- 11 Ağustos 2011
- 5.845
- 3.394
- 373
- Konu Sahibi Turkuazevim
-
slm kızlar benım son adet tarıhım 20 hazıran normalde 36 gunde bır falan adet oluyorum bugun 40. gunum dun test yaptırdım sonuc 44.53 cıktı sızce yukselır mı
Rabbim keseyi ,kalp atışını ve yawrunu kucağında görmeyi nasip etsin sağ salim çok sevindimKizlaaaaarrrr tahlil sonucum 107 ciktiiii
Hayırlı olsun diyelim. Bozmayin moralinizi. Ben de koc üniversitesi hastanesine gidiyorum. Accayip de memnunum. Doktorlar herşey netlesmeden soylemiyolar.
İki günde bir kan testi yaptırın. Değer yukseliyorsa bir sorun yoktur, merak etmeyin. Kese de hemen gözükmüyor utrasonda. Yanlış hatırlamıyorsam 2000 ustu olunca kese gözüküyordu.
Ben de acayip pinpirikliyim. Kalp atışını duymazsam panik olurum diye bayaa bekledim 7 haftalık kus
urdu gittiğimde. Moral bozmayin 2-3 günde bir kan testi yaptırın.
Hayırlı olsun diyelim. Bozmayin moralinizi. Ben de koc üniversitesi hastanesine gidiyorum. Accayip de memnunum. Doktorlar herşey netlesmeden soylemiyolar.
İki günde bir kan testi yaptırın. Değer yukseliyorsa bir sorun yoktur, merak etmeyin. Kese de hemen gözükmüyor utrasonda. Yanlış hatırlamıyorsam 2000 ustu olunca kese gözüküyordu.
Ben de acayip pinpirikliyim. Kalp atışını duymazsam panik olurum diye bayaa bekledim 7 haftalık kus
urdu gittiğimde. Moral bozmayin 2-3 günde bir kan testi yaptırın.
doktorla konustum kanama olmadıgı surece rısk yok dedı ınsallah bu sekılde devam eder yukselme guzel dedı
İnşallah
Çok buyuduk sayılmaz. 15+5'iz. :)
Peki nezaman sonra kese ve kalp atışını gördünüz? ??Hamilesiniz benimkide 3 gun gectiginde 40larda cikmisti doktor niye oyle soylemis ona anlam veremedim
masallah ınsallah saglıklı bı sekılde kucagına alırsın sende ılk baslarda nasıldı degerler falan nasıl gelıstı :)
Şimdi düşündüm de hamilelik dönemi hakikaten hep bi tatlı endişe ile geçiyormuşsenin heyecanini görünce hatıraladim kendimi.
Reglimin ertesi gün yaptırdım testi 72 falan ciktiydi. Yüksek/dusuk düşünme herkesin farklı oluyor. Önemli olan düzenli artması. İki gün sonra yaptırdım 140 lardaydi.
Tekrar iki gün sonra yaptırdım 500 kusurdu. Bir hafta sonra yaptırdım 2200e gelmişti. 7 haftalık gittiğimde kese vardı sadece. Sanırım 8. Haftada ilk kalp atışını duydum.
Hangi doktora gidiyorsun? Doğumu orda mı yapacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?