Beta hcg 52.1

Cumartesigünü adet gördüm 2 gün çok yoğun devam etti.Cuma günü tekrar kan vermiştim ama sonucu alamadım henüz.Belki de düşmüştür değer. Ne olduğunu anlayamadım bende.
iki arkadasimin bu sekil kanamayla gebelikleri saglilik devam etti, ikisi de suan yasini gecti. Hic belli olmaz bi doktora görün yine de

Kızlar merhaba 1 gunluk adet gecıkmem vardı acilde test yaptırdım az once hcg 346 cıktı ıyımı sızce

iki arkadasimin bu sekil kanamayla gebelikleri saglilik devam etti, ikisi de suan yasini gecti. Hic belli olmaz bi doktora görün yine de
Benim hiç umudum kalmadı Hatta cuma günü yaptırdığım tahlil için bile gitmek istemiyorum hastaneye
2 gün çok yoğun geçti kanamam.Az az lekelenme şeklinde olduğunda normal diyorlar fakat benimkisi lekelenme değildi.
Bıraktım kendi haline artık .

Niye okadar gec cikiyor sonuc.
Cuma günü 3 te verdim kan en erken 4 saatte çıkıyorum. P.tesi Dr yoktu hastanede sonra tatil carsamba gidecektim telefonla öğrenirim ya da e nabız da çıkar diye umdum ikisi de olmadı. Birdaha da gidemedim hastaneye sonuç için

Salı günü yani gecikmemin 5. gününde yaptırdım, beta hcg 71 çıktı. Bugün tekrar yaptıracağım.
Önemli olan artış oranı. 2 gün sonra yapılan testte minimum %60 artış bekleniyormuş.
Merhaba ben muhtemelen iki haftalık gebelik var beta 100 çıktı nasıl sizce düşük mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…