Dün Akşam acile gittim karın üstünde şişkinlik ve baş ağrısı vardı doktor bebek ihtimali var mı dedi bende daha adetime 3 gün var dedim her ihtimale karşı kan testi yaptırdı antibiyotik verecekti çünkü sonuç ta 37 çıktı başlamış olma ihtimali var dedi ilaç içme dedi ilaçta vermedi zaten 1 hafta sonra kadın doğuma git dedi sizce böle durum yaşayanlar konu hakkında yardımcı olursa sevinirim inşallah olursa ilk defa anne olucam.d
Tebrikler canım hamilesin Beşin üstü değerler hamilelik oluyor. Şimdi önemli olan düzenli artış göstermesi. İki günde iki katına çıkması lazım. İki günde bir kan testi yaptır. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın
beta hgc testi 5 ve üzeri çıktığında hamilelik var demektir. ilk baslarda düşük ve kimyasal gebelik fazla olduğundan her iki günde bir test tekrar edilerek düzenli şekide 2 katı değerinde artıyo mu diye bakılır. Artıyorsa bi sorun yoktur. :) istiyorsanız tebrik ederim :)
Dün Akşam acile gittim karın üstünde şişkinlik ve baş ağrısı vardı doktor bebek ihtimali var mı dedi bende daha adetime 3 gün var dedim her ihtimale karşı kan testi yaptırdı antibiyotik verecekti çünkü sonuç ta 37 çıktı başlamış olma ihtimali var dedi ilaç içme dedi ilaçta vermedi zaten 1 hafta sonra kadın doğuma git dedi sizce böle durum yaşayanlar konu hakkında yardımcı olursa sevinirim inşallah olursa ilk defa anne olucam.d
3 gun var adetıne bence degerın cokta dusuk degıl.. onemlı olan degerın ıkı gunde bır ıkı kat artmasıı.. pazartesi kadın doguma gıt tekrar test yaptır cnm