Beta hcg 47

amiin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin.Malesef devlet doktoru öyleler ben bu yüzden çok doktor gezdim insanın suratına bile bakmıyorlar iyice moral bozuyorlar.Ayrıca hangisine gittiysem devlette bana 1 seneye kadar normal dedi.en son bu tedaviye başlayacağım bulduğum doktor dedi ki.Bu bir sene olayı adeti düzenli olan insanlar için geçerli.pko lar veya adetleri düzensiz olan insanlar için geçerli değil dedi.sen buraya iki üç ay denemedim olmadı diye gelsende sana tedavi başlarım çünkü pkosun dedi.ben her ay regl görüyorum diye ittire kaktıra da olsa normal sanıyodummadetlerimi.normal döngü 28 35 bunun dışına çıkıyosa reglin düzensiz adet var demektir demişti.yani her gidene dedikleri şey bir seneye kadar normal.ama regl süreci düzenli olana normal yani.Araştırmalar üni hastaneleri biraz daha iyiler bu konuda dikkatli bir şekilde gidio geleceksin artık😔ben öyle yapıyorum eve gelir gelmez duş dezennfekte oluyorum falan.ki oturduğum bölge en çok vaka gören bölgelerden biriydi dikkatli dikkatli gisip geliyorum kolonyalarla falan,
Sen hangi şehirdesin canım?

Adet döngüm 30 günde gerçekleşiyordu 17 Ağustos da adet olmam gerekiyordu olmadı. 20 Ağustos sabahı evde test yaptım silik çıktı aile hekimine kan verdim 13.44 çıktı beta HCG. İki gün sonra yani bu sabah koyulaştımı diye merak ettim evde test yaptım öncekinden daha belirsiz çıktı ve bu sefer özel hastaneye gittim kan verdim beta 13.77 çıktı. Böyle bir durum yaşayan var mı sonucunda nolur sizce pazartesi tekrar doktora gidecem. Ölçtürdugum yerlerden kaynakli olabilir mi lütfen yardımcı olun 😣 gynasitol kullanmıştım bende alerji yaptı sonra folidays verdi doktor 1 ay gynasitol 2 aydir da folidays kullanıyorum

Adet döngüm 30 günde gerçekleşiyordu 17 Ağustos da adet olmam gerekiyordu olmadı. 20 Ağustos sabahı evde test yaptım silik çıktı aile hekimine kan verdim 13.44 çıktı beta HCG. İki gün sonra yani bu sabah koyulaştımı diye merak ettim evde test yaptım öncekinden daha belirsiz çıktı ve bu sefer özel hastaneye gittim kan verdim beta 13.77 çıktı. Böyle bir durum yaşayan var mı sonucunda nolur sizce pazartesi tekrar doktora gidecem. Ölçtürdugum yerlerden kaynakli olabilir mi lütfen yardımcı olun 😣 gynasitol kullanmıştım bende alerji yaptı sonra folidays verdi doktor 1 ay gynasitol 2 aydir da folidays kullanıyorum
Gynositol ne gibi bir alerji yaptı canım 😲?

Canım belki referans aralıkları farklıdır hastanelerin genelde ilk betaya nerede baktırdıysan tekrar aynı yerde baktır diyorlar inşallah bir sorun yoktur🙏🙏 Gynesitolden olduğuna emin misin alerjinin bitkisel diye biliyorum onu benim vücudumda aşırı hassas ilaç alerjilerim var ama gynesitolden hiç rahatsız olmadım çok şükür değişiyr demekki bünyeden bünyeye ama ilk kez duydum gynesitolün alerji yaptığını.aynı yerde tekrar baktır bence betana ilk baktırdığın yerde

çok teşekkür ederiim😊inşallah hayırlısıyla sizde kucağınıza alırsınız bende.erken çünkü şu an hayırlısı olsun inşallah adımıza 😊 ben genelde senede iki veya üç kez ilaç ile oluyorum geri kalan günler ya bir buçuk ay ya 45 50 gün o kadar alakasız zamanlarki bir de ağrılı oluyor bütün hayatımı etkiliyor bu durum.Rabbim sabır versin çok zor yaşadığınız şey 😔🙏benim doktorum bana muhtemelen yumurtan oluşmuyor demişti düzensiz olduğum için.Bana gynesitolu başka bir doktor vermişti devlet hast.doktoru normaldr günde bir kullananlar varmış bana bir sabah bir akşam kullanmamı söyledi üç ay boyunca devam etmemi söyledi bir ayı yeni doldurdum ben daha gynesitolu aldığımdan beri.folic asiti de başka bir doktor vermişti bir ara çok doktor gezmek zorunda kaldım doğru düzgün ilgilenmedikleri için.Folik asidin adı ' Folidoce tablet 400mcg+B12 2 mcg içeriği.ben doktora sormayı unutmuştım beraber alsam bir sorun olurmmu diye ama ikiside zararsız sonuçta gynesitolün içindede folik var bildiğim kadarıyla bu ikisini düzenli kullandım foliği bzen alamadık unuttum.bunlardan çok öncede bir hafta soğan suyu yapmıştım daha fazla yapamadım.ara ara bal tarçın çörekotu yedim bir tatlı kaşığı aklıma geldikçe o da.gynesitole pek güvenmemiştim ama en etkili onun olduğunu düşünüyorum şu durumda.Karın içinde sıvı var demişti doktor evet bende nedir dedim sebebi ne tehlikeli birşey mi.Hayır dedi yumurtalıklarda ara ara list oluşurmış ilişkin ağrılı oluyor mu demişti yani ne ağrılı ne ağrısız bilemedim o sıra.bu kistler patlıyormış ve sıvı oluyormuş karın alt bölgesinde.polikistik yumurtalarla bir alakası yokmuş kendiliğinden oluşur gider demişti.tedaviye başlarken ona da bakalım demişti ama tedaviye gerek kalmadı.pazarteei kontrole gideceğim nerede oturuyorsun inşallah iyi bir doktor bulabilirsin ben çok iyi çok tatlı anaç bir doktor buldum şansıma🙏🙏
Doktorunuz kim merak ettim?

Herkes merhaba
Benim 25.12.2020 de beta 47,31 çıktı
Bugün ( 28.12.2020 ) d beta 167,82 çıktı

Henüz kendim dr bulamadım ve kafam fena karıştı. Biri bana acil fikir verebilir mi

Çünkü bu değerler normalin altında denildi sağlık ocağı tarafından düşük riski yüksekmiş ilk gebelik ve çok endişeliyim
Buradaki insanlarlar doktor değil ki cok endiseliyseniz buradan fikir almak sizi belki daha yanlış yönlendirecek en doğrusu doktora gitmeniz düşük riski yüksek demişse bir hemşire kadinlar kulübünde değil hastanede fikir almalısınız burada biri hersey normal der güvenip düşük yaparsınız doktora gitmeme vicdan azabı sarar sizi .

Ankara da oturuyorum canım bugün mahallemde ki bir devlet hastanesine gittim ama yüzüme bile bakmadı iki üç yıl olmazsa peşine düş ne bu acele dedi dinlemedi bile Bi de üstüne bu virüs zamanı ne çocuk düşünmesi der gibi Bi şey söyledi büyük bir devlet hastanesi ya da eğitim araştırma üniversite hastanesi ilgilenir bu yumurta takibi ile sanırım ona da şu virüs zamanı gitmek sorun toplu taşıma ile arabamız yok bilemiyorum yani kafam karışık özel e de çok para gidiyor.. Şansıma iyi doktor denk gelmedi. Ben de gynositol aldım bugün inşalah bana da fayda eder ismini duydum günde iki kullanayım bende o zaman herşeyi tek tek yazmışsınız Allah razı olsun 🤲 ❤️ Rabbim bu mübarek cuma günü hürmetine evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin w
Tıpkı senin durumunda olmuştur belki devlet hast belki yüzüne bakmamıştır belki de özele gidememiştir ama yok sadece kendini bilmez insanlar sadece EGO’larıyla konuşur sonra da burada yardım arama derken kendisi buradaki insanlara bilgisizlikle itham ederken vicdana dokundurarak dr tavsiyesi almadan ilaç reçetesi alır... yorum yapmak için en azından bana yorum yapmayın başkalarıyla Bilgi alışverisiniz sizin olsun !!!

Tıpkı senin durumunda olmuştur belki devlet hast belki yüzüne bakmamıştır belki de özele gidememiştir ama yok sadece kendini bilmez insanlar sadece EGO’larıyla konuşur sonra da burada yardım arama derken kendisi buradaki insanlara bilgisizlikle itham ederken vicdana dokundurarak dr tavsiyesi almadan ilaç reçetesi alır... yorum yapmak için en azından bana yorum yapmayın başkalarıyla Bilgi alışverisiniz sizin olsun !!!
Ben gayet sakin bi şekilde yazmıştım ama sizin canınız kavga istiyor sanırım ki yazdığım mesajı farklı anlamışsınız ben çocuk istiyorum siz hamilesiniz ben yumurta geliştirici ilac önerisi alıyorum reçetesiz satılan ilax diye geçmeyen takviye ismi siz bebeğinizin düşük riski ile karşı karşıyasiniz ikisi çok farklı şeyler bana burada söylenen öneri ile size yapılan öneri bir mi yahu üşenmeden bir de eski mesajımı bulmuşsunuz Allah akil fikir versin ne diyim evet çocuğunuz kesinlikle düşmez mi desin millet neye göre desinler bunu belki rahim duvarında kanama belki plasenta aşağıda biz ne diyelim sizle ben bir miyim akil aldığım konuda

Back
X