Manolyahanim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2022
111
38
48
25
Merhaba 30 nisanda aşılama oldum 12 mayıs (dün) kan verdim sonucum 38.51 bu sonuç normal mi? 15 mayısta randevum var beklerken endişeleniyorum ara ara kasığımda ağrı oluyor bunlar normal mi doktora görünmeli miyim?
Gebe anneler ilk haftalar belirtileriniz nelerdi?

Aşkım ilk sonuç için iyi bence bebeğin tutunmaya çalışıyor onun için ağrıların normal ama dayanilmayacak kadar sa yada olursa mutlaka git doktor a

Aşkım ilk sonuç için iyi bence bebeğin tutunmaya çalışıyor onun için ağrıların normal ama dayanilmayacak kadar sa yada olursa mutlaka git doktor a
Bazen hissettiriyor ağrıyı ben normalde 2 ayda bir regl olurum ağrı çekmezdim hiç şimdi böyle olunca korktum biraz çok uzun zamandır bekliyorum 🥹

Bazen hissettiriyor ağrıyı ben normalde 2 ayda bir regl olurum ağrı çekmezdim hiç şimdi böyle olunca korktum biraz çok uzun zamandır bekliyorum 🥹
2 gün kalmış randevuna kuzum istersen akşam bir acil e git sağ saglim al bebeğini kucağına randevuna gidince bana da habereet olurmu canim 😘

Merhaba 30 nisanda aşılama oldum 12 mayıs (dün) kan verdim sonucum 38.51 bu sonuç normal mi? 15 mayısta randevum var beklerken endişeleniyorum ara ara kasığımda ağrı oluyor bunlar normal mi doktora görünmeli miyim?
Gebe anneler ilk haftalar belirtileriniz nelerdi?
Ilk gogus agrisi oluyor kasiklar adet olacak gibi agriyor yavastan bir halsizlk uyku istegi sirt bel agrisi oluyor normal bunlar hayirli olsun bu arada

Kiz inan yeni sezonda annesin🌸🥰bacim ben 5 haftamdayim ve bulantilar basladi onada hazirlikli ol 🤭🤭bi anda kendini yatak dosek icinde bulacaksin
İnşallah İnşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım İnşallah 🌸 Bebişin hayırlı olsunn 💞
Ayy mide bulantısından çok korkuyorum ama Allah büyük

Kiz inan yeni sezonda annesin🌸🥰bacim ben 5 haftamdayim ve bulantilar basladi onada hazirlikli ol 🤭🤭bi anda kendini yatak dosek icinde bulacaksin
Senin hcg artışın nasıl olmuştu? Bir de aşılama yaptıralım2 hafta oldu yani iki haftalıktır bebeğim ama internetten 3 hafta 7 gün yazıyor. Aşılama olsa da adet gününden mi hesaplanıyor

İnşallah İnşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım İnşallah 🌸 Bebişin hayırlı olsunn 💞
Ayy mide bulantısından çok korkuyorum ama Allah büyük
Tsk edrm bacim🥰korkutmak istemem ama cidden kork😅cunku zor bende kusma baslamadi o daha kotuymus ama bazisi hic mide yanmasi bulantisi cekmiyormus

Senin hcg artışın nasıl olmuştu? Bir de aşılama yaptıralım2 hafta oldu yani iki haftalıktır bebeğim ama internetten 3 hafta 7 gün yazıyor. Aşılama olsa da adet gününden mi hesaplanıyor
Bacim asilama ne bilmiyorum hcg deger artisinada gitmedm doktor bana 3 hafta sonra gel sagliklimj bakacaz dedi kac haftalik onu bile demedi😅bende uygulama indirdm uygulamanin yalancisiym o 5 haftalik dedi🤭🤭🤭

Back
X