Cok tesekkur ederimİki günde bir en az %60 artış göstermeli beta 1500-2000 olduğunda keseyi göreblrsnz cnm
Merhaba çok teşekkür ederim amin inşallahCanim merhaba öncelikle hayırlı uğurlu olsun rabbim kucaguna almayı nasip etsinadetin kaç gün gecikince test verdin acaba
Yaa hayırlı olsun :) testi yine de tekrarlayın bence yükselme durumuna bakın
Beta daki artışın en az %60 olması konusunu doktorunuz mu dedi acaba? Benim bugünkü kan sonucum 2 gün önceye göre tam 2 katı artmadı %80 civarında artış olmuş. Biraz üzüldüm acaba sağlıksız gebelik mi diye düşündüm. Doktorumu pazartesi günü göreceğim.İki günde bir en az %60 artış göstermeli beta 1500-2000 olduğunda keseyi göreblrsnz cnm
24 saat içinde %60 maksimum 48 saatte ise iki kat artması gerekiyor. Bunu doktorumun söylemesine gerek yokki bu bilimsel bir bilgi. Araştırarakta edinebilirsiniizBeta daki artışın en az %60 olması konusunu doktorunuz mu dedi acaba? Benim bugünkü kan sonucum 2 gün önceye göre tam 2 katı artmadı %80 civarında artış olmuş. Biraz üzüldüm acaba sağlıksız gebelik mi diye düşündüm. Doktorumu pazartesi günü göreceğim.
İki gündür bir %60 artış yeterli demişsiniz yukarıdaki yorumunuzda , 24 saate bir ise günde %60 artış demektir. Evet araştırdım tabiki bazı sitelerde yazıyor ancak bir doktorun tecrübesinden bunu duymuş olmak daha rahatlatıcı olacaktı benim için.24 saat içinde %60 maksimum 48 saatte ise iki kat artması gerekiyor. Bunu doktorumun söylemesine gerek yokki bu bilimsel bir bilgi. Araştırarakta edinebilirsiniiz
İlk aöylediğim çok doğru açıklayamamışım daha detaylı açıkladım sonraki gönderide. Doktordan bilgi almak istiyorsanız doktora gideblrsnZ:)İki gündür bir %60 artış yeterli demişsiniz yukarıdaki yorumunuzda , 24 saate bir ise günde %60 artış demektir. Evet araştırdım tabiki bazı sitelerde yazıyor ancak bir doktorun tecrübesinden bunu duymuş olmak daha rahatlatıcı olacaktı benim için.
Merhaba , ben kendi deneyimimi paylaşmak istiyorum sizinle . Temmuz 12 de son adetimi gördüm Ağustos 17 de adetim gelmeyince şüphelenip evde test yaptım pozitif çıktı . Ertesi gün doktora gittim kese oluşmuştu. Yurtdışında yaşıyorum normalde , hamileliği öğrendiğimde Türkiye’de tatildeydim ve orda sigortam olmadığı icin doktor masraflı olmasın diye kan tahlili yapmadı. Keseyi görmemiz bizim için önemli , beta hcg değerini de kese icin takip ediyoruz zaten dedi . 1 hafta sonra kontrole çağırdı kesenin gelişimini izlemek için ve 3 kat büyümüştü kesem 1 hafta içinde . Ondan 2 hafta sonra da yaşadığım ülkeye döndüm kendi doktoruma gittim o da kanda beta hcg değerime bakmaya gerek olmadığını söyledi ve o gün kalp atışı duyduk bebeği gördük ilk kez . Haftaya da ikili tarama icin gidicem . Yani demek istediğim beta hcg yüzde 60 yükselmis yüzde 100 yükselmis bunlar icin kendinizi strese sokmayın lütfen . Önemli olan ilk aşamada kesenin oluşması ve gelişimi . Eğer sağlıklı gebelikse bebeğiniz size tutunacak ve kesenin gelişimini sonra da bebeğinizi göreceksiniz insallahBeta daki artışın en az %60 olması konusunu doktorunuz mu dedi acaba? Benim bugünkü kan sonucum 2 gün önceye göre tam 2 katı artmadı %80 civarında artış olmuş. Biraz üzüldüm acaba sağlıksız gebelik mi diye düşündüm. Doktorumu pazartesi günü göreceğim.
Pazartesi günü tabiki doktoruma gideceğim, ama hani bu grupta herkesin yaptığı gibi, grubun aracına yönelik olarak tecrübeli birinden bilgi almak istedim. Yoksa neden giriyoruz bu siteye. Siz sanırım grubun amacını pek anlayamamışsınız :)İlk aöylediğim çok doğru açıklayamamışım daha detaylı açıkladım sonraki gönderide. Doktordan bilgi almak istiyorsanız doktora gideblrsnZ:)
Detaylı ve rahatlatıcı açıklamanız İçin çok teşekkür ederimMerhaba , ben kendi deneyimimi paylaşmak istiyorum sizinle . Temmuz 12 de son adetimi gördüm Ağustos 17 de adetim gelmeyince şüphelenip evde test yaptım pozitif çıktı . Ertesi gün doktora gittim kese oluşmuştu. Yurtdışında yaşıyorum normalde , hamileliği öğrendiğimde Türkiye’de tatildeydim ve orda sigortam olmadığı icin doktor masraflı olmasın diye kan tahlili yapmadı. Keseyi görmemiz bizim için önemli , beta hcg değerini de kese icin takip ediyoruz zaten dedi . 1 hafta sonra kontrole çağırdı kesenin gelişimini izlemek için ve 3 kat büyümüştü kesem 1 hafta içinde . Ondan 2 hafta sonra da yaşadığım ülkeye döndüm kendi doktoruma gittim o da kanda beta hcg değerime bakmaya gerek olmadığını söyledi ve o gün kalp atışı duyduk bebeği gördük ilk kez . Haftaya da ikili tarama icin gidicem . Yani demek istediğim beta hcg yüzde 60 yükselmis yüzde 100 yükselmis bunlar icin kendinizi strese sokmayın lütfen . Önemli olan ilk aşamada kesenin oluşması ve gelişimi . Eğer sağlıklı gebelikse bebeğiniz size tutunacak ve kesenin gelişimini sonra da bebeğinizi göreceksiniz insallahsağlıklı gebelik değilse , Allah ömür vermediyse biz ne yaparsak yapalım önüne geçemeyiz . İçinizi ferah tutun her zaman
Rica ederimDetaylı ve rahatlatıcı açıklamanız İçin çok teşekkür ederimBende yurt dışında yaşıyorum, neredesiniz siz?
Bende 3 senedir Fransa’dayım. Eşim 15 senedir orada evlendikten sonra onun yanına yerleştimRica ederim7 senedir Bulgaristan’da yaşıyorum ben, seneye iş gereği Almanya’ya yerleşeceğiz eşimle beraber . Siz neredesiniz ?
Hayır kendi fikrimi söylüyorum doktor mu söyledi diyorsunuz ya. Doktordan duymak istiyorsanız bir doktora sorun diyorum bende:)Pazartesi günü tabiki doktoruma gideceğim, ama hani bu grupta herkesin yaptığı gibi, grubun aracına yönelik olarak tecrübeli birinden bilgi almak istedim. Yoksa neden giriyoruz bu siteye. Siz sanırım grubun amacını pek anlayamamışsınız :)
Ben anlatamıyorum galiba şuan doktoruma ulaşamadığım İçin ve sizin de daha tecrübeli olabileceğinizi bu aşamaları benden önce geçtiğinizi düşündüğüm İçinHayır kendi fikrimi söylüyorum doktor mu söyledi diyorsunuz ya. Doktordan duymak istiyorsanız bir doktora sorun diyorum bende:)
Gerçekten anlatamıyorsunuz sonra anlatamıyorum diye bana kızıyorsunuz pes. Burda size yrdımcı olmaya çalışanda kabahat.Ben anlatamıyorum galiba şuan doktoruma ulaşamadığım İçin ve sizin de daha tecrübeli olabileceğinizi bu aşamaları benden önce geçtiğinizi düşündüğüm İçin
doktorunuzdan gelen bir bilgi mi yoksa internetten araştırarak mı öğrendiniz diye sordum. Evet doktorum söyledi yada hayır ben kendim araştırdım demeniz yeterliydi. Yoksa hepimiz zaten iyi kötü illaki bir doktor kontrolünde ilerliyoruz, sizin beni doktora yönlendirmenize gerek yok :))
Anlatamıyorum galiba cümlesi karşıdakini küçük düşürmemek için suçu kendine almak adına kullanılır, bunu bile bilmiyorsunuz haha neyse buradaki bütün kadınlar herşeyi doktoruna sorar tatlım tamam kimse kimseden görüş almaz ok. Sen çok yanlış yerdesin benceGerçekten anlatamıyorsunuz sonra anlatamıyorum diye bana kızıyorsunuz pes. Burda size yrdımcı olmaya çalışanda kabahat.
Evet sen doğru yerdesin ben yanlış yerdeyim.Anlatamıyorum galiba cümlesi karşıdakini küçük düşürmemek için suçu kendine almak adına kullanılır, bunu bile bilmiyorsunuz haha neyse buradaki bütün kadınlar herşeyi doktoruna sorar tatlım tamam kimse kimseden görüş almaz ok. Sen çok yanlış yerdesin bencemadem insanlara yardımcı olmak zoruna gidiyor en azından hiç cevap verme bence
Merhaba hemen bir gün sonramı test yaptırdınız 28 oldu suanki durumunuz nedir. Bende aynı durumdayım adetime 3 gün var ve bugün betahcg baktırdım 10.87 çıktıKızlar betam 28 e yukseldi
Benimde 3.93 çıktı haftaya bende verşcem 2 gün adetim gecikti idrar testinde de belirgin çıkıyot hemen ilk 5 dakikada ama çevremdeki herkes yoktur diyor doktor da korkma değer yükselir inşallah adetin geçmeden yaptık testi dedi adetime 5 gün varken vermiştim bek ağrısı sırt ağrısı kasılma yaşıyorum ufak tefek çok tedirginim inşallah yükselir benimde ilk bebeğim...Çok teşekkür ederimm. Tatildeyim burda yaptırdım testi dayanamayıp:) döndüğümde vereceğim tekrar test aynı yerde vermem mümkün olmayacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?