BETA HCG 8ci gün

Merhaba umudunuzu kaybetmeden dua edip bekleyin bence bana göre sizin ki baya iyi artmış. 🌸 Benim de 2 embriyo koymuşlardı. Hemşire bazen başta ikisi tutuyor sonra biri vazgeçince böyle yavaş artıyor demişti. Daha önce böyle hastaları olmuş ve sağlıklı doğum yapmışlar. Ayaklarınızın altına destek koyup dinlenip bol su ve beslenmenize dikkat edin. Bunları herkes söylüyor ama gerçekten her biri çok önemli. Meleğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah 🌸Benim değerim sonradan normal artışa geçti kalp atışını duyduk çok şükür. 7 haftalık oldu bugün. İnşaallah sağlıkla devam eder. ❤️
D dila92 buldum canımm

Merabalar bende rahim filminden sonraki ay geçikmem oldu 2 geçince test verdim beta 219 çıktı bunu memlekette verdim geldim rahim filmi çeken doktoruma öğleden sonra randevu aldım öncesi sağlık ocağında test verdim 2 Günde sonra verince 235ü hoca test sonucu akşam çıkınca attım ve bana ertesi gün hastanede tekrar vermemi istedi betam bu sefer 370 çıktı farklı hastaneler de verince de sıkıntı olabiliryormuş şimdi 2 gün sonrası tekrar test istedi ne yapacağımı şaşırdım burdan benim gibi olan arkadaşlar var mı

Selam kızlar 26 günde adet oluyorum en son 4 haziran adet günüm 16nda ilişki oldu 28 hazirande lekelenme yaşadım adet oldum sandım ama 29 haziran gün boyu adet görmedim 30 haziran pazartesi sabah erken gebelik testi yaptım çift çizgi gördüm acile gittik akşam hcg verdim (idrar yazıyor) hcg nin yanında 61 çıktı dün sabah sağlık ocağında test verdim103 çıktı çift katlanmamış canım çok sıkıldı yarın yine kan vermeye sağlık ocağına gidicem başına böyle birşry gelen varmı

Selam kızlar 26 günde adet oluyorum en son 4 haziran adet günüm 16nda ilişki oldu 28 hazirande lekelenme yaşadım adet oldum sandım ama 29 haziran gün boyu adet görmedim 30 haziran pazartesi sabah erken gebelik testi yaptım çift çizgi gördüm acile gittik akşam hcg verdim (idrar yazıyor) hcg nin yanında 61 çıktı dün sabah sağlık ocağında test verdim103 çıktı çift katlanmamış canım çok sıkıldı yarın yine kan vermeye sağlık ocağına gidicem başına böyle birşry gelen varmı
Farklı merkezlerde kan verdiğiniz için bu şekilde olmuş üzmeyin kendinizi sağlık ocağında kan vermeye devam edin iki gün de bir %60 artması lazım en az artışı takip edin inşallah hayırlısıyla sağlıkla ilerler gebeliğiniz 🤲🏼

Back
X