Beta hcg 5.23 diyor

Busekuskayaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2023
27
9
1
24
Adetim 5 gün gecikti bende test yaptım çizgi biri net biri silik çıktı kan sonucu verdim direk 5.23 bilmediğim için soruyorum pozitifmi

Son düzenleme:
Adetim 5 gün gecikti bende test yaptım çizgi biri net biri silik çıktı kan sonucu verdim direk 5.23 bilmediğim için soruyorum pozitifmi Eki Görüntüle 3298823
Hayirli olsun hamilesiniz 5 ve uzeri deger hamilelik var demektir ama cok yeni dikkat edin kimyasala donebilir ben 6 degerle ogrendm cok karin agrm vardi ayni zamanda kan verdgm gun kanamam basladi adet gordum ertesi gun hakkinizda hayirli olan olsun insallah saglikli bir gebeliktir Rabbim saglikla versin 🙏 kan vererek takibini yapin saglik ocagiyla takip ettirin

Hayirli olsun hamilesiniz 5 ve uzeri deger hamilelik var demektir ama cok yeni dikkat edin kimyasala donebilir ben 6 degerle ogrendm cok karin agrm vardi ayni zamanda kan verdgm gun kanamam basladi adet gordum ertesi gun hakkinizda hayirli olan olsun insallah saglikli bir gebeliktir Rabbim saglikla versin 🙏 kan vererek takibini yapin saglik ocagiyla takip ettirin
Çok teşekkür ederim çok üzüldüm sizin adınıza takip edeceğim

Peki o süreçi nasıl geçirtmiştin merakımdan soruyorum hatırlatmak istemiyorum ama hiç deneyimim olmadı korkuyorum mi yandan sürekli araştırıyorum

Eklentiler

• IMG_0131.webp
    IMG_0131.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 174
Cnm gec dollenme olmus olabilir yukselme var iki gun sonra tekrrlayin normal yukseliyorsa cok yeni hamilesiniz ondan dusuk cikmistir deger. İnsaallah guzel haberler alirsiniz

Hamilesin kuzum. İki günde bir iki katına çıkması sağlıklı olduğunu gösterir

Geç döllenme gibi duruyo beta değerinde de artış var gebelik var ilerleme de görünüyor. İki gün sonra tekrarlayın kan testini. Tutunma olana kadar hızlı yükselme beklenir. Beta değeriniz 1500 olduğunda vajinal muayene de kese görünür hayırlı olsun

Kimyasal felan olabilir çok erken diyorlar ama bilmiyorum teşekkür ederim ya içim rahatladı az da olsa bugün
Bu değerlerde herkesin kimyasal olma ihtimali oluyor. 1000lere kadar çıkabiliyor ordan geri düşebiliyor kimyasalsa ama buna odaklanma canım. Sağlıklı gebelikler de aynı bu şekilde 5den başlıyor zaten 🙏🙏 bebeğinle seninle inşallah

Geç döllenme gibi duruyo beta değerinde de artış var gebelik var ilerleme de görünüyor. İki gün sonra tekrarlayın kan testini. Tutunma olana kadar hızlı yükselme beklenir. Beta değeriniz 1500 olduğunda vajinal muayene de kese görünür hayırlı olsun
Sağol bilgilendirdiğiniz için bekliyorum bakalım 💕🙏🏻

Back
X