- 24 Kasım 2022
- 973
- 616
- 23
- Konu Sahibi Busekuskayaa
-
Hiç korkma , neden olmamış şeyi düşünüyorsunki olanı düşün ve mutlu ol , hayırlı olsun inşallah daha da yükselir kan vermeye takip etmeye devam et ..İnşallah güzel haberler alırım çok korkuyorum gerilemesinden
Hiç korkma , neden olmamış şeyi düşünüyorsunki olanı düşün ve mutlu ol , hayırlı olsun inşallah daha da yükselir kan vermeye takip etmeye devam et ..biz sana dua ederiz .. bu arada bize de belirtilerini yazarsan okuruz Çok teşekkür ederim bu güzel düşünceleriniz için çok haklısınz
Sanırım adet oldum perşembe günü tekrar verecektim ama bu akşam kan geldiCanım son durumun ne tekrar kan verdinmi
Yerlesmedir belki hic belli olmaz belki gec dollenme olmustur nasil miktari kanamaninSanırım adet oldum perşembe günü tekrar verecektim ama bu akşam kan geldi
Oglumda ilk degerim 2 ikinci degerim 7.94 du kanamam olmustu cok az yerlesmeymis sizinde oyle olabilir ama uzulerek soyluyorum kimyasalda olabilirSanırım adet oldum perşembe günü tekrar verecektim ama bu akşam kan geldi
Adet mıktarında ama kırmızı açık renkYerlesmedir belki hic belli olmaz belki gec dollenme olmustur nasil miktari kanamanin
Evet olabilir bu da insanı yoruyor piskolojikman kötü bişey yani anlamıyorumOglumda ilk degerim 2 ikinci degerim 7.94 du kanamam olmustu cok az yerlesmeymis sizinde oyle olabilir ama uzulerek soyluyorum kimyasalda olabilir
Bekle bakalim biraz yarin tekrar kan verirsin cogalmazsa kanaman inşallah bebegin senledirAdet mıktarında ama kırmızı açık renk
Kan sonucunuz nedir bilmiyorum ama ben böyle kimyasal olduğumu öğrendim üzülmeyin kimyasal olursanız bile kimyasaldan hemen sonraki ay gebe kalan çok bunlardan biride benim hemde ikiz gebelikti yinede inşallah ben yanılırım ve mucizen seninledirAdet mıktarında ama kırmızı açık renk
5,23 biraz düşük ama 5,23 için de fazla koyu bir çizgi. Hangisi hatalı bilemedim. İki gün sonra kan testini tekrarlayın derim. İlk çıkan sonuç değil, artış oranı önemliAdetim 5 gün gecikti bende test yaptım çizgi biri net biri silik çıktı kan sonucu verdim direk 5.23 bilmediğim için soruyorum pozitifmi Eki Görüntüle 3298823
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?