- 22 Mayıs 2022
- 111
- 38
- 48
- 25
- Konu Sahibi Manolyahanim
Evet ya elhamdülillah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinnAdetim 4 gun gecikti 5 gun gittim gebesiniz dedi elim ayagim titr3dicok guzel bi duygu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya elhamdülillah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinnAdetim 4 gun gecikti 5 gun gittim gebesiniz dedi elim ayagim titr3dicok guzel bi duygu
İnşallah İnşallah çok sağ olunDesene adi mucize olacak mucize gibi gelmis annesini bulmus kazasiz belasiz saglikla gelsin![]()
Boşver söyleme nazar değiyor sonraÇok şükür ya daha çok yeni diye kimseye de söylemedim kendi kendimi dinleyip duruyordum çok sağ oll![]()
Çenemi ne zamana kadar tutucam bilmiyorum bayramda bombayı patlatayım diyorumBoşver söyleme nazar değiyor sonra![]()
Hayırlı olsun. Ilk aşılamanızmıydı bende bugün klomen ilac kullanmaya basladim aşıla.a icin ne zaman olurum bilmiyorum aşılamayı ilk asılamam olacak ama tutmuyor diyolar sisinki ilkmiydiMerhaba 30 nisanda aşılama oldum 12 mayıs (dün) kan verdim sonucum 38.51 bu sonuç normal mi? 15 mayısta randevum var beklerken endişeleniyorum ara ara kasığımda ağrı oluyor bunlar normal mi doktora görünmeli miyim?
Gebe anneler ilk haftalar belirtileriniz nelerdi?
Allah razı olsun teşekkür ederimHayırlı olsun. Ilk aşılamanızmıydı bende bugün klomen ilac kullanmaya basladim aşıla.a icin ne zaman olurum bilmiyorum aşılamayı ilk asılamam olacak ama tutmuyor diyolar sisinki ilkmiydi
Nelere dikkat ettiniz neler yiyip ictiniz extra yaptiginiz birseyler varmiydi. Birde ilaca başladiktan kac gun sonra asilama yapiyolar birtane daha soru sorcam agrı oluyomu asılama sırasında. Tesekkür ederim simdidenAllah razı olsun teşekkür ederimilk aşılamam, elhamdülillah tuttu
![]()
İlk 3 gün yatıp dinlendim sonrasında hafif ev işleri yaptım, zihnimi sadece aşılamaya odaklamadım stres yapmamak için. Ani hareketlerden kaçındım ağır kaldırmadım karnımı ayaklarımı sıcak tuttum.(çok üşürüm normalde rahim sıcak mizaçlıdır soğuk olmaması gerekir) Kahvaltılarıma avokado ekledim, ceviz yedim gün içinde sabah kahvaltısında havuç yedim. Aşılamadan 1ay önce Omega 3 kullanmaya başladım, karbonhidratı kısıtladım.Nelere dikkat ettiniz neler yiyip ictiniz extra yaptiginiz birseyler varmiydi. Birde ilaca başladiktan kac gun sonra asilama yapiyolar birtane daha soru sorcam agrı oluyomu asılama sırasında. Tesekkür ederim simdiden
Aşılama sırasında vajinal muayene aparatını hissediyorsunuz sadece alttan muayene olduysanız bilirsiniz. Ben 17 nisanda çatlatma iğnesine başladım 30 nisanda aşılama oldum (tabi bu sizin ilaç dozunuza ve yumurta gelişiminize göre değişiklik gösterir) 12 mayısta da erken gebelik testi yaptım.Nelere dikkat ettiniz neler yiyip ictiniz extra yaptiginiz birseyler varmiydi. Birde ilaca başladiktan kac gun sonra asilama yapiyolar birtane daha soru sorcam agrı oluyomu asılama sırasında. Tesekkür ederim simdiden
Cok tesekkür ederim ya ilk asılama tutmaz hic ümitlenmeyin diyolardı bana umut oldunuz gercekten. Rabbim isteyen herkese nasip etsin hamilelerin duasi kabul olurmuş duaniza ihtiyacim varAşılama sırasında vajinal muayene aparatını hissediyorsunuz sadece alttan muayene olduysanız bilirsiniz. Ben 17 nisanda çatlatma iğnesine başladım 30 nisanda aşılama oldum (tabi bu sizin ilaç dozunuza ve yumurta gelişiminize göre değişiklik gösterir) 12 mayısta da erken gebelik testi yaptım.
Ben de hep öyle okudum 3,5 yıldır bebek istiyordum o kadar negatif gördüm ki umutsuzluğa kapılmıştım hep 1.aşılama tutmaz dedikleri için kendimi çok da heveslendirmedim ama elhamdülillah Rabbim bana büyük sevinçler verdi İnşallah siz de muradınıza erersinizCok tesekkür ederim ya ilk asılama tutmaz hic ümitlenmeyin diyolardı bana umut oldunuz gercekten. Rabbim isteyen herkese nasip etsin hamilelerin duasi kabul olurmuş duaniza ihtiyacim var
Canım ben de ilk aşılamada hamile kaldım çok şükür inşallah devam eder, kendini hiç strese sokma ben de günlük yaşantıma devam etmiştim, bir de taşınma durumu yaşadık o yorgunluğa rağmen hala iyiyiz çok şükürCok tesekkür ederim ya ilk asılama tutmaz hic ümitlenmeyin diyolardı bana umut oldunuz gercekten. Rabbim isteyen herkese nasip etsin hamilelerin duasi kabul olurmuş duaniza ihtiyacim var
Benim asilama olmadi bu ay yumurtam büyüdü gec büyüdü biraz en son arefe günü 15 mm olmustu bayram arasinda catlama boyutuna gelir ama silama yapamayiz bayram nedeniyle dediler ve iliski önerdiler suan 6. Günümüzdeyiz gün asiri iliski oluyor. Catladimi catlamadimi tuttumu tutmadimi hic bilmiyorumCanım ben de ilk aşılamada hamile kaldım çok şükür inşallah devam eder, kendini hiç strese sokma ben de günlük yaşantıma devam etmiştim, bir de taşınma durumu yaşadık o yorgunluğa rağmen hala iyiyiz çok şükür
Çatlatma iğnesini yaptınız mı, bayram arasına denk gelmesi aşılama yapılmaması kötü olmuş ama Allahtan umut kesilmez, normal bir şekilde ilerler belkiBenim asilama olmadi bu ay yumurtam büyüdü gec büyüdü biraz en son arefe günü 15 mm olmustu bayram arasinda catlama boyutuna gelir ama silama yapamayiz bayram nedeniyle dediler ve iliski önerdiler suan 6. Günümüzdeyiz gün asiri iliski oluyor. Catladimi catlamadimi tuttumu tutmadimi hic bilmiyorum
Yok malesef catlama ignesi istedim gerek yok catlama ignesine dedi doktor zaten recetesizde alinabiliyomus ama bilmeden yapamazdim gerek duymadilar catlama ignesine insallah kendiliginden catlamistir. Eger döllenme olmadiysa kesin. Adet görürüm demi sonucta yumurta buyuyo catliyo döllenmiyo kendini atmassi gerekiyo adet olarak öyle biliyorumÇatlatma iğnesini yaptınız mı, bayram arasına denk gelmesi aşılama yapılmaması kötü olmuş ama Allahtan umut kesilmez, normal bir şekilde ilerler belki
Yumurtalarınız çarlıyorsa tabii ki gerek yok çatlatma iğnesine ama insan da stres yapıyor çatladı mı çatlamadı mı diye, inşallah adet görmezsiniz hayırlı sonuçlar alırsınız bu ayYok malesef catlama ignesi istedim gerek yok catlama ignesine dedi doktor zaten recetesizde alinabiliyomus ama bilmeden yapamazdim gerek duymadilar catlama ignesine insallah kendiliginden catlamistir. Eger döllenme olmadiysa kesin. Adet görürüm demi sonucta yumurta buyuyo catliyo döllenmiyo kendini atmassi gerekiyo adet olarak öyle biliyorum