Beta HCG 5gunde 1734 normal değil dedi

karizteacher

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
41
1
18
35
Ordu
Arkadaşlar 8 martta adetim 2gun geçince kan testinde 132 cikti.bugün ki teste 1734 cikti.. doktor çok dedi.keseyi gördüm dedi.ya diş gebelik ya da çoğul dedi..sizce adetin 7 gün geçince bu kadar yuksek cikmasi normal mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hamile arkadaşlar lütfen yorum yapin .beta HCG değeri adetten bir hafta sonra 1734 cikmasi normal mi

Hamile arkadaşlar lütfen yorum yapin .beta HCG değeri adetten bir hafta sonra 1734 cikmasi normal mi

Öncelikle hayırlı olsun bebeğin canım

Benimde 7-8 gun civarı gecti kan testinde 2138 çıktı bende çoğul die düşünmüştüm ama tek gebelik haftasına göre hep büyük çıkıyor bebeğim ama o ay erken yumurtladigimi hissetmiştim canım takma kafana

Son düzenleme:
Sağol bahar0606 ilk gebeliğin benim doktor da yuksek deyince korktuk

dış gebelikte bu kadar yükselmez diye biliyorum çünkü benim dış gebelikte 2 günde sadece 200 değer artmıştı bence normal sıkıntı yapma çoğul istiyoran inşallah çoğuldur:)

dış gebelikte bu kadar yükselmez diye biliyorum çünkü benim dış gebelikte 2 günde sadece 200 değer artmıştı bence normal sıkıntı yapma çoğul istiyoran inşallah çoğuldur:)

Sagolasin saglikli olsun da tek çift farketmez.Allah herkese gonlundekini nasip etsin

DR gerizkalı olmalı. çoğul gebelik fikrine bir şey diyemem ama dış gebelik olduğunu kesenin yerinden anlamamış mı.
iç gebelik mi dış mı olduğu kesenin yerinden kolaylıkla anlaşılır.

İlla ikiz gebelik olmasina gerek yok. Erken yumurtlamissindir. Bu nedenle degerlerin yukselmistir. Allah tamamina erdirsin canim

O dr u kesinlikle degistir.keseyi gordum demis ama nerde gordugunu bilmiyormu da dis gebelik olabilir diyo.asla gitme bir daha ona.daha ilk gunlerde boyle basit bi sebepten senin aklini karistiriyorsa 9 ay gecmez bununla

Elbette doktor değiliz ama başımdan boş gebelik ve kimysal gebelik geçti...
Benimde aşılama sonrası beta hcg değerim çok yüksekti doktor bana çogul gebelik oluşmuş olabilir demişti, umarım seninde çoğul gebeliktir.
Hiç takma kafana

Cnm benim doktorum diyor ki iki günde bir bu kan değeri ikiye katlıyormuş öyle hesaplayabilirsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba benm de 4 gün geçmişti 4200 dü ve normal demişti doktrum keseyi görünce hemn boş gebelik dış gebelik yok dedi. ama ikizde değil cnm

benim adet günümü 4 gün geçince yaptım 2654 çıktı ama herşey normal kafana takma iyi haberlerini bekliyoruz.

Çoğul gebeliklerde yüksek çıkıyor cnm hayirli olsun:)

Eğer ki çoğul gebelik ise o zamanda hızlı artış olur içinizi ferah tutun

kızlar ben de 2 gün önce daha adetime 4 gün varken b-hcg testi yaptırdım solda sonuç 11.66 ama sağda mlU 2 yazıyodu..laborant aslında 2 mlU için negatif diyebiliriz ama soldaki 11.66 değeri birazcık yükselmiş doktora gösterin dedi..gösterecek doktor da kalmamıştı araya da hafta sonu girdi..fikri olan varmı acaba..?

Son düzenleme:

hamile olabilirsin canım :) ben geçen sene dış gebelik yaşamıştıım ve beta hcg 7.5 la başlamıştı.ama adetimden 10 gün fln geçmişti ve dış gebelik olduğu orata çıktı :/ senin adetten 2 gün önceymiş normal bir gebeliktir inşallah

öncelikle cvp verdiğin için teşekkür ederim tatlım..sana çok geçmiş olsun..dün akşam ve bugün sabah ta test yaptım fakat ikisi de epey silikti..yarın fırsat bulursam bhcg test yaptırıcam..herkes için hayırlısı Allahtan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…