- 15 Ocak 2023
- 2.756
- 1.062
- 63
- Konu Sahibi Butterfly193
Kızlar 5.10 değerde gebelik var mıdır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hastanenin gebelik değeri aralığı ne
Doktorumu aradım net bı şekilde gebelik yok deyip kapattıYükselmiş normalde daha düşük olması lazım ama bu değere net olarak gebelikte var diyemeyiz 4 gün sonra tekrar kan verin
Siz onu dinlemeyin tabii ki çok bir anlam yükleyip umutlanmayında en son 10 mayısta vermişsiniz sanırım kan bugünde gidip verseniz yükselip yükselmediğini görebilirsinizDoktorumu aradım net bı şekilde gebelik yok deyip kapattı
Teşekkür ederimSiz onu dinlemeyin tabii ki çok bir anlam yükleyip umutlanmayında en son 10 mayısta vermişsiniz sanırım kan bugünde gidip verseniz yükselip yükselmediğini görebilirsiniz
Var de denmez yok da denmez anlamak için yekrar test verin inşallah vardır değeriniz yükselmiştirKızlar 5.10 değerde gebelik var mıdır
İnşallahVar de denmez yok da denmez anlamak için yekrar test verin inşallah vardır değeriniz yükselmiştir![]()
Beta da yükselme var ama inşallah yükselir de kimyasal değildir adete kaç gün kala kan verdinKızlar 5.10 değerde gebelik var mıdır
Gecikmenin 13. Günü kaç defa kaset test yaptım hiç birinde pozitif göremedim 13. Gün kan verdim 5.10 çıktı bı de gecikmenin ilk günü kan vermiştim onda da 0.1 çıkmıştı bugün yine kan vericem bakalım hayırlısı olsunBeta da yükselme var ama inşallah yükselir de kimyasal değildir adete kaç gün kala kan verdin
MerhabaKızlar 5.10 değerde gebelik var mıdır
Gecikmenin 6. Günü bana duphaston başlattıMerhaba
Nasıl bir Dr o ya bu değere direkt net bir şekilde gebelik yok diyebiliyor muhtemelen çok yeni bir gebelik.Deger takibi yapın lütfen bugün tekrar kan verin.Ya gebelik varsa ki değerin yükselme ihtimali yüksek.Siz Dr u dinleseniz ilaç kullansanız ne olacak.Lutfen hamile kalırsanız böyle bir Dr la yola devam etmeyin
Hersey gönlünüzce olsun
Burada birinde yorumda görmüştüm. Bu ilaç hamile değilsen regli başlatıyormuş hamile isen de bebeğin tutunmasını sağlıyormuş. Umarım doğrudur. Bi araştırın isterseniz.Gecikmenin 6. Günü bana duphaston başlattı
Ama değeriniz referans aralığının üzerinde tekrar kan verirseniz daha net öğrenebilirsiniz. Hayırlı haberlerinizi alalım inşallah.Gecikmenin 6. Günü bana duphaston başlattı
İnşallahAma değeriniz referans aralığının üzerinde tekrar kan verirseniz daha net öğrenebilirsiniz. Hayırlı haberlerinizi alalım inşallah.
Evet öyleymiş bende öyle okudum yoksa kullanmicaktimBurada birinde yorumda görmüştüm. Bu ilaç hamile değilsen regli başlatıyormuş hamile isen de bebeğin tutunmasını sağlıyormuş. Umarım doğrudur. Bi araştırın isterseniz.