Beta Hcg 520

bomdiabom

Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2023
74
51
18
41
Denizli
Merhaba
Kafam çok karışık ve tecrübeli annelerden yardım almak istiyorum.
Adetim 5 gün geçince kaset test aldım. Çift çizgiyi görünce hemen acile gittim. Kan testinde 520 çıktı.
Acildeki doktor anormal dedi. Ben de nasıl yani anlamadım dedim. 29 Mart adet tarihim .
Nöbetçi Kadın doğum doktoruna yönlendirdi. Muayene etti ve şu an için normal veya anormal durum yok. 2 gün sonra tekrar kan testi yapılacak dedi. Kendi doktorum şehir dışında . Onu aradım. O da olumsuzluk yok dedi. 2 gün sonra kan testi ve 2 katı artacak dedi.
Kafam karıştı.
2 kadın doğum doktoru da geç döllenmeden bahsetti. İlk defa hamile kalıyorum ve daha önce 1 kere dış gebelik yaşadım. Tüpüm patladı ve fark edilmedi. Ölümden döndüm. Açık ameliyat geçirdim . Şimdi de böyle olunca korkuyorum . Yani adet gecikmesi 5. Günde betahcg kaç olmalı? Tecrübeli anneler lütfen bana yardımcı olur musunuz?
Çok teşekkür ederim

Merhaba
Adetim 5 gün geçince kaset test aldım. Çift çizgiyi görünce hemen acile gittim. Kan testinde 520 çıktı.
Acildeki doktor anormal dedi. Ben de nasıl yani anlamadım dedim. 29 Mart adet tarihim .
Nöbetçi Kadın doğum doktoruna yönlendirdi. Muayene etti ve şu an için normal veya anormal durum yok. 2 gün sonra tekrar kan testi yapılacak dedi. Kendi doktorum şehir dışında . Onu aradım. O da olumsuzluk yok dedi. 2 gün sonra kan testi ve 2 katı artacak dedi.
Kafam karıştı.
2 kadın doğum doktoru da geç döllenmeden bahsetti. İlk defa hamile kalıyorum ve daha önce 1 kere dış gebelik yaşadım. Tüpüm patladı ve fark edilmedi. Ölümden döndüm. Açık ameliyat geçirdim . Şimdi de böyle olunca korkuyorum . Yani adet gecikmesi 5. Günde betahcg kaç olmalı? Tecrübeli anneler lütfen bana yardımcı olur musunuz?
Çok teşekkür ederim
Dollenmenin ne zaman gerceklestigi net bilinemedigi icin su gecikmede su deger olmasi sart diye bisey yok iki gun sonra degerinin en az %60 artmasi yeterli suan icin beta 5000 civarina gelincede kese karindan ultrasonla gorunur. Ama panik yapmani gerektiren bir durum yok saglikla gelsin insallah

Merhaba
Kafam karıştı.
Çok teşekkür ederim
Niye anormalmis pardon benim adet gecikince 6 günde 610'du

Ben 5 nisanda 2 gün regl oldum 19 nisanda tekrar lekelenme hatta adet gibi kırmızı kan gördüm birkaç gün sürdü. Sağ kasık ağrıyınca doktora gittim ilk gün 503 sonra 686 çıktı. Yani ilk değeri öğrendiğimde adet gününden sayarsak 21 günümdü. Yani adetim geçmemişti. Şuan da 26 günümdeyim salı günü hcg baktıracağım. Dr bana güne göre şöyle olmalı demedi. Hcg artışına bakılması gerekiyor dedi

Benim gecikmenin 5.günü 380 çıkmıştı anormal olan neymiş onu anlamadım şuan keseyi bile gördük şükür. Kendini strese sokma tatlım önemli olan değer değil artışı demişti doktorum.

Kuzum ben de de geç döllenme oldu. Ve sana şöyle söyleyeyim. Benim reglim 10 gün gecikmişti ve hcg 240 tı. Düşün 10 gün gecikme ve 240. İnan seni çok iyi anlıyorum o yönden. Ama hiiç problem olmadı bu. Bayramdan dolayı tahlil veremedim. 6 gün sonra verdim ve 5050 olmuştu. Hiç problem etme o yüzden. Ertesi gün de gittiğimde 4+6 da keseyi gördük çok şükür :))

Herkese çok çok teşekkür ederim.
Acildeki doktor hanım direkt yüzüme anormal değer
iyi değil hemen nöbetçi kadın doğum uzmanına yönlendiriyorum dediğinde eyvah dedim şimdi de sağ tüpümde kaldı ve her şey kötü oluyor diye düşündüm.,
Yarın ikinci kan testimi vereceğim.Dilerim her şey yolundadır.
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Dilerim yarın güzel haberlerle gelirim.

20 gün geciktim, değerim 30du. Şimdi doğuma çok az kaldı. İnşallah güzel bir gebeliğiniz vardır ❤️
Merhaba
Kafam karıştı.
Çok teşekkür ederim

Merhaba
Kafam karıştı.
Çok teşekkür ederim
Benim adetim bir hafta geciktiğinde 59 la öğrenmiştim anormal bişey yok önemli olan düzenli artış şuan çok şükür oğlum doğdu ve 6,5 aylık canını sıkma herşey olacağına varır insallah sağlıklı gelişir herşey🤲🌸

Herkese çok çok teşekkür ederim.
Acildeki doktor hanım direkt yüzüme anormal değer
iyi değil hemen nöbetçi kadın doğum uzmanına yönlendiriyorum dediğinde eyvah dedim şimdi de sağ tüpümde kaldı ve her şey kötü oluyor diye düşündüm.,
Yarın ikinci kan testimi vereceğim.Dilerim her şey yolundadır.
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Dilerim yarın güzel haberlerle gelirim.
Geç döllenme ihtimalini atlamış. Önemli olan iki günde bir yaklaşık iki katına çıkması. Sen buna hiç kafana takıp kendine stres sıkıntı yapma. Her şeyde vardır bir hayır. İnşallah güzel sonuçlarla gelirsin yarın. Rabbim gönlüne göre versin canım benim. İnanıyorum ki yarın güzel haberlerle geleceksin. Haber ver mutlaka kuzum

Doktorlar kötü dedi. Şimdi üniversiteye yolladılar . Burada direkt tüpünü alalım veya sen üniversiteye git ilaçla düşürsünler dediler. Cuma günü vermiştim kan. Bir de bugün .yani 3 günde artan değer kötü. Büyük ihtimalle sağ tüpümde kaldı. Çok üzgünüm çok

Merhabalar herkese, benim adet sonrasi lekelenmem ve kanamam durmadi. Kanama az az da olsa her gun vardi bugun doktora gittim kucik bi kistten bahsetti ama dis gebelik riskinide degerlendirmek icin bhcg bakildi. Normalde spiralim de var acikcasi deprem bolgesindeyiz kanamayi stresten diye dusundum ama bhcg 90 cikti ve diger adet donemime henuz 10 gun var ben hamile miyimdir yoksa dis gebelik falan mi halen de ara ara az cok kanamam var. Boyle birsey daha yasamamistim sizlerden bilgileriniz paylasmanizi rica ediyorum

Doktorlar kötü dedi. Şimdi üniversiteye yolladılar . Burada direkt tüpünü alalım veya sen üniversiteye git ilaçla düşürsünler dediler. Cuma günü vermiştim kan. Bir de bugün .yani 3 günde artan değer kötü. Büyük ihtimalle sağ tüpümde kaldı. Çok üzgünüm çok
Yani bu kadar net olduklarina gore dis gebelik kesesi gorduler diye dusundum. En azindan cok yukselmeden ilacla deger dusurulebilir. Bende gecirdim dis gebelik uzun bir surec oluyo dogru tedavi edildigi surece ureme sagliginizi etkilemez insallah gecmis olsun

Merhabalar herkese, benim adet sonrasi lekelenmem ve kanamam durmadi. Kanama az az da olsa her gun vardi bugun doktora gittim kucik bi kistten bahsetti ama dis gebelik riskinide degerlendirmek icin bhcg bakildi. Normalde spiralim de var acikcasi deprem bolgesindeyiz kanamayi stresten diye dusundum ama bhcg 90 cikti ve diger adet donemime henuz 10 gun var ben hamile miyimdir yoksa dis gebelik falan mi halen de ara ara az cok kanamam var. Boyle birsey daha yasamamistim sizlerden bilgileriniz paylasmanizi rica ediyorum
Gecmis olsun oncelikle. Hamilelik var betaya gore ama kanamaniz hic kesilmemis saglikli degil sanirsam. Dis gebelik olup olmadigi ultrasonda rahim disinda gebelik kesesi gorulmesiyle anlasilir ama dengesiz bir yukselip bir dusen betaniz varsa da dis gebelik denebiliyor. Muayene ve beta takibi yapmadan net bisey denemez siz mutlaka doktor takibinde olun

Yani bu kadar net olduklarina gore dis gebelik kesesi gorduler diye dusundum. En azindan cok yukselmeden ilacla deger dusurulebilir. Bende gecirdim dis gebelik uzun bir surec oluyo dogru tedavi edildigi surece ureme sagliginizi etkilemez insallah gecmis olsun
Tekrar merhaba , şimdi eve geldim. Kese göründü ve dış gebelik değilmiş. İyi ki tıp fakültesine gittim. Yoksa şimdi tüpüm alınacaktı. Neyse kese minicik ve rahim içinde ama değeri düşük . Belli olmaz dediler ve perşembe günü tekrar kontrole gideceğim. Dilerim yükselir ve sağlıkla gelir. Diğer durumda da en azından rahimde ve içim çok rahat. Herkese çok teşekkür ederim.

Tekrar merhaba , şimdi eve geldim. Kese göründü ve dış gebelik değilmiş. İyi ki tıp fakültesine gittim. Yoksa şimdi tüpüm alınacaktı. Neyse kese minicik ve rahim içinde ama değeri düşük . Belli olmaz dediler ve perşembe günü tekrar kontrole gideceğim. Dilerim yükselir ve sağlıkla gelir. Diğer durumda da en azından rahimde ve içim çok rahat. Herkese çok teşekkür ederim.
Cok gecmıs olsun, 3. Testin değeri kaç cıkmıstı? Her doktora inanmayın mutlaka alternatif bakın ki sizde öyle yapmışsınız. Umarım bundan sonraki artış iyi olur

Cok gecmıs olsun, 3. Testin değeri kaç cıkmıstı? Her doktora inanmayın mutlaka alternatif bakın ki sizde öyle yapmışsınız. Umarım bundan sonraki artış iyi olur
Merhaba , bugün 843 çıkmıştı özel hastanede. Tıp fakültesinde 833 çıktı fakat keseyi gördüler rahimde. Cuma günü ilk sonuç 520 çıkmıştı.
Bakalım perşembe günü ne olacak ve ayrıca ultrason da istediler. Dilerim mucize olur 😞

Gecmis olsun oncelikle. Hamilelik var betaya gore ama kanamaniz hic kesilmemis saglikli degil sanirsam. Dis gebelik olup olmadigi ultrasonda rahim disinda gebelik kesesi gorulmesiyle anlasilir ama dengesiz bir yukselip bir dusen betaniz varsa da dis gebelik denebiliyor. Muayene ve beta takibi yapmadan net bisey denemez siz mutlaka doktor takibinde olun
Tesekkur ederim. Dun hcg 90 di bugun 108 dis gebelik dedi yatis yapildi kurtaj yapilacak.

Back
X