beta hcg 354,72

Tebrikler hamilesin. Allah sag salim kucagina almayi nasip eder ins.

Hayirli olsun canım. Ben hic anlamıyorum değerlerden de burdakiler maşallah haftasını bile soylediler .Helal olsun valla....

Kiz konu sahibi istiyormuydun bebegi yoksa kazami oldu . Biz yazda soyle. Zaren bu kan sonucu dktorda soylemistir hamilesn diye

Kiz konu sahibi istiyormuydun bebegi yoksa kazami oldu . Biz yazda soyle. Zaren bu kan sonucu dktorda soylemistir hamilesn diye
Evet 4 senedir bekliyorum doktoruma randevum 4 deydi ve gebelik testi yaptım 4 tane hepsi pozitif inanamadık doktora kan testi vermiştim onda çıkmıştır dedim ama çıkmadı beta hcg testi gereliyomuş özele git kese gözükmüyor dedi özele gitti sonuc çıkana kadar doktor gitmişti o yüzden burdan soruyorum eşim ve ben yorumlara inanamıyoruz

Şimdi daha cok sevindim bak iste. Allah anali babali buyutsun esinizi sizi bebeginizi bir omur mutle etsin insallah. Vallahi ben cok sevindim.

Yanlis bilgi vermek istemiyorum ama yanilmiyosam 6.yada 7 haftalikken bna dktra grun kese icin denmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…