Beta hcg 7.9 , geç döllenme

Geç döllenme olma ihtimali var 5 in üzeri gebesiniz demektir umarım sağlıklı ilerler süreciniz hayırlı olsun

Bnm de öyle oldu test de biri net biri silik di 7.69 çıktı beta bı hafta sonra tekrar baktırdım. 18 di onun üstüne düşük yaptım kimyasal gebelik dediler

Bnm de öyle oldu test de biri net biri silik di 7.69 çıktı beta bı hafta sonra tekrar baktırdım. 18 di onun üstüne düşük yaptım kimyasal gebelik dediler
Senin ki de geç döllenmemiydi , adetten önce mi sonra mi test yaptin

Benim biri net biri silikti. Erken gebelik silikti. Kaset test netti. Beta ilk ölçümde 830 çıktı. Hangi ilişkiden bilemiyorum ama adetten 1gün önce çıktı

Bhcg 9.33 cıktı. Geçen ay dış gebelik geçirdim. Doktorum 2 gün sonra testi tekrarlamami söyledi ama çok korkuyorum

Dış gebelikte beta değeriniz kaçtı
Dış gebelik öncesi düşük yaşamıştım o yüzden hamile olduğumu idrar testi ile anlayip degerim yukselenene kadar kan testi yaptirmak istememistim. Ağrı ve kanam ile hastaneye gittiğimde iç kanamam başlamış ve beta 400 çıkmıştı

Ben geç döllenmeden şüpheleniyorum , belki sonuçlarımız o yüzden düşüktür inşallah
Aralik 20 de yaşadım dış gebeliği herhangi ilac ya da cerrahi mudehale olmadan atlattim cok şükür. Uzun süre hamilelik dusunmemeye karar verdik. Bu ay adet olmayi beklerken bu sonucla karşılaştım. Korkuyorum ve sadece beklemek istiyorum

çok geçmiş olsun sizin içinde dua edeceğim , inşallah ikimiz de yeni kan testi yaptığımız da güzel sonuçlar alırız açıkçası geçen ay yumurtlama günlerimi çok iyi değerlendirmiştik, bu ay eşimle çok az birliktelik yaşadık ve tahmini yumurtlama günüme sadece 1 i denk geldi. O yüzden ben de sizin kadar bu sonuca şaşkınım beklemediğim bi durum oldu ama stres yapmamaya çalışalım

Umarım güzel haberlerimizi paylaşırız sağlıkla kalın

2 günde bir kan testi yaptırın lütfen insallah düzenli artar ve sağlıklı gelişir hayırlı uğurlu olsun

Senin ki de geç döllenmemiydi , adetten önce mi sonra mi test yaptin
Adetden sonra yaytim 10 gün geçince silik çıktı iki kere denedim ikisi de silik di bence sağlıklı gebelik hem testde net çıkıyor hemde beta da yüksek cikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…