Gebeliğe Hazırlık Beta hcg 9.28 nedemek

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba benim de 27 ekimde beta 19.08 çıktı testi tekrarlamam istendi normalde yarın teste gidicektim ama bugün kanama olunca acile gittim tekrar test verdim bu sefer beta 26.04 oldu sizce kimyasal mı yoksa normal gebelik mi

Canım merhaba aynı seyı bende yasadım. 19 ekımde 5.7 21 ekımde 4.5 ve 24 ekımde kanamam oldu 25 ekımde kan verdım 23 cıktı ve doktor progestana basladı. Kımyasal olabılır kan tahlıllerını takıp edıcez dedı. Ben hergun kaset test yaparak cızgının kızarmasından artıp artmadıgını tahmın etmeye calısıyorum. Bugun son kan vermemım ustunden 4 gun gectı ve bıraz once gıdıp verdım. Bana doktor yerlesme kanaması demıstı

Kanama oldu ama şuan regl olduğum gibiyim ve devam ediyor yani pazartesi tekrar doktora gidicem bakalım kimysal olmasından korkuyorum açıkçası çok sevinmiştim ilk testlerim pozitif çıkınca

Kanama oldu ama şuan regl olduğum gibiyim ve devam ediyor yani pazartesi tekrar doktora gidicem bakalım kimysal olmasından korkuyorum açıkçası çok sevinmiştim ilk testlerim pozitif çıkınca
Benımkı sabah baslayıp aksam bıttı sonra kahve lekeler cok az az . Mesela kesılmısyı bı ıkı gundur ara ara yıne var.

pozitifi gördükten 1hafta içinde nasıl kan vermediniz kanama başlayınca öğrenmişsiniz. ve durum buyken pazartesini mi bekleyeceksiniz bellikisorunlu bir gebelik neden kendinizi riske atıyosunuz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…