Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın. 5 ve üzeri pozitif kabul ediliyor. Ama daha çok çok erken 3 gün sonra tekrar kan verin. İnşallah çok güzel sonuçlarınız olur.Kızlar merhabaRegl 3 gün varken beta hcg 5.11 çıktı tekrar yaptırmam gerekiyor mu var mıdır gebdlik sizce
![]()
Umarım pozitif tir 8 aydır gebelik planlıyoruz nasip olmuyor mide bulantım falan var aslında ama umutlandırmak istemiyorum kendimi yine deGünaydın. 5 ve üzeri pozitif kabul ediliyor. Ama daha çok çok erken 3 gün sonra tekrar kan verin. İnşallah çok güzel sonuçlarınız olur.![]()
İnşallah canım inşallah.Umarım pozitif tir 8 aydır gebelik planlıyoruz nasip olmuyor mide bulantım falan var aslında ama umutlandırmak istemiyorum kendimi yine de
Erken gebelik testi mi yapayım kaset test mi yapayımevde takip edin koyulaşmayı bat günü kan verin tekrar
Sonuç ne oldu canım?Kızlar merhabaRegl 4 gün varken beta hcg 5.11 çıktı tekrar yaptırmam gerekiyor mu var mıdır gebdlik sizce
![]()
Ne durumdasınız insaAllah gebelik vardır ve bebeginiz sizinledirKızlar merhabaRegl 4 gün varken beta hcg 5.11 çıktı tekrar yaptırmam gerekiyor mu var mıdır gebdlik sizce
![]()
7+3 ten selamlarNe durumdasınız insaAllah gebelik vardır ve bebeginiz sizinledir
Beta çok sonradan arttı ama çok şükür pozitif 7+3 teyiz dört gün önce kalp atışını duydumSonuç ne oldu canım