Maşallah canım regl günü bir kan testi daha yap istersenBel agrisi ve muhtesem bi kasik agrim var onun haricinde belirtim yok canim. Suan adetime 2 gun var
Aynen canım carsamba tekrar kan vereceğim insallah.Maşallah canım regl günü bir kan testi daha yap istersen
Aynen canım carsamba tekrar kan vereceğim insallah.2 gunde bi takipteyim kese gorunene kadar
MerhabaMerhaba kaç günde bir regl oluyorsunuz acaba ?
Maşallah çok güzel artmış canımCanim cikti sonucum simdi beta hcg 37 cumartesi 6.36 ydi nasil sence
İlk denemeden hamile kalmış oldunMerhaba kizlar 28 yasindayim 1 yillik evliyim bu ay korunmayi biraktik adetime ise 4 gun var bugun kan verdim beta hcg 6.3 cikti hemen arkasına erken gebelik testi yaptim cift cizgi cikti cok koyu degl ama silikte sayilmaz. Sizce hamile miyim
Evet yarin tekrar kan vereceğim endiseli bi sekilde zamanin gecmesini bekliyorumkimyasal gebelik olmasindan cok korkuyorum
O kadar haklisin ki canim kendime cok kiziyorum oysa ben saglik calisaniyim bu dersleri bizzat universitede gördüm olaya cok hakimim ama gel gör ki insanin kendi başına gelince ozellikle benim gibi birinin hem bildiklerini unutuyor hemde bos yere evhamlaniyorNeden böyle br şey düşünüyorsunuz daha önce kötü bir tecrübeniz m oldu? Böyle endişeli bekleyişler bana normal gelmiyor mutlu bir süreçteyiz bir kendinizi akışa bırakın. Testi de çok çabuk yapmışsınız zaten. Adetin birkaç gün geçmesini bekleyin de dzgün değer çıksın. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Hayir once boyle bir tecrubem olmadi ilk demememiz bu.Neden böyle br şey düşünüyorsunuz daha önce kötü bir tecrübeniz m oldu? Böyle endişeli bekleyişler bana normal gelmiyor mutlu bir süreçteyiz bir kendinizi akışa bırakın. Testi de çok çabuk yapmışsınız zaten. Adetin birkaç gün geçmesini bekleyin de dzgün değer çıksın. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Bugun tekrar kan verdim canım yine 4 gozle sonuc bekliyorumMaşallah çok güzel artmış canım
O kadar haklisin ki canim kendime cok kiziyorum oysa ben saglik calisaniyim bu dersleri bizzat universitede gördüm olaya cok hakimim ama gel gör ki insanin kendi başına gelince ozellikle benim gibi birinin hem bildiklerini unutuyor hemde bos yere evhamlaniyorbugun tekrar kan verdim eger yukselme olduysa istediğim gibi 3 4 gun ara vericem kan vermeye. Yoksa bu gidişle stres kaynakli sikintilar yasamaya başlayacağım Allah muhafaza.
Mesai bitene kadar hastalarla zaman cok kolat geciyor hic aklima bile gelmiyor bazen ama mesai bitimi seytanda bos durmuyor hemen veriyor gaziKafanı başka şeylerle meşgul etmen lazım. Endişe değil de biraz daha tatlı sakin bir heyecan yaşaman lazım bence. Evhamlanacak zaman değil ki. Dur daha şimdiden evhamlanırsan doğunca ne yapıcan :)
Sonucunu 4 gözle bekliyorum canımO kadar haklisin ki canim kendime cok kiziyorum oysa ben saglik calisaniyim bu dersleri bizzat universitede gördüm olaya cok hakimim ama gel gör ki insanin kendi başına gelince ozellikle benim gibi birinin hem bildiklerini unutuyor hemde bos yere evhamlaniyorbugun tekrar kan verdim eger yukselme olduysa istediğim gibi 3 4 gun ara vericem kan vermeye. Yoksa bu gidişle stres kaynakli sikintilar yasamaya başlayacağım Allah muhafaza.
Insallah canim muhtemelen 1 saate kadar cikmis olur haber veririmSonucunu 4 gözle bekliyorum canım
Ay mükemmelCanım simdi cikti sonucum bastan yazayim istersen bugun adet günüm.
Cumartesi 6.36
Pazartesi 37.5
Carsamba yani bugun 114.5
Allah razi olsun canim benim cok teşekkür ederim. Sence yukselis hizi nasil kuzumAy mükemmelbebiş geliyor inşallah sağ salim . Çok tebrik ederim canım Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin
En az %60 artması lazımdı maşallah seninki %68 lerde şuan çok güzel bir artış. İnşallah hep böyle sağlıkla ilerlerAllah razi olsun canim benim cok teşekkür ederim. Sence yukselis hizi nasil kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?