• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 8.7. Kimyasal gebelik?

Galaksidekikedi

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
29
Puanlar
8
kızlar 2 aydır bebek istiyoruz. Bu 2. Ayım ve bu ay reglm 2 gün gecikmişti regl gecikmeden önce regl olacakmış hissiyatı vardı ve ben önceden doktor randevusu aldim hormonlara baktırırım diye düşündüm neyse regl olamasam da gideyim beta vereyim dedim hem de daha önce prolaktin hormonum 53 çıkmıştı tekrardan ona da baktırayım dedim. (Bu arada yine 53 çıktı) beta hcg 8.7 çıkmış ertesi günde regl oldum. Kimyasal gebelik mi geçirmiş oluyorum? Tam Bilmediğim için soruyorum.

Teşekkür ederim. Denemeye 1 ay ara vermeli miyim bilemedim bazı yerlerde gerek yok diye okudum. Doktorla da görüşeyim en iyisi
Bence gerek yok kimyasal gebelik sonrasi gebelik sansi da artiyor. Hani normal akisinda devam edebilirsiniz🙏🏻

Benim de 10 gün önce kimyasal oldu, doktor beklemene gerek yok dedi.
Teşekkür ederim 🙏🏻 aslında çok garip kan testi vermesem öğrenmeyecektim bile reglim 2-3 gün hormonlardan gecikti diyecektim . Prolaktin hormonum biraz yüksek çıkıyor onunla ilgili doktora gitmeyi düşünüyorum

Teşekkür ederim 🙏🏻 aslında çok garip kan testi vermesem öğrenmeyecektim bile reglim 2-3 gün hormonlardan gecikti diyecektim . Prolaktin hormonum biraz yüksek çıkıyor onunla ilgili doktora gitmeyi düşünüyorum

Size şöyle diyeyim ben normal döngümde regl oldum; regl bittikten 3-4 gün sonra lekelenmeler başladı, lekelenme 4-5 gün devam edince kan verdim aile hekiminde, sonuç pazartesiye kalmıştı, pazar günü kanama oldu regl gibi, pazartesi sonuç çıkınca bir baktım beta 7.9’muş. O gün kan vermesem hormon değişimi falan diye reglim kendini 2 hafta öne almış sanacaktım

Size şöyle diyeyim ben normal döngümde regl oldum; regl bittikten 3-4 gün sonra lekelenmeler başladı, lekelenme 4-5 gün devam edince kan verdim aile hekiminde, sonuç pazartesiye kalmıştı, pazar günü kanama oldu regl gibi, pazartesi sonuç çıkınca bir baktım beta 7.9’muş. O gün kan vermesem hormon değişimi falan diye reglim kendini 2 hafta öne almış sanacaktım
İlk defa duydum bunu regl olmuşsunuz, regl olduktan sonra değerin sıfırlanması gerekmiyor mu sonrasında mı gebe kaldınız acaba?

İlk defa duydum bunu regl olmuşsunuz, regl olduktan sonra değerin sıfırlanması gerekmiyor mu sonrasında mı gebe kaldınız acaba?

Reglden sonra sadece üç gün vardı sanırım, sonrasında hep lekelenme olduğu için hiç ilişki vs olmamıştı. Üstüne görme olayları olabiliyor sanırım

Benc tekrar bir kan verin bir arkadaşımda hamile olduğunu öğrendi sonra regli gibi kanama geçirdi hala hamile. Daha önce öğrenmese şu an hamile olduğunu bilmezdi. Yinebir kan verin ne olur ne olmaz diye

Benc tekrar bir kan verin bir arkadaşımda hamile olduğunu öğrendi sonra regli gibi kanama geçirdi hala hamile. Daha önce öğrenmese şu an hamile olduğunu bilmezdi. Yinebir kan verin ne olur ne olmaz diye
yarın doktora gidip kan vereceğim beta hormon testi vs. Anladım. Benimki regl gibi duruyor yogun akıntım geldi lekelenme gibi değil agrım da var

2 aydır regl zamanı migren gibi başım ağrıyor hiç böyle olmazdım. Denemeye başladığımızdan beri böyle oluyor . feci baş ağrısı da oluyor

Back
X