Beta hcg 5.23 diyor

Masallaaah pozitif diyor inanin kendi sonucummus gibi sevindim gorunce bende bu haberi alirim insallah paylasirim sizinle doktora ne zaman gideceksiniz gebelik icjn vitamin vs kullaniyormuydunuz 😇😇 tekrar hayirli olsun 🥰

İnşallah güzel haberler alırım çok korkuyorum gerilemesinden
Hiç korkma , neden olmamış şeyi düşünüyorsunki olanı düşün ve mutlu ol , hayırlı olsun inşallah daha da yükselir kan vermeye takip etmeye devam et ..🧿biz sana dua ederiz .. bu arada bize de belirtilerini yazarsan okuruz ;)

Hiç korkma , neden olmamış şeyi düşünüyorsunki olanı düşün ve mutlu ol , hayırlı olsun inşallah daha da yükselir kan vermeye takip etmeye devam et ..🧿biz sana dua ederiz .. bu arada bize de belirtilerini yazarsan okuruz :KK66:Çok teşekkür ederim bu güzel düşünceleriniz için çok haklısınz 😍

Sanırım adet oldum perşembe günü tekrar verecektim ama bu akşam kan geldi
Oglumda ilk degerim 2 ikinci degerim 7.94 du kanamam olmustu cok az yerlesmeymis sizinde oyle olabilir ama uzulerek soyluyorum kimyasalda olabilir

Adet mıktarında ama kırmızı açık renk
Kan sonucunuz nedir bilmiyorum ama ben böyle kimyasal olduğumu öğrendim üzülmeyin kimyasal olursanız bile kimyasaldan hemen sonraki ay gebe kalan çok bunlardan biride benim hemde ikiz gebelikti yinede inşallah ben yanılırım ve mucizen seninledir

Adetim 5 gün gecikti bende test yaptım çizgi biri net biri silik çıktı kan sonucu verdim direk 5.23 bilmediğim için soruyorum pozitifmi Eki Görüntüle 3298823
5,23 biraz düşük ama 5,23 için de fazla koyu bir çizgi. Hangisi hatalı bilemedim. İki gün sonra kan testini tekrarlayın derim. İlk çıkan sonuç değil, artış oranı önemli 🙏🏼
İnşaAllah gönlünüze göre olsun🤲🏼🌸

Kimyasal gebelık yaşamışım 1.5 Yıldır evliyim korunmuyoruz ama takip de etmiyorum gebelık de planlamadım geçikmeden dolayı test felan yaptırdım gecikme yaşamam normalde 5 günde çok hızlı duygular yaşadım resmen

Paylastiginiz kan sonucunda tum kimlik bilgileriniz var onu kaldirin. Gebelik testi fotonuzda sanirim tuvalette, onu da kaldirin. Forum yazi ve fotoları uye olmayanlar tarafından görüntülenebiliyor, kotu niyetli birilerinin eline gecmesin.

Konunuza gelince muhtemelen cok gec dollenmissiniz, hamilesiniz.

o ankı telaştan kimlik bilgilerimi gizlemeyi unutmuşum diğer resim lavoboda değil yinede kaldırırım teşekkürler Tekrar kan verdim düşmüş Beta

Back
X