- Konu Sahibi karizteacher
-
Hamile arkadaşlar lütfen yorum yapin .beta HCG değeri adetten bir hafta sonra 1734 cikmasi normal mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hamile arkadaşlar lütfen yorum yapin .beta HCG değeri adetten bir hafta sonra 1734 cikmasi normal mi
Arkadaşlar 8 martta adetim 2gun geçince kan testinde 132 cikti.bugün ki teste 1734 cikti.. doktor çok dedi.keseyi gördüm dedi.ya diş gebelik ya da çoğul dedi..sizce adetin 7 gün geçince bu kadar yuksek cikmasi normal mi?
dış gebelikte bu kadar yükselmez diye biliyorum çünkü benim dış gebelikte 2 günde sadece 200 değer artmıştı bence normal sıkıntı yapma çoğul istiyoran inşallah çoğuldur:)
Arkadaşlar 8 martta adetim 2gun geçince kan testinde 132 cikti.bugün ki teste 1734 cikti.. doktor çok dedi.keseyi gördüm dedi.ya diş gebelik ya da çoğul dedi..sizce adetin 7 gün geçince bu kadar yuksek cikmasi normal mi?
kızlar ben de 2 gün önce daha adetime 4 gün varken b-hcg testi yaptırdım solda sonuç 11.66 ama sağda mlU 2 yazıyodu..laborant aslında 2 mlU için negatif diyebiliriz ama soldaki 11.66 değeri birazcık yükselmiş doktora gösterin dedi..gösterecek doktor da kalmamıştı araya da hafta sonu girdi..fikri olan varmı acaba..?
hamile olabilirsin canım :) ben geçen sene dış gebelik yaşamıştıım ve beta hcg 7.5 la başlamıştı.ama adetimden 10 gün fln geçmişti ve dış gebelik olduğu orata çıktı :/ senin adetten 2 gün önceymiş normal bir gebeliktir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?