Beta hcg 7.9 , geç döllenme

Merhaba. Bende aynı dertten muzdaribim. 14.19 çıktı benim sonucum da. İmplantasyon kanaması gibi adetimden 1 hafta önce iki gün lekelenme oldu. Geç döllenme diye düşünmüştüm gecikince ama değeri görünce dış gebelik mi diye korkuyorum.daha önce geçirdim çünkü

Henuz ultarosana girmedim ama ayin 20sinden bu yana 10 gün oldu dun idrar testi yaptim kopkoyu iki cizgi vardi sans eseri 20sinde kan verdigimde 4.97idi insallah saglikli hamilelikler geciririz

Aaa yeni gördüm mesajlarınızı çok geçmiş olsun. Allahım gönlünüze göre versin.

Evet 150 ye yükselmiş değerim. Ama bilemiyorum normal seyrinde mi anormal bişey var mı. Doktor haftaua tekrarlayalım dedi.ama telefonda sordum sadece. Muayene falan olmadı. Haftaya pazartesiye kadar ne olur bilemiyorum. Hayırlısı inşallah bol bol dua edin benim için

Çok güzel maşallah siz hiç stres olmamaya bakın

Dış gebelikten sonra hiç vücudunuzu dinlendirmediniz mi

Kanamanın var ise doktora gorunun bilgisini verin 18.91 daha çok yeni olduğu için yerleşme kanaması da olabilir umarım sağlıklı bir şekilde ilerler gebeliğiniz
Teşekkür ederim canım cvp için ama kahverengi kanama adet gibi desem doğrudur kimyasal diyenlerde var ama kimyasal gebelikte mide bulantısı olur mu

Teşekkür ederim canım cvp için ama kahverengi kanama adet gibi desem doğrudur kimyasal diyenlerde var ama kimyasal gebelikte mide bulantısı olur mu
Umarım değildir sağlıkla ilerlesin ne diyeyim Allah büyüktür herseyde bir hayır vardır doktora en kısa sürede vakit kaybetmeden danışın en doğrusunu bilir

Umarım değildir sağlıkla ilerlesin ne diyeyim Allah büyüktür herseyde bir hayır vardır doktora en kısa sürede vakit kaybetmeden danışın en doğrusunu bilir
Bu ilkiydi

Eklentiler

• F9F9C5D7-A722-4188-AE00-F46C6A265A4B.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 532
Benim 8 di ilk kanda, artacak inş sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…