Gebeliğe Hazırlık Beta hcg 86 çıktı ama adet olacak gibi his var

• Konu Sahibi Konu Sahibi tmia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

tmia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2023
22
6
1
29
Betam 86 çıktı adet günüm bugün ve testi dün verdim ama sanki adet olacakmoş gibi his var içimde yaşayanlar oldumu

Betam 86 çıktı adet günüm bugün ve testi dün verdim ama sanki adet olacakmoş gibi his var içimde yaşayanlar oldumu

Regli ağrısı ile hamilelik başta aynı gibi bebegin tutunmaya devam ediyor daha küçük kanama falan yoksa skntı yok

Hayirli olsun darisi basima duaniza talibim masallh

Hayırlı olsun, kasıkta ağrılar olur. Çok şiddetli olmadıkça ve kanama eşlik etmedikçe normal. Benim de 1 hafta falan kasık ağrısı oldu. Şimdi hastayım da nerem ağrıyor bilmiyorum artıkın.

Hastayım derken regl değil dimi hamilesiniz

Teşekkür ederim pcos ile mücadele sonucu zar zor ulaştık umarım vardır varsa da dualar kabul olurmuş Allah en güzel duygularla sizede nasip etsin. Ben soğan kürü ve hacamat yaptırmıştım bu ay

Regli ağrısı ile hamilelik başta aynı gibi bebegin tutunmaya devam ediyor daha küçük kanama falan yoksa skntı yok

Hayirli olsun darisi basima duaniza talibim masallh
Teşekkür ederim pcos ile mücadele sonucu zar zor ulaştık umarım vardır varsa da dualar kabul olurmuş Allah en güzel duygularla sizede nasip etsin. Ben soğan kürü ve hacamat yaptırmıştım bu ay

Neguzel hacamat duydum soğan kürünü bende denedim olmadi bende pcos yok esimde sperm sorunumuz var malesef bir umut bende bekliyirum iste .. korkma degerin iyi rabbim 2gunde bir olctur dualarimiz kabul olsun çok amin

Teşekkür ederim sprem kalitesi içinde incir kürğ kadın erkek yiyebiliyor deneyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…