- 22 Mayıs 2022
- 111
- 38
- 48
- 25
- Konu Sahibi Manolyahanim
-
Bazen hissettiriyor ağrıyı ben normalde 2 ayda bir regl olurum ağrı çekmezdim hiç şimdi böyle olunca korktum biraz çok uzun zamandır bekliyorumAşkım ilk sonuç için iyi bence bebeğin tutunmaya çalışıyor onun için ağrıların normal ama dayanilmayacak kadar sa yada olursa mutlaka git doktor a
2 gün kalmış randevuna kuzum istersen akşam bir acil e git sağ saglim al bebeğini kucağına randevuna gidince bana da habereet olurmu canimBazen hissettiriyor ağrıyı ben normalde 2 ayda bir regl olurum ağrı çekmezdim hiç şimdi böyle olunca korktum biraz çok uzun zamandır bekliyorum
Çok teşekkür ederim İnşallah2 gün kalmış randevuna kuzum istersen akşam bir acil e git sağ saglim al bebeğini kucağına randevuna gidince bana da habereet olurmu canim
Ilk gogus agrisi oluyor kasiklar adet olacak gibi agriyor yavastan bir halsizlk uyku istegi sirt bel agrisi oluyor normal bunlar hayirli olsun bu aradaMerhaba 30 nisanda aşılama oldum 12 mayıs (dün) kan verdim sonucum 38.51 bu sonuç normal mi? 15 mayısta randevum var beklerken endişeleniyorum ara ara kasığımda ağrı oluyor bunlar normal mi doktora görünmeli miyim?
Gebe anneler ilk haftalar belirtileriniz nelerdi?
Ya çok teşekkür ederimIlk gogus agrisi oluyor kasiklar adet olacak gibi agriyor yavastan bir halsizlk uyku istegi sirt bel agrisi oluyor normal bunlar hayirli olsun bu arada
Kiz inan yeni sezonda annesinYa çok teşekkür ederimhâla inanamıyorum
İnşallah İnşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım İnşallahKiz inan yeni sezonda annesinbacim ben 5 haftamdayim ve bulantilar basladi onada hazirlikli ol bi anda kendini yatak dosek icinde bulacaksin
Senin hcg artışın nasıl olmuştu? Bir de aşılama yaptıralım2 hafta oldu yani iki haftalıktır bebeğim ama internetten 3 hafta 7 gün yazıyor. Aşılama olsa da adet gününden mi hesaplanıyorKiz inan yeni sezonda annesinbacim ben 5 haftamdayim ve bulantilar basladi onada hazirlikli ol bi anda kendini yatak dosek icinde bulacaksin
Aşkımmm benimde kasıklarım ağrıyor hala da belim zaten batıyor çok normal yanBazen hissettiriyor ağrıyı ben normalde 2 ayda bir regl olurum ağrı çekmezdim hiç şimdi böyle olunca korktum biraz çok uzun zamandır bekliyorum
Tsk edrm bacimİnşallah İnşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım İnşallahBebişin hayırlı olsunn
Ayy mide bulantısından çok korkuyorum ama Allah büyük
Çok şükür ya daha çok yeni diye kimseye de söylemedim kendi kendimi dinleyip duruyordum çok sağ ollAşkımmm benimde kasıklarım ağrıyor hala da belim zaten batıyor çok normal yan
Bacim asilama ne bilmiyorum hcg deger artisinada gitmedm doktor bana 3 hafta sonra gel sagliklimj bakacaz dedi kac haftalik onu bile demediSenin hcg artışın nasıl olmuştu? Bir de aşılama yaptıralım2 hafta oldu yani iki haftalıktır bebeğim ama internetten 3 hafta 7 gün yazıyor. Aşılama olsa da adet gününden mi hesaplanıyor
Ben normalde adet ağrısı bile çekmediğim için gebeliğimi de hafif atlatırım gibi hissediyorum ama nasipTsk edrm bacimkorkutmak istemem ama cidden kork cunku zor bende kusma baslamadi o daha kotuymus ama bazisi hic mide yanmasi bulantisi cekmiyormus
Hadi insallah cok sanslisin adetliyken bile canim cikardiBen normalde adet ağrısı bile çekmediğim için gebeliğimi de hafif atlatırım gibi hissediyorum ama nasip
YaaBacim asilama ne bilmiyorum hcg deger artisinada gitmedm doktor bana 3 hafta sonra gel sagliklimj bakacaz dedi kac haftalik onu bile demedibende uygulama indirdm uygulamanin yalancisiym o 5 haftalik dedi
O konuda şanslıydım evet, yumurtalarım fazlaydı ama olgunlaşmıyordu adetlerim de iki üç ayda birdi 3,5 yıl gebelik oluşmadı bu yüzdenHadi insallah cok sanslisin adetliyken bile canim cikardi
Adetim 4 gun gecikti 5 gun gittim gebesiniz dedi elim ayagim titr3diYaane güzel beklemeden gelmiş bebişin
Desene adi mucize olacak mucize gibi gelmis annesini bulmus kazasiz belasiz saglikla gelsinO konuda şanslıydım evet, yumurtalarım fazlaydı ama olgunlaşmıyordu adetlerim de iki üç ayda birdi 3,5 yıl gebelik oluşmadı bu yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?