaba diye düşünüp duruyordum şimdi de yumurtlamanın üzerinden bugün 16.gün ağrılarım da oluyor kasık bel
dış gebelik riskli bir durum ama çok uzatmadan bir baktırınO günün akşamına eşime söyledim acilde kan verdik bi tanıdığımız yardımcı oldu tahlil yapan makina bozulmuş en son 25ti demiş nasıl oluyor bilmiyorum. 25 diye tekrar yaptırmadım dış gebeliktir diye şu anda şehir dışına ailemin yanına geldim burada da yaptıramam geçen dış gebelikte yine buradaydım akrabalar falan herkes duymuştu şimdi iyi de kötü de olsa bi süre geçmeden kimseye söylemek istemiyorum.
Aynı şeyleri tekrar yaşamak istemediğim için erteliyorum sanırım. Bir hafta geçsin zaten değerim çok düşüktü bu değerle dış gebelik henüz tehlikeli sürece girmez diye düşünüyorumSonucunuz ne oldu?
dış gebelik riskli bir durum ama çok uzatmadan bir baktırın
Çok sevindim sizin adınıza inşallah sağlıkla dünyaya gelir. Benim de geç döllenme 27. Gün yumurtladım bugün yumurtlama üzerinden 18 ya da 19.gün benim kasık ve bel ağrılarım da oluyor kan vermek de istemiyorum ilk tahlilin üzerinden bir hafta geçince gidip tekrar kan vereceğim sonra dış gebelikse de zaten fazla geç kalınmış olmaz hayırlısıBende 10 gün gecikme yaşadım kan verdim 0.28 çıktı hamile olmadığımi söyledi doktor. Gecikmem 15 günü geçince tekrar verdim 159.9 ile hamilesiniz geç döllenme dedi en son 1350 olmuştu bidaha da gitmedim hastane strese sokuyor ağrım sizim yok o yüzden keseyi görebileceği tarihe kadar beklemeye karar verdim
Merhaba sizinle şuan aynı durumdayım regl 5 gün gecikti beta 34 çıktı,sizin durum ne oldu yükseldi mi acaba?İyi günler cuma günü test vermiştim yeni sonucumu öğrendim 34 çıktı beta HCG bugün pazarteside verdim sonuç bekliyorum adetim 6 gün gecikti geç döllenme dedi doktor sizce sıkıntı çıkmaz inşallah demi ne diyorsunuz
Öyle bir yükseldi ki şuan yanımda elleri ayakları durmuyorMerhaba sizinle şuan aynı durumdayım regl 5 gün gecikti beta 34 çıktı,sizin durum ne oldu yükseldi mi acaba?
Ay ay Allah sağlıklı uzun ömürler versinÖyle bir yükseldi ki şuan yanımda elleri ayakları durmuyor
Amin adetiniz kaç gun geciktiAy ay Allah sağlıklı uzun ömürler versindarısı bana diyelim
Neden olumsuz düşünüyorsun geç döllenme olabilir benimki öyleydi bende dördüncü gün bu betayla öğrenmiştimŞuan 7.gündeyim gecikmemin beta çok düşük çıktı kimyasal yine muhtemelen
Doktorumda geç döllenme olabilir dedi ama en kötüsüne hazırladım sanırım kendimi umarım vardırNeden olumsuz düşünüyorsun geç döllenme olabilir benimki öyleydi bende dördüncü gün bu betayla öğrenmiştim
Tekrar kan verdin miDoktorumda geç döllenme olabilir dedi ama en kötüsüne hazırladım sanırım kendimi umarım vardır
Bugün vermem gerekiyordu fakat vermedim pazartesi vereceğim umarım yükselmiştirTekrar kan verdin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?