• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık beta hcg 5.71 çıktı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bel ağrısı sulu akıntı var, göğüs uçlarımda sivilceler çıktı göğüs hassasiyeti var, yumurtlama döneminden sonra yumurtlamaya benzer akıntı yaşadım hep ordan anladım zaten farklı bir şey olduğunu bunlar belirtilerim canım
Bel ağrısı sulu akıntı var, göğüs uçlarımda sivilceler çıktı göğüs hassasiyeti var, yumurtlama döneminden sonra yumurtlamaya benzer akıntı yaşadım hep ordan anladım zaten farklı bir şey olduğunu bunlar belirtilerim canım
Bide
Peki siz hiç kaset test yaptınız mı yoksa direk kan testi mi verdiniz bata 2 gün kala

2 gün önce kaset test yaptım hayali çizgi çıktı gördüm giidp kan verdim 5.71 çıktı bugün tekrar verdim 24 çıktı 😊
Hmm bende hiç hayalet bile çıkmadı ya demekki yok ama belim çok ağrıyordu bide sol kasığım aynı skilde su gibi akıntım göğüslerde hassasiyet damar belirginligi. Kesin regl olucam neyse hayırlı olsun insAllah

Hmm bende hiç hayalet bile çıkmadı ya demekki yok ama belim çok ağrıyordu bide sol kasığım aynı skilde su gibi akıntım göğüslerde hassasiyet damar belirginligi. Kesin regl olucam neyse hayırlı olsun insAllah
Kuzum benim de çok geç döllenmiş adet günün gelsin bir test yap bakalım

2 gün önce kaset test yaptım hayali çizgi çıktı gördüm giidp kan verdim 5.71 çıktı bugün tekrar verdim 24 çıktı 😊
Canım tebrik ederim sağlıkla ilerlesin 🙏 kaset testinin fotosu var mı benim de hayalet çizgi
Var ama emin olamıyorum

Kuzum benim mtfhr genim heterozigot ama asıl sorun başka yerde homosistein diye bir değer var malesef o yüksek o yüzden gebelik lerim sorunlu oluyor 5.71 umut vermedi bana bekliyorum öyle yarın bir daha kan verrrim yükselme varsa ona göre iğne yaparım. Sen de inşallah en güzel zamanda sağlıkla gebe kalırsın kuzum
Kayıpların için çok geçmiş olsun yeni gebeliğin de hayırlı olsun 🤗
Homosistein nedir canm benim 4 gebelik kaybım bir kimyasalım var

Eklentiler

• 14563FFD-7381-4772-998C-9D85018BA062.webp
    14563FFD-7381-4772-998C-9D85018BA062.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 168
  • A16FFE51-BB94-45B8-ABE3-2D671C6644C6.webp
    A16FFE51-BB94-45B8-ABE3-2D671C6644C6.webp
    56,3 KB · Görüntüleme: 141
Back
X