Beta hcg 63

Gercekten mi? çocuğun mu olmuyordu uzun zamandır
Evet olmuyor eşim azosperm hastası ameliyat oldu sperm çıktı bendende 7 yumurta alındı hepsi dölendi 3 tane transfer ettik 2 şubata 13 şubata 466 çıktı hoca çok güzel dedi 2 gün sonra yine test yaptık 391 olmuş çok üzüldük hocaya söyledik belki embriyolardan 1 tada 2 si düşmüştür 2 gün sonra yine test yaptık 412 olmuştu yani yeterince yükselmemiş pazartesi yine yapacaz inşallah 1000 i geçer

Çok zor durum ben 2 yıldır bekliyorum bu deprem de öğrendim bize umut oldu 89 kan değerim ve inşallah hamilesindir duam seninle

2 gün arayla artışa bakmak için gitmelisin asla alttan muayene ettirme 2 aylık olmadan hayırlı olsun Rabbim sağlıkla aldırsın kucağına

Bugün test verdim 412 sen 764 olmuş ultrasona baktık bişey görünmedi normalmı
Evet cnm normal. 2000-3000 aras olmali 1500de de goren vr ama goremeyince sitres olunuyor oyuzdn beklemek en iisi. Rabbim sana bagislasin ins cok sevindim. bnde 8 yildir bkliyorum sizi cok ii anliyorum. İnsaalllh kucaginiza alrsinz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…