Merhaba. Bende aynı dertten muzdaribim. 14.19 çıktı benim sonucum da. İmplantasyon kanaması gibi adetimden 1 hafta önce iki gün lekelenme oldu. Geç döllenme diye düşünmüştüm gecikince ama değeri görünce dış gebelik mi diye korkuyorum.daha önce geçirdim çünküMerhaba arkadaşlar, 5 Gün önce yerleşme kanamam oldu idrar testlerinde çok silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm. Geç döllenmeden şüpheleniyorum şüpheli ilişkimin üzerinden tam 15 gün geçti ve kan testi yaptırdım sonuç 7.9 çıktı. İlk beta-hcg si bu kadar düşük olan var mi normal mi bu durum?
Henuz ultarosana girmedim ama ayin 20sinden bu yana 10 gün oldu dun idrar testi yaptim kopkoyu iki cizgi vardi sans eseri 20sinde kan verdigimde 4.97idi insallah saglikli hamilelikler geciririzMerhaba arkadaşlar, 5 Gün önce yerleşme kanamam oldu idrar testlerinde çok silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm. Geç döllenmeden şüpheleniyorum şüpheli ilişkimin üzerinden tam 15 gün geçti ve kan testi yaptırdım sonuç 7.9 çıktı. İlk beta-hcg si bu kadar düşük olan var mi normal mi bu durum?
Canım tekrar kalabilirsin üzülme lutfen, folik asit kullanmaya basla balık seviyorsanız haftada bir balik tüketin bir dahakine hayirlı haberler aliriz inşallah sendenAdet oldum maalesef
Canım benim de yeni başladı kanamamAdet oldum maalesef
Teşekkür ederim , inşallah sizin süreç çok güzel ve sağlıklı ilerlerAaa yeni gördüm mesajlarınızı çok geçmiş olsun. Allahım gönlünüze göre versin.
Çok güzel maşallah siz hiç stres olmamaya bakınEvet 150 ye yükselmiş değerim. Ama bilemiyorum normal seyrinde mi anormal bişey var mı. Doktor haftaua tekrarlayalım dedi.ama telefonda sordum sadece. Muayene falan olmadı. Haftaya pazartesiye kadar ne olur bilemiyorum. Hayırlısı inşallah bol bol dua edin benim için
Senin ki de geç döllenmemiydi , adetten önce mi sonra mi test yaptin
MerhabaSenin ki de geç döllenmemiydi , adetten önce mi sonra mi test yaptin
Bendede 18.91 çıktı fakat kanamam da var sizce nedirGeç döllenme olma ihtimali var 5 in üzeri gebesiniz demektir umarım sağlıklı ilerler süreciniz hayırlı olsun
Dış gebelikten sonra hiç vücudunuzu dinlendirmediniz miDış gebelik öncesi düşük yaşamıştım o yüzden hamile olduğumu idrar testi ile anlayip degerim yukselenene kadar kan testi yaptirmak istememistim. Ağrı ve kanam ile hastaneye gittiğimde iç kanamam başlamış ve beta 400 çıkmıştı
Kanamanın var ise doktora gorunun bilgisini verin 18.91 daha çok yeni olduğu için yerleşme kanaması da olabilirBendede 18.91 çıktı fakat kanamam da var sizce nedir
Teşekkür ederim canım cvp için ama kahverengi kanama adet gibi desem doğrudur kimyasal diyenlerde var ama kimyasal gebelikte mide bulantısı olur muKanamanın var ise doktora gorunun bilgisini verin 18.91 daha çok yeni olduğu için yerleşme kanaması da olabilirumarım sağlıklı bir şekilde ilerler gebeliğiniz
Umarım değildir sağlıkla ilerlesin ne diyeyim Allah büyüktür herseyde bir hayır vardırTeşekkür ederim canım cvp için ama kahverengi kanama adet gibi desem doğrudur kimyasal diyenlerde var ama kimyasal gebelikte mide bulantısı olur mu
Yarın gidicem inşallah canımUmarım değildir sağlıkla ilerlesin ne diyeyim Allah büyüktür herseyde bir hayır vardırdoktora en kısa sürede vakit kaybetmeden danışın en doğrusunu bilir
Bu ilkiydiUmarım değildir sağlıkla ilerlesin ne diyeyim Allah büyüktür herseyde bir hayır vardırdoktora en kısa sürede vakit kaybetmeden danışın en doğrusunu bilir
Himmm...Bu ilkiydi
16 günde olmuş bu kadar amaHimmm...
Benim 8 di ilk kanda, artacak inş sabırMerhaba arkadaşlar, 5 Gün önce yerleşme kanamam oldu idrar testlerinde çok silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm. Geç döllenmeden şüpheleniyorum şüpheli ilişkimin üzerinden tam 15 gün geçti ve kan testi yaptırdım sonuç 7.9 çıktı. İlk beta-hcg si bu kadar düşük olan var mi normal mi bu durum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?