- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.892
- 773
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
Evet 4 senedir bekliyorum doktoruma randevum 4 deydi ve gebelik testi yaptım 4 tane hepsi pozitif inanamadık doktora kan testi vermiştim onda çıkmıştır dedim ama çıkmadı beta hcg testi gereliyomuş özele git kese gözükmüyor dedi özele gitti sonuc çıkana kadar doktor gitmişti o yüzden burdan soruyorum eşim ve ben yorumlara inanamıyoruz
İnşallah inşallahhayırlı olsun ama kese daha gözükmez, 1 haftaya kese gözükür 2 haftaya da kalp atışını görürsünüz inşallah
Doğru bilgi...5. Hafta kese , 6. Hafta kalp atışı . Kese görmek için erken sanki ama kontrolu yapan doktorun bir bildigi vardir herhalde.ama erken dahaYanlis bilgi vermek istemiyorum ama yanilmiyosam 6.yada 7 haftalikken bna dktra grun kese icin denmisti
Çok sevindirdiniz yorumlarınızla sağolunBu işin sizcesi bizcesi yok, dünyanın neresine gidersen git bu değerlerle hamilesin. Tebrikler :)
Ben asilamadan 14 gun sonra kan verdim 70 civarı çıktı. Son adet tarihine göre 4+2 falan oluyordu galibaBisi sorcam ben gebe oldugumu ogrendimde 68.90 gibi bisidi bu durumda ozamanlar bnm.bebegim kac gunluk oluyo
Hmm anladim :) aman saglikli olsunda gerisi bos suan 31 haftaligim zaten :)Ben asilamadan 14 gun sonra kan verdim 70 civarı çıktı. Son adet tarihine göre 4+2 falan oluyordu galiba
Biz 4 yılımızı doldurduk eşimle yorumları okurken inanamıyoruz.Hayırlı olsun Allah saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin ne güzel bir mucize bizde 4. Yılımıza giriyoruz inşallah birgün bizede nasip olur hayırlısıyla
Bisi sorcam ben gebe oldugumu ogrendimde 68.90 gibi bisidi bu durumda ozamanlar bnm.bebegim kac gunluk oluyo
Ona cok takilma 5 haftalik bile olabilir o deger. Katlanarak artiyor dogrusal bir oranti ve kesinlik yok ama genelde 300 kusurlerde seyredio 3. Haftada. Degisik bi durum yoksa. Olabilir de ama iste gebelik cok degisken seyreden bisey kişiden kisiye. 68den 300 küsüre cikmasi %100 hamile oldugun anlamina gelio. Eger 100de falan kalsaydi dış gebelik biyokimyasal gebelik vs suphelenilirdi. Simdi saglikli bi degerde. Merak etme tadını cikar birak işi bi kenara hamileyim ben de
Gidemedim aradım sonuç olumlu 3 gün sonra gene kan ver 10 gün sonrada görürüz inşallah dedi gripmi olucam anlamadım aşırı halsiz ve yorgunum üşüyorum kalkıp gidemedimCanim gittin mi doktora bugun ne dedi
Hamilelikten iyi sonuc olumluysaGidemedim aradım sonuç olumlu 3 gün sonra gene kan ver 10 gün sonrada görürüz inşallah dedi gripmi olucam anlamadım aşırı halsiz ve yorgunum üşüyorum kalkıp gidemedim
Ayyy çok heyecanlıyım bu tvlerde eşine hamileyim nasıl diyorlar eşime anlattım ama heyecanlanma olmayadabilir net bişey söyleyemedim inşallah çıkar lütfen dualarınızı eksik etmeyinHamilelikten iyi sonuc olumluysabol bol dinlen agir magir kaldirma sakin. 3 gun sonra git ama bthcg alacaklar artis oluyormu diye
Tüm dularimiz seninle canimAyyy çok heyecanlıyım bu tvlerde eşine hamileyim nasıl diyorlar eşime anlattım ama heyecanlanma olmayadabilir net bişey söyleyemedim inşallah çıkar lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Çok teşekürlerTüm dularimiz seninle canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?