- 10 Eylül 2023
- 27
- 9
- 1
- 24
- Konu Sahibi Busekuskayaa
Adetim 5 gün gecikti bende test yaptım çizgi biri net biri silik çıktı kan sonucu verdim direk 5.23 bilmediğim için soruyorum pozitifmi
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuca gore hamilesiniz ama iki gun sonra tekrar kan verin muhtemelen gec dollenme olmus ilk denemenizmiAdetim 5 gün gecikti bende test yaptım çizgi biri net biri silik çıktı kan sonucu verdim direk 5.23 bilmediğim için soruyorum pozitifmi Eki Görüntüle 3298823
Evet ilkSonuca gore hamilesiniz ama iki gun sonra tekrar kan verin muhtemelen gec dollenme olmus ilk denemenizmi
Hayirli olsun hamilesiniz 5 ve uzeri deger hamilelik var demektir ama cok yeni dikkat edin kimyasala donebilir ben 6 degerle ogrendm cok karin agrm vardi ayni zamanda kan verdgm gun kanamam basladi adet gordum ertesi gun hakkinizda hayirli olan olsun insallah saglikli bir gebeliktir Rabbim saglikla versinAdetim 5 gün gecikti bende test yaptım çizgi biri net biri silik çıktı kan sonucu verdim direk 5.23 bilmediğim için soruyorum pozitifmi Eki Görüntüle 3298823
Çok teşekkür ederim çok üzüldüm sizin adınıza takip edeceğimHayirli olsun hamilesiniz 5 ve uzeri deger hamilelik var demektir ama cok yeni dikkat edin kimyasala donebilir ben 6 degerle ogrendm cok karin agrm vardi ayni zamanda kan verdgm gun kanamam basladi adet gordum ertesi gun hakkinizda hayirli olan olsun insallah saglikli bir gebeliktir Rabbim saglikla versinkan vererek takibini yapin saglik ocagiyla takip ettirin
Allah razi olsun hassas bi surec guzel gecirmenizi dilerim insallahÇok teşekkür ederim çok üzüldüm sizin adınıza takip edeceğim
Allah razi olsun hassas bi surec guzel gecirmenizi dilerim insallah![]()
06.08.2023 duSon adet tarihiniz ne zamandı?
İnşallah güzel haberler alırım çok korkuyorum gerilemesindenCnm gec dollenme olmus olabilir yukselme var iki gun sonra tekrrlayin normal yukseliyorsa cok yeni hamilesiniz ondan dusuk cikmistir deger. İnsaallah guzel haberler alirsiniz
Geç döllenme gibi duruyo beta değerinde de artış var gebelik var ilerleme de görünüyor. İki gün sonra tekrarlayın kan testini. Tutunma olana kadar hızlı yükselme beklenir. Beta değeriniz 1500 olduğunda vajinal muayene de kese görünür hayırlı olsun06.08.2023 du
Kimyasal felan olabilir çok erken diyorlar ama bilmiyorum teşekkür ederim ya içim rahatladı az da olsa bugünHamilesin kuzum. İki günde bir iki katına çıkması sağlıklı olduğunu gösterir
Bu değerlerde herkesin kimyasal olma ihtimali oluyor. 1000lere kadar çıkabiliyor ordan geri düşebiliyor kimyasalsa ama buna odaklanma canım. Sağlıklı gebelikler de aynı bu şekilde 5den başlıyor zatenKimyasal felan olabilir çok erken diyorlar ama bilmiyorum teşekkür ederim ya içim rahatladı az da olsa bugün
Sağol bilgilendirdiğiniz için bekliyorum bakalımGeç döllenme gibi duruyo beta değerinde de artış var gebelik var ilerleme de görünüyor. İki gün sonra tekrarlayın kan testini. Tutunma olana kadar hızlı yükselme beklenir. Beta değeriniz 1500 olduğunda vajinal muayene de kese görünür hayırlı olsun
İnşalllahBu değerlerde herkesin kimyasal olma ihtimali oluyor. 1000lere kadar çıkabiliyor ordan geri düşebiliyor kimyasalsa ama buna odaklanma canım. Sağlıklı gebelikler de aynı bu şekilde 5den başlıyor zatenbebeğinle seninle inşallah