Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba 30 nisanda aşılama oldum 12 mayıs (dün) kan verdim sonucum 38.51 bu sonuç normal mi? 15 mayısta randevum var beklerken endişeleniyorum ara ara kasığımda ağrı oluyor bunlar normal mi doktora görünmeli miyim?
Gebe anneler ilk haftalar belirtileriniz nelerdi?
Hayırlı olsun. Ilk aşılamanızmıydı bende bugün klomen ilac kullanmaya basladim aşıla.a icin ne zaman olurum bilmiyorum aşılamayı ilk asılamam olacak ama tutmuyor diyolar sisinki ilkmiydi
Hayırlı olsun. Ilk aşılamanızmıydı bende bugün klomen ilac kullanmaya basladim aşıla.a icin ne zaman olurum bilmiyorum aşılamayı ilk asılamam olacak ama tutmuyor diyolar sisinki ilkmiydi
İlk 3 gün yatıp dinlendim sonrasında hafif ev işleri yaptım, zihnimi sadece aşılamaya odaklamadım stres yapmamak için. Ani hareketlerden kaçındım ağır kaldırmadım karnımı ayaklarımı sıcak tuttum.(çok üşürüm normalde rahim sıcak mizaçlıdır soğuk olmaması gerekir) Kahvaltılarıma avokado ekledim, ceviz yedim gün içinde sabah kahvaltısında havuç yedim. Aşılamadan 1ay önce Omega 3 kullanmaya başladım, karbonhidratı kısıtladım.
Aşılama sırasında vajinal muayene aparatını hissediyorsunuz sadece alttan muayene olduysanız bilirsiniz. Ben 17 nisanda çatlatma iğnesine başladım 30 nisanda aşılama oldum (tabi bu sizin ilaç dozunuza ve yumurta gelişiminize göre değişiklik gösterir) 12 mayısta da erken gebelik testi yaptım.
Aşılama sırasında vajinal muayene aparatını hissediyorsunuz sadece alttan muayene olduysanız bilirsiniz. Ben 17 nisanda çatlatma iğnesine başladım 30 nisanda aşılama oldum (tabi bu sizin ilaç dozunuza ve yumurta gelişiminize göre değişiklik gösterir) 12 mayısta da erken gebelik testi yaptım.
Cok tesekkür ederim ya ilk asılama tutmaz hic ümitlenmeyin diyolardı bana umut oldunuz gercekten. Rabbim isteyen herkese nasip etsin hamilelerin duasi kabul olurmuş duaniza ihtiyacim var
Cok tesekkür ederim ya ilk asılama tutmaz hic ümitlenmeyin diyolardı bana umut oldunuz gercekten. Rabbim isteyen herkese nasip etsin hamilelerin duasi kabul olurmuş duaniza ihtiyacim var
Ben de hep öyle okudum 3,5 yıldır bebek istiyordum o kadar negatif gördüm ki umutsuzluğa kapılmıştım hep 1.aşılama tutmaz dedikleri için kendimi çok da heveslendirmedim ama elhamdülillah Rabbim bana büyük sevinçler verdi İnşallah siz de muradınıza erersiniz