Beta hcg 42,63 anlamı nedir?

Koç üniversitesi hastanesine test yaptırdım bize diyoki doktor net bişey söyleyemem yumurtalık kisti olabilir başka bir rahatsızlık olabilir değer çok düşük kritik vs vs ya da şöyle yada böyle muayne etmeden teste bakıp böyle konuştu bizde eşimle sevinemeden öylece geldik eve evdeki testte pozitif çıkıyor böyle
Hamilemiyim değil miyim kafamız karıştı..

Regl in geçti mi? Kaç gün var ya da?

Deger dusuk oldugu icin doktor onlem amaciyla kesin konusamamis
Gebelik kesesini gormeden deger yuksekte olsa doktorlar net konusmuyor
Siz moralinizi yuksek tutun 2 gun sonra tekrar yaptirin 2 katina cikarsa doya doya sevinin ama sonra keseydi kalp atisiydi derken hem stresli hem heycanli bir surec

Birde sağlıklı gebelik olup olmadığını görmek için tekrar yaptırmam gerekiyormuş değer ilerliyor mu görmek için.Onlar bu şekilde risk almamak için söylüyorlar tamam da insan bir tuaf oluyor sevinemedik öyle şeyler söyleyince

Benim adetime bir gün varken test pozitifti adet günümde ise 600 lerderdi lan testi.ve ben bile dr a gittigimde kese oluşmadan bisey diyemem dedi. Ama 1 gün ara ile kan testi yaptirin 2 kati oluyorsa yükseliyor demektir.Hayirli olsun ins.

Hamilesiniz benimkide 3 gun gectiginde 40larda cikmisti doktor niye oyle soylemis ona anlam veremedim

2 gunde bir kan testi yapilacak deger normala ulasinca ultrasonla keseye bakacaklar hayirli olur insallah

Hamilesindir canim tedbir amacli boyle demistir..hepimiz yasadik bugunleri doguma kadar bu endiseler heycanlar devam eder

Benim adet olmam gereken günde 171 idi bu değer, ama arkadaşımın aynı günde 832 idi. 2 günde değerin 2 katına çıkıp çıkmadığına bakın.

Peki kese oluşması ne zaman olur benim durumumda tahmini adetimin 3 gün geciktiği gündeyim

Kese bir iki hafta icinde gorunur en gec..kalp atislarida sekinzinci haftaya kadar duyulur.tahmini dort haftaliktir..tabi gec dollenmede olabilir benim yumurtlama gunumdr besgun gecmisti

sevindirip hayal kırıklığına uğradığınızda daha kötü olur zamanınız çok geçmemiş muhtemeln 1 hafta sonra tekrar çağırmışlardır, çünkü 3 gün çok geçmiş bir rakam değil birde düşük çıktığı için boş gebelik vs. şüphelenebilirler
ama siz içinizi ferah tutun doktorlar her daim kötüyü anmak zorundalar

Bakın doktor en doğrusunu yapmış.2bebek kaybı olan ve şuan 3.gebeliğini yaşayan biri olarak tecrübeliyim bu konularda.evet hamilesiniz(eğer klomen gibi ilaç iğne tedavisi görmüyorsanız).yalnız kalp atışı duyulana kadar hiç bir doktorun net konuşmaması gerektiği kanaatindeyim.ilk gebeliğimde adet günüm geçtiğinde 30lu değer çıktı.bi süre sora keseyi gördük.tabi ben hemen bağlandım anne moduna geçtim kıyafet bile aldım.sonuç hüsran.ikincide aynı şekilde.iki günde bir beta değerlerinize baktırın ortalama olarak ikiye katlıyorsa düzenli , sağlıklı gebelik doğrultusunda ilerliyor demektir.doktorunuz bir çok olumsuz hikaye ile karşılaştığı için ,sizi baştan herşeye hazır olmanızı sağlamış.şuan ki hamileliğimde,doktor kalp atışını görene kadar hayırlı olsun demedi.kalp atışı duyduk , artık gerçek bir hamilesin diyebiliriz hayırlı olsun dedi.Rabbim her işinizi rast getirsin dilerim

her türlü ihtimal olabilir....kesin hamilesin demek için 2 gün arayla yaptığın testlerde değer 2 katına çıkmalı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…