- 15 Ocak 2023
- 2.756
- 1.062
- 63
- Konu Sahibi Butterfly193
Laboratuvar değeri 5.8 den başladığı için net değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Laboratuvar değeri 5.8 den başladığı için net değil
Ama değeriniz referans aralığının üzerinde tekrar kan verirseniz daha net öğrenebilirsiniz. Hayırlı haberlerinizi alalım inşallah.
Yumurtlamanın kaçıncı günüKızlar 5.10 değerde gebelik var mıdır
Pazartesi yada Çarşamba günü kan vericemKan vermelisiniz
Bilemiyorum yumurtlama takibi yapmadımYumurtlamanın kaçıncı günü
Çok çok başında yakalamışsınız gibi ama kesin var da denemez
İnşaAllah vardırsağlıkla
![]()
Sonucunuz ne oldu merak ettim tekrar kan verdinizmiBilemiyorum yumurtlama takibi yapmadım
Verdim 34 çıktı ama artış düzensiz oldu dış gebelik geçiriyorum 2 gün önce düşük olması için iğne vuruldumSonucunuz ne oldu merak ettim tekrar kan verdinizmi
Keşke vurmasaydiniz belki yukselirdiVerdim 34 çıktı ama artış düzensiz oldu dış gebelik geçiriyorum 2 gün önce düşük olması için iğne vuruldum
dış gebelik demek bebek rahimde değil tüpde demek. yani düşnezse büyüyüp tüplere zarar verebilir. çok tehlikeli.Keşke vurmasaydiniz belki yukselirdi
Anladım bilmiyordumdış gebelik demek bebek rahimde değil tüpde demek. yani düşnezse büyüyüp tüplere zarar verebilir. çok tehlikeli.
Çok geçmiş olsun Rabbim tekrar sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinVerdim 34 çıktı ama artış düzensiz oldu dış gebelik geçiriyorum 2 gün önce düşük olması için iğne vuruldum
2 haftada sadece 96 oldu 5 defa kan verdum yükselmediKeşke vurmasaydiniz belki yukselirdi
Evet o yüzdwn değer çok fazla artmadan iğne olalım dedi yoksa kürtaj yada ameliyat gerekebilir dedidış gebelik demek bebek rahimde değil tüpde demek. yani düşnezse büyüyüp tüplere zarar verebilir. çok tehlikeli.
İnşallah canımÇok geçmiş olsun Rabbim tekrar sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin