Gebeliğe Hazırlık Beta hcg 70.25

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim şidetli deil ama hafif hafif sancılarım oluyo bide kasıklarımda batma oluyo inşallah tutunuyordur

Canimm hayirli olsun bence gayet normal Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin benimki de tüp bebek mucizesi rabbime şükürler olsun

Yumurta toplama işleminde çok yumurtan varsa beklemeye alıyorlar onun için embriyo donduruluyor daha sonra transfer ediliyor bir de daha çok embriyon varsa transfer edilen ediliyor kalanlar donduruluyor
Gerçekten bir mucize hayran kaldım inşallah Rabbim sağlıcakla kucağınıza Almayı nasip etsin

Bir sey soracagim, cinsiyet belli olmustur tahminim, erkek mi? Benim 2 oglumda beta dusuk baslamisti, kizkardesimde de yuksekti, onun kizi var. Merak ettim boyle hamile gordukce soruyorum
Benim de çok yüksek çıkmıştı ama cinsiyetimiz erkek

Arkadaşlar merhaba dün transferimin 7. Günüydü beta hcg 70.25 çıktı ama içimde korku var kimyasalmı diye sizin değerleriniz nelerdi lütfen yardım edin
Canım bende senin gibi bugün 9. Günde verdim benimde 10.6 çıkmış
Sırf sana model olsun diye yaşadıklarımız anlatırsak anlarım.
Benimde 5. Gün embriyosu transfer edildi
Bugün 9. Gün oldu doktorum 11 Ekim'de kan ver dedi ben bugün kan verdim 10.6 cikti

Rabbim hakkımızda hayırlısını versin benim
7 gün 79
9 gün 180 oldu bugün en son verdiğim kan 11 gün 570 bi anda yükselince bende korktum inşallah dış gebelik deildir

Rabbim hakkımızda hayırlısını versin benim
7 gün 79
9 gün 180 oldu bugün en son verdiğim kan 11 gün 570 bi anda yükselince bende korktum inşallah dış gebelik deildir
Çok iyi masalalh dahada artar inşallah bende öyleyim pazartesi günü tekrar verecem inşallah artar

Senin sancın oluyomuydu hiç
Canım benim belirtiler şuan bile adet sancısı gibi ağrım var
Kasık ağrısı var
Yani şuan gebeyim değere göre ama neden böyle düşük çıktı bilmiyorum
2 gün sonra tekrar verecem bakalım kaç olmuş ?
İnşallah artmistir

Bende aynı durumdayım 6.81 cikti dokuzuncu gün. Sizin noldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…