Beta hcg 37.5

mnzek

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2023
38
7
6
31
Merhaba arkadaşlar sat 22.07.2023 adetime 2 gun var normalde dün sabah ilk idrar ile test yaptim pozitif çıktı bugün doktora gittim kanda degerim 37.5 çıktı doktor ne gebelik diyebiliriz ne diyemeyiz dedi pazartesi tekarar kan istedi boyle olup sağlıklı gebelik olan var mi

Canım doktorlar insanın moralini bozuyor beta 13 ile öğrendim adam resmen beni azarlamisti adet gunu 1hafta gecince test yapilir niye yaptın diye birde özelde kan verdim parasiyla degil mi sanane yani şuan 13 haftalık oldum bile

Ben de 12.22 ile ogrenmistim doktorum o kadar iyiydi ki beni hic uzmemisti gebesin tatlim demisti o kadar mutlu olmustumm 15+3 um su anda

Ayy maşallah pazartesi 8nsallah bende cok iyi bir sonucla dönerim

Doktorlar her ihtimali söylemek zorunda. İlk hamileliğimde adetim gecikince test yaptım sonra doktora gittim direk kese görünmüştü beta falan bilmiyordum hiç. İkincide daha gecikmeden test yaptım silik çıktı stres oldum 3 gün gecikince gittim kese görünmedi beta 300lerde çıktı 3 gün sonra tekrar gittim tekrar beta falan stres oldum anlayacağınız. O yüzden doktorlar bir hafta gecikince gelin diyorlar ki çok haklılar. İçinizi ferah tutun sabretmek zor ama biraz bekleyip tekrar gidin. İyi düşünün

Son düzenleme:
34 le öğrendim 35 haftalık hamileyim iki gün aralıklarla kan verin yükselişi takip edin bazen doktorlara anlam veremiyorum evet kalp atsii olmadan kesin konusmuolar.ama birazcık ümitli konuşmak bu kadar mı zor insan için bilemiyorum cidden

Kızlar selam benim de 5 gün gecikti goguslerim çok acıyor hassas yani sağ kasigima arada batmalar oluyor kabızlık sorunu yaşıyorum birde karnım çok şişkinlik var yarına randevum var inşallah kötü bizeh cikmaz

Maşallah Allah sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bu bulgularin hepsi bendede var zaten goguslerimin acimasina eerken test yaptim ve pozitif

Gecikince mi yaptirdiniz kan testinizi önce mi yaptırdınız

Hamilesin tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…