Gebeliğe Hazırlık Beta hcg 70.25

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar benim beta değerlerim aşağıdaki gibi doktor çok net düşük veya dış gebelik dedi, güvenemedim.Sizce nasıl?

6 ekim : 63.8

9 ekim : 125.8

11 ekim : 181.7

Kızlar selamm bende adetimden birgün önce kan testı verdim 74.5 çıktı hamilesin ama yükselmesi gerekiyor dedi hemşire sizce normalmi değerim??? adetim 3 gün geçtikten sonra yine gidicem pazartesi bakalım inşallah bebeğim benimledir

arkadaslar bana biri yardım etsin.2 ay önce hsg cektim tüpler kapalı çıktı sonra ben umudumu kestim enfeksiyon tedavisi olmaya karar verdim sonra doktora gittim.yumurtlama günümde doktor yumurta baya büyümüş çatlatma iğnesi mi vurdun dedi daha tedaviye başlamamıştım bile. neyse crp testi yaptı 5 cıktı yüksek.bu arada beta hcg 26 cıktı yumurta gördü nasıl olabilir ben anlamadım ptesi gitmeyi düşünüyorum .kimseye söylemedim stresim daha cok artıyor size tanıusmak istiyorum

Merhaba arkadaşlar benim beta değerlerim aşağıdaki gibi doktor çok net düşük veya dış gebelik dedi, güvenemedim.Sizce nasıl?

6 ekim : 63.8

9 ekim : 125.8

11 ekim : 181.7
Evet dış veya kimyasal gebelik malesef

Arkadaşlar merhaba dün transferimin 7. Günüydü beta hcg 70.25 çıktı ama içimde korku var kimyasalmı diye sizin değerleriniz nelerdi lütfen yardım edin
Herşey gönlünce olsun canım Râbbim isteyen herkese nasip etsin İnşallâh bende dün yaptım değerim 14,35 çıktı dr. Bana ne pozitif diyebilirim nede negatif dedi içim icimi yiyor 2 gün sonra tekrar kan verecem..

Ünşallah normal gebeliktir canım ben keseyi gördüm ama daha bebeği ve kalp atışını duymadım 2 hafta sonra geld dedi

Canım baya geçmiş üstünden ama değerin gayet iyi maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…