Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet gözüküyor canım. Bu çizgi ne kadar sürede çıktı bir de hangi marka testMerhaba bayanlar bugün transfer günü saymazsak 4.gün sabah meraktan dayanamadim test yaptim silik cizgi cikti yani ben öyle saniyorum sizde görüyomusunuz ?
Sonucunuz nedir acaba2-3 dk icinde cikti prodoctor markasi
Positif canim beta hcg testimSonucunuz nedir acaba
Ay maşallah darısı bana canım benim bende bugün test yaptım seninki gibi prodoctor benim testte aşırı ince silik çizgi çıktı ondan merak ettim seninde böyle miydi işte bir umutPositif canim beta hcg testim
Lh hormonu vücutta daima olduğu için ikinci çizgi hep çıkar zaten. İki cizgi de kıpkırmızı olmadigi müddetçe dikkatle alınmaz. Sizin daha çok erken 4 gun sonra erken gebelik testiyle belki yakalarsınız. Umarım sonuç pozitiftirMerhaba benüm transferimin 5.günü..ilk günü saymasak 4 gün..3.gün embriyosu..ben ovalasyon testi yaptim..ilk resim bugün 2.resim dün çok koyuydu ama bugün biraz daha hafif..sizde birşey olabilir mi .ovalasyonla öğrenen çok
Kaç çıktı acabaPositif canim beta hcg testim
Insallah pozitiftir seninde benimkide varla yok arasindaydi siyah beyaz yaptim belli olsun diyeAy maşallah darısı bana canım benim bende bugün test yaptım seninki gibi prodoctor benim testte aşırı ince silik çizgi çıktı ondan merak ettim seninde böyle miydi işte bir umut![]()
Hayirli ugurlu olsun6.gün 76 cikti
9.gün 500
11.gün 1180
6.günün aksami pembe renkte akintim olmustu 3 gün boyunca o güne kadar hicbisi yoktuHayirli ugurlu olsunallah tamamina erdirsin insallah. 6. Gunde belirtiniz varmiydi?