Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı gün embriyosu o da önemli 3.gunse bunu yaşayan çok varKızlar mrb transferimin 10. Günü test sonucu 9.3 çıktı böyle düşük çıkıp yükselen varmı acaba?
5. Gün dondurulmuş embriyoKaçıncı gün embriyosu o da önemli 3.gunse bunu yaşayan çok var
2 gün sonra tekrar kan ver canım. Belki geç tutunuyodur .5. Gün dondurulmuş embriyo
İnşaallah öyledir ya okadar stresli bir süreçki insan yıkılıyor2 gün sonra tekrar kan ver canım. Belki geç tutunuyodur .
Burada birisi de aynı şekilde 10. Gün 9 ile öğrenip dogum yapmıstı insallah sizinledirKızlar mrb transferimin 10. Günü test sonucu 9.3 çıktı böyle düşük çıkıp yükselen varmı acaba?
İnşallah canım ya pazartesi tekrar test veriicem bakalmBurada birisi de aynı şekilde 10. Gün 9 ile öğrenip dogum yapmıstı insallah sizinledir![]()
Canım var gibi gözüküyor ama en kesin sonuç kan testinde çıkıyorBenimde 2. Denemem ilki kimyasal olmustu 30 kasim da 2 embriyo transfer oldum bu gun 5. Gun dayanamadım evde test yaptim bakabilir misiniz![]()
Allah'ım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah 9 Kasım'da kan tahlili vericem bendeCanım var gibi gözüküyor ama en kesin sonuç kan testinde çıkıyor
Amin inş canm benm rabbim yardımcımız olsunAllah'ım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah 9 Kasım'da kan tahlili vericem bende
İnşallah. Ben de o yoldayım tahmin edebiliyorum çok zor çok stresli bi süreç . Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasınİnşaallah öyledir ya okadar stresli bir süreçki insan yıkılıyor
Amin canm benmİnşallah. Ben de o yoldayım tahmin edebiliyorum çok zor çok stresli bi süreç . Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın![]()
Senin de güzel haberlerini alırız inşallah canımAmin canm benm![]()
İnşallah canm hepimiz için hayırlısı olsun dualarımızı gönderelim birbirimizeSenin de güzel haberlerini alırız inşallah canım![]()
Canım bişey sorcam bide test günü ilaç kullanıp öylemi kan veriliyor yoksa kullanmadanmı gidiliyorKaçıncı gün embriyosu o da önemli 3.gunse bunu yaşayan çok var
Canım test yapmadan önce kullanılması gereken ilaçların varsa tabikide kullan. Biliyosun saati saatine kullanman gereken ilaçlar oluyor. Sen aksatmadan kullan testini ver ilaçlara devam sonuc çıktıktan sonra doktorun sana devam edip etmeyeceğini söyler zaten. İnşallah yükselmiştir değerinCanım bişey sorcam bide test günü ilaç kullanıp öylemi kan veriliyor yoksa kullanmadanmı gidiliyor
Kimyasal gebelik dedi canım ne yazıkki tutmadı inş sizlerin tutarCanım test yapmadan önce kullanılması gereken ilaçların varsa tabikide kullan. Biliyosun saati saatine kullanman gereken ilaçlar oluyor. Sen aksatmadan kullan testini ver ilaçlara devam sonuc çıktıktan sonra doktorun sana devam edip etmeyeceğini söyler zaten. İnşallah yükselmiştir değerin![]()
Geçmiş olsun canım ya . İnşallah en kısa zaman tekrar hamile kalırsın. İlk denemen miKimyasal gebelik dedi canım ne yazıkki tutmadı inş sizlerin tutar
Evet canm ilk denememizdi ama olmadı nasip değilmiş artıkGeçmiş olsun canım ya . İnşallah en kısa zaman tekrar hamile kalırsın. İlk denemen mi