Canım bugün yine kan verdim 7. 19 çıktı doktorumu aradım dedi ki biyokimyasal gebelikBende aynı durumdayım 6.81 cikti dokuzuncu gün. Sizin noldu.
Test vermeden öncesinde ve sonrasında kanama fln oldu mu?Canım bugün yine kan verdim 7. 19 çıktı doktorumu aradım dedi ki biyokimyasal gebelik
Tekrar kan verdiniz mi?Bende aynı durumdayım 6.81 cikti dokuzuncu gün. Sizin noldu.
Bugun yaptığımın sonucu 6.81. Salı yapcam tekrarTekrar kan verdiniz mi?
Hayır olmadı doktorum tekrar salı günü yine kan ver Çarşamba günü muayene gel dedi bakalım neden tutmamisTest vermeden öncesinde ve sonrasında kanama fln oldu mu?
Inşallah değeriniz çokçaa artar...Bugun yaptığımın sonucu 6.81. Salı yapcam tekrar
Bn 2 kez kimyasal geçirdim hep kanama oluyordu o yüzden sordumHayır olmadı doktorum tekrar salı günü yine kan ver Çarşamba günü muayene gel dedi bakalım neden tutmamis
10. Gün 86 çıkmıştıArkadaşlar merhaba dün transferimin 7. Günüydü beta hcg 70.25 çıktı ama içimde korku var kimyasalmı diye sizin değerleriniz nelerdi lütfen yardım edin
Canım değerin çok çok gzuel asla korkma kacinci gün embriyosu10. Gün 86 çıkmıştı
3. Gün embriyosuydu ama 2018 de oldum tüp bebeği ,kızım 2 bucuk yaşında çok şükürCanım değerin çok çok gzuel asla korkma kacinci gün embriyosu
Maşallah benimki daha yeni abla3. Gün embriyosuydu ama 2018 de oldum tüp bebeği ,kızım 2 bucuk yaşında çok şükür
Evet dış veya kimyasal gebelik malesefMerhaba arkadaşlar benim beta değerlerim aşağıdaki gibi doktor çok net düşük veya dış gebelik dedi, güvenemedim.Sizce nasıl?
6 ekim : 63.8
9 ekim : 125.8
11 ekim : 181.7
Arkadaşlar merhaba dün transferimin 7. Günüydü beta hcg 70.25 çıktı ama içimde korku var kimyasalmı diye sizin değerleriniz nelerdi lütfen yardım
Herşey gönlünce olsun canım Râbbim isteyen herkese nasip etsin İnşallâh bende dün yaptım değerim 14,35 çıktı dr. Bana ne pozitif diyebilirim nede negatif dedi içim icimi yiyor 2 gün sonra tekrar kan verecem..Arkadaşlar merhaba dün transferimin 7. Günüydü beta hcg 70.25 çıktı ama içimde korku var kimyasalmı diye sizin değerleriniz nelerdi lütfen yardım edin
Ünşallah normal gebeliktir canım ben keseyi gördüm ama daha bebeği ve kalp atışını duymadım 2 hafta sonra geld dediHerşey gönlünce olsun canım Râbbim isteyen herkese nasip etsin İnşallâh bende dün yaptım değerim 14,35 çıktı dr. Bana ne pozitif diyebilirim nede negatif dedi içim icimi yiyor 2 gün sonra tekrar kan verecem..
Canım kusura bakma geç gördüm naptın değerin yükseldimiMerhaba arkadaşlar benim beta değerlerim aşağıdaki gibi doktor çok net düşük veya dış gebelik dedi, güvenemedim.Sizce nasıl?
6 ekim : 63.8
9 ekim : 125.8
11 ekim : 181.7
Canım baya geçmiş üstünden ama değerin gayet iyi maşallahKızlar selamm bende adetimden birgün önce kan testı verdim 74.5 çıktı hamilesin ama yükselmesi gerekiyor dedi hemşire sizce normalmi değerim??? adetim 3 gün geçtikten sonra yine gidicem pazartesi bakalım inşallah bebeğim benimledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?