- Konu Sahibi umutsuzwakaa
-
Gercekten mi? çocuğun mu olmuyordu uzun zamandırİnşallah olmaz 9 yıldır ilk kez bu kadar yaklaştım
Evet olmuyor eşim azosperm hastası ameliyat oldu sperm çıktı bendende 7 yumurta alındı hepsi dölendi 3 tane transfer ettik 2 şubata 13 şubata 466 çıktı hoca çok güzel dedi 2 gün sonra yine test yaptık 391 olmuş çok üzüldük hocaya söyledik belki embriyolardan 1 tada 2 si düşmüştür 2 gün sonra yine test yaptık 412 olmuştu yani yeterince yükselmemiş pazartesi yine yapacaz inşallah 1000 i geçerGercekten mi? çocuğun mu olmuyordu uzun zamandır
Öyle yapacam zaten inşallah değerlerim 1000 olmuştur pazartesi göre
İns sağlıklı sıhhatli ilerler ikimizinkide haber ver olurmu banadaÖyle yapacam zaten inşallah değerlerim 1000 olmuştur pazartesi görecez
Senin durum nasılİns sağlıklı sıhhatli ilerler ikimizinkide haber ver olurmu banada
Adete 3 gün kala kan testi 42 çıktı yarın adet günüm kasıklarımda ağrı var salı günü kan vermeye gideceğim kimyasal olur diye korkuyorum işteSenin durum nasıl
İnşallah bir sıkıntı olmaz ama salıya kadar yükselir benceAdete 3 gün kala kan testi 42 çıktı yarın adet günüm kasıklarımda ağrı var salı günü kan vermeye gideceğim kimyasal olur diye korkuyorum işte
Başka marka kaset test yaptım silik çıktı kimyasal mi senceİnşallah bir sıkıntı olmaz ama salıya kadar yükselir bence
Yok sağlık ocağı doktora gittim sunan 7+3 haftalık hamileyim kalp atışı da duyuldu Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsinLabaratuvar farklı mıydı? Yani hastane
Ben adetim geciktiği gün test yaptim negatif adetten 1 hafta sonra kan değerim 89 çıktı bu perşembe kan verecem bakalim hakkımızda hayirlisiBaşka marka kaset test yaptım silik çıktı kimyasal mi sence
Çok şükür❤ darısı başımaYok sağlık ocağı doktora gittim sunan 7+3 haftalık hamileyim kalp atışı da duyuldu Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
Çok zor durumEvet olmuyor eşim azosperm hastası ameliyat oldu sperm çıktı bendende 7 yumurta alındı hepsi dölendi 3 tane transfer ettik 2 şubata 13 şubata 466 çıktı hoca çok güzel dedi 2 gün sonra yine test yaptık 391 olmuş çok üzüldük hocaya söyledik belki embriyolardan 1 tada 2 si düşmüştür 2 gün sonra yine test yaptık 412 olmuştu yani yeterince yükselmemiş pazartesi yine yapacaz inşallah 1000 i geçer
Hayırlı olur ins banada haber ver bende korkuyorum ne olacak diyeBen adetim geciktiği gün test yaptim negatif adetten 1 hafta sonra kan değerim 89 çıktı bu perşembe kan verecem bakalim hakkımızda hayirlisi
Ne yaptın kan verdinmiBaşka marka kaset test yaptım silik çıktı kimyasal mi sence
Korkuyorum değerim kasıklarımda çok sancı varHayırlı olur ins banada haber ver bende korkuyorum ne olacak diye
2 gün arayla artışa bakmak için gitmelisin asla alttan muayene ettirme 2 aylık olmadan hayırlı olsun Rabbim sağlıkla aldırsın kucağınaİyi akşamlar adete bir hafta kala erken testyaptım ikinci çizgi silikte olsa vardı ertesi gün sağlık ocağında test verdim betahcg 63 çıktı bir gün kaldı reglıme hiç belirti yok Dr a ne zaman gitmeliyim Çarşamb yada Perşembe tekrar test vermeyi düşünüyorum
Bugün test verdim 412 sen 764 olmuş ultrasona baktık bişey görünmedi normalmıBende kor
Korkuyorum değerim kasıklarımda çok sancı var
Çok normal 3000 altı görünmüyor ultrasyondaBugün test verdim 412 sen 764 olmuş ultrasona baktık bişey görünmedi normalmı
Evet cnm normal. 2000-3000 aras olmali 1500de de goren vr ama goremeyince sitres olunuyor oyuzdn beklemek en iisi. Rabbim sana bagislasin ins cok sevindim. bnde 8 yildir bkliyorum sizi cok ii anliyorum. İnsaalllh kucaginiza alrsinzBugün test verdim 412 sen 764 olmuş ultrasona baktık bişey görünmedi normalmı
Senin beta hcg kaç acabaBende kor
Korkuyorum değerim kasıklarımda çok sancı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?