Çok teşekkür ederimm. Tatildeyim burda yaptırdım testi dayanamayıp:) döndüğümde vereceğim tekrar test aynı yerde vermem mümkün olmayacak :)
İnsallah :) tekrarlayacağım. Güncelleneceğim burayı dua edin bana ltfn5 ustu hamilelik vvar
2 gun arayla tekrarla kan testini
Allah gonlune gore versin cnmİnsallah :) tekrarlayacağım. Güncelleneceğim burayı dua edin bana ltfn
Amin hepimizin inşallah. 1 ay olduAllah gonlune gore versin cnm
Ne zamandan beri evlisin cnm
Himm allah mesut bahtiyar etsin cnmAmin hepimizin inşallah. 1 ay oldu
evet gebesn cnmKizlar dun kan verdim bugunki sonuc sizce gebelik var midir ?
Gec dollenmemi oldu acabaevet gebesn cnm
bat tarihinizmi 24.08 sat tarihinz mi demek istediniz. sata göre 4 haftalık gebelik görünüyor. değere görede 3,5 falan kaç günde bir adet oluyorsunuz.Gec dollenmemi oldu acabayani iliski tarihlerimi biliyorum adet tarihimi baz alicak olursam deger cok az. Son bat tarihim 24.08
Son iliski tarihim 12.09
30 31 gunde oluyorum evet sat dicektimbat tarihinizmi 24.08 sat tarihinz mi demek istediniz. sata göre 4 haftalık gebelik görünüyor. değere görede 3,5 falan kaç günde bir adet oluyorsunuz.
Bat tarihiniz bugün yani. Battan bir gün önceki değeriniz oluyor ölçümde. Gayet normal bu hesaba göre30 31 gunde oluyorum evet sat dicektim
Evet bugunduBat tarihiniz bugün yani. Battan bir gün önceki değeriniz oluyor ölçümde. Gayet normal bu hesaba göre
İki günde bir en az %60 artış göstermeli beta 1500-2000 olduğunda keseyi göreblrsnz cnmEvet bugundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?