Benim şidetli deil ama hafif hafif sancılarım oluyo bide kasıklarımda batma oluyo inşallah tutunuyordurNe yalan söyleyeyim bende hiç ağrı olmadı. Kendimi çok dinledim bi belirti aradım ama yoktu . Sadece göğüs hassasiyetim çöktü o da uzun zamandır öyleydi transfer olmadan önce de. Ama 5.günün sabahı uyandığımda aşırı bir akıntım olmuştu ondan sonra her sabah çok kötü akıntı oluyordu ama kullandığım fitillerden kaynaklıdır diye düşündüm hep .
İnşallah öyledirBenim şidetli deil ama hafif hafif sancılarım oluyo bide kasıklarımda batma oluyo inşallah tutunuyordur
İnşallah sen kaç haftalık oldunuİnşallah öyledir
18+4 oldukİnşallah sen kaç haftalık oldunu
Oy maşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah banada o günleri hayırlısıyla görmeyi nasip etsin inşallah18+4 olduk
Gerçekten bir mucizeYumurta toplama işleminde çok yumurtan varsa beklemeye alıyorlar onun için embriyo donduruluyor daha sonra transfer ediliyor bir de daha çok embriyon varsa transfer edilen ediliyor kalanlar donduruluyor
Benim de çok yüksek çıkmıştı ama cinsiyetimiz erkekBir sey soracagim, cinsiyet belli olmustur tahminim, erkek mi? Benim 2 oglumda beta dusuk baslamisti, kizkardesimde de yuksekti, onun kizi var. Merak ettim boyle hamile gordukce soruyorum
Siz de saglikla kucaginiza alinBenim de çok yüksek çıkmıştı ama cinsiyetimiz erkek
Canım bende senin gibi bugün 9. Günde verdim benimde 10.6 çıkmışArkadaşlar merhaba dün transferimin 7. Günüydü beta hcg 70.25 çıktı ama içimde korku var kimyasalmı diye sizin değerleriniz nelerdi lütfen yardım edin
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin benimCanım bende senin gibi bugün 9. Günde verdim benimde 10.6 çıkmış
Sırf sana model olsun diye yaşadıklarımız anlatırsak anlarım.
Benimde 5. Gün embriyosu transfer edildi
Bugün 9. Gün oldu doktorum 11 Ekim'de kan ver dedi ben bugün kan verdim 10.6 cikti
Çok iyi masalalh dahada artar inşallah bende öyleyim pazartesi günü tekrar verecem inşallah artarRabbim hakkımızda hayırlısını versin benim
7 gün 79
9 gün 180 oldu bugün en son verdiğim kan 11 gün 570 bi anda yükselince bende korktum inşallah dış gebelik deildir
merhaba 67 ile öğrenmiştim gebeliğimiArkadaşlar merhaba dün transferimin 7. Günüydü beta hcg 70.25 çıktı ama içimde korku var kimyasalmı diye sizin değerleriniz nelerdi lütfen yardım edin
İlk 70 kem kimyasaldır diye korkuyodum şimdi de acaba dış gebelikmidir bi anda yükseldi diye korkuyorum yaÇok iyi masalalh dahada artar inşallah bende öyleyim pazartesi günü tekrar verecem inşallah artar
Sonra yükselişi nasılsımerhaba 67 ile öğrenmiştim gebeliğimi
Korkma canım artar sabırla bekle canım Allah büyük bebeğin seni tutuyordurİlk 70 kem kimyasaldır diye korkuyodum şimdi de acaba dış gebelikmidir bi anda yükseldi diye korkuyorum ya
Senin sancın oluyomuydu hiçKorkma canım artar sabırla bekle canım Allah büyük bebeğin seni tutuyordur
Canım benim belirtiler şuan bile adet sancısı gibi ağrım varSenin sancın oluyomuydu hiç
ilk 67 2 gün sonra 297 5 gün sonra 1300 gördüm 3 gün sonra gittiğim de keseyi görmüştümSonra yükselişi nasılsı
Bende aynı durumdayım 6.81 cikti dokuzuncu gün. Sizin noldu.Canım bende senin gibi bugün 9. Günde verdim benimde 10.6 çıkmış
Sırf sana model olsun diye yaşadıklarımız anlatırsak anlarım.
Benimde 5. Gün embriyosu transfer edildi
Bugün 9. Gün oldu doktorum 11 Ekim'de kan ver dedi ben bugün kan verdim 10.6 cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?