Beta hcg 6.36 sizce hamile miyim

Tesekkur ederim kuzum Henuz gecmedi canim ctesi 4 gun vardi bugun ise 2 gun var ozel günüme.

Evet yarin tekrar kan vereceğim endiseli bi sekilde zamanin gecmesini bekliyorum kimyasal gebelik olmasindan cok korkuyorum

Neden böyle br şey düşünüyorsunuz daha önce kötü bir tecrübeniz m oldu? Böyle endişeli bekleyişler bana normal gelmiyor mutlu bir süreçteyiz bir kendinizi akışa bırakın. Testi de çok çabuk yapmışsınız zaten. Adetin birkaç gün geçmesini bekleyin de dzgün değer çıksın. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

O kadar haklisin ki canim kendime cok kiziyorum oysa ben saglik calisaniyim bu dersleri bizzat universitede gördüm olaya cok hakimim ama gel gör ki insanin kendi başına gelince ozellikle benim gibi birinin hem bildiklerini unutuyor hemde bos yere evhamlaniyor bugun tekrar kan verdim eger yukselme olduysa istediğim gibi 3 4 gun ara vericem kan vermeye. Yoksa bu gidişle stres kaynakli sikintilar yasamaya başlayacağım Allah muhafaza.

Hayir once boyle bir tecrubem olmadi ilk demememiz bu.

Kafanı başka şeylerle meşgul etmen lazım. Endişe değil de biraz daha tatlı sakin bir heyecan yaşaman lazım bence. Evhamlanacak zaman değil ki. Dur daha şimdiden evhamlanırsan doğunca ne yapıcan :)

Kafanı başka şeylerle meşgul etmen lazım. Endişe değil de biraz daha tatlı sakin bir heyecan yaşaman lazım bence. Evhamlanacak zaman değil ki. Dur daha şimdiden evhamlanırsan doğunca ne yapıcan :)
Mesai bitene kadar hastalarla zaman cok kolat geciyor hic aklima bile gelmiyor bazen ama mesai bitimi seytanda bos durmuyor hemen veriyor gazi su kan sonucumda ciksinda bugun insallah dediklerini harfiyen uygulayacagim canim

Sonucunu 4 gözle bekliyorum canım

Canım simdi cikti sonucum bastan yazayim istersen bugun adet günüm.
Cumartesi 6.36
Pazartesi 37.5
Carsamba yani bugun 114.5
Ay mükemmel bebiş geliyor inşallah sağ salim . Çok tebrik ederim canım Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin

Allah razi olsun canim benim cok teşekkür ederim. Sence yukselis hizi nasil kuzum
En az %60 artması lazımdı maşallah seninki %68 lerde şuan çok güzel bir artış. İnşallah hep böyle sağlıkla ilerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…