beta hcg 354,72

hayırlı olsun ama kese daha gözükmez, 1 haftaya kese gözükür 2 haftaya da kalp atışını görürsünüz inşallah

Hayirli olsun canim. Saglikla al kucagina insallah. Ne guzel duygu...

Beta 2000 lerdeyken kese görünüyor canım. Belli ki daha çok yenı bir gebelık. Somdı yapmam gereken 2 gün sonra tekrar beta hcg ne baktırmak. Bakalım değer artış gösterıyor mu bu önemli

Hayırlı uğurlu olsun hamileliğiniz.
İnternete girin gebelik hesaplama diye ordan aşağı yukarı öğrenirsiniz ne kadarlık hamile olduğunuzu.
Daha kese gözükmez, yukarda arkadaşın dediği gibi iki gün sonra bidaha test yaptırın. Bhcg iki günde bir aşağı yukarı iki katına çıkar.

Hayırlı olsun Allah saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin ne güzel bir mucize bizde 4. Yılımıza giriyoruz inşallah birgün bizede nasip olur hayırlısıyla

Bisi sorcam ben gebe oldugumu ogrendimde 68.90 gibi bisidi bu durumda ozamanlar bnm.bebegim kac gunluk oluyo

Ona cok takilma 5 haftalik bile olabilir o deger. Katlanarak artiyor dogrusal bir oranti ve kesinlik yok ama genelde 300 kusurlerde seyredio 3. Haftada. Degisik bi durum yoksa. Olabilir de ama iste gebelik cok degisken seyreden bisey kişiden kisiye. 68den 300 küsüre cikmasi %100 hamile oldugun anlamina gelio. Eger 100de falan kalsaydi dış gebelik biyokimyasal gebelik vs suphelenilirdi. Simdi saglikli bi degerde. Merak etme tadını cikar birak işi bi kenara hamileyim ben de

Bende 31 haftalik gebeyim simdi :) Allah saglikli bi sekilde seninde benimde tum hamilelerin bebegini kucagina saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin

Gidemedim aradım sonuç olumlu 3 gün sonra gene kan ver 10 gün sonrada görürüz inşallah dedi gripmi olucam anlamadım aşırı halsiz ve yorgunum üşüyorum kalkıp gidemedim
Hamilelikten iyi sonuc olumluysa bol bol dinlen agir magir kaldirma sakin. 3 gun sonra git ama bthcg alacaklar artis oluyormu diye

Hamilelikten iyi sonuc olumluysa bol bol dinlen agir magir kaldirma sakin. 3 gun sonra git ama bthcg alacaklar artis oluyormu diye
Ayyy çok heyecanlıyım bu tvlerde eşine hamileyim nasıl diyorlar eşime anlattım ama heyecanlanma olmayadabilir net bişey söyleyemedim inşallah çıkar lütfen dualarınızı eksik etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…