Beta hcg 90,40 normalmi?

sdrfrs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2020
27
2
1
36
Merhaba arkadaşlar 27 Haziran adet günüm adet olmadım bugün 6. Gün ve beta hcg tahtili yaptırdım sonuç 90,40 çıktı bu değer normalmi sizce birde dün akşamdan beri ara ara pembe ve kahve renkte lekelenme oluyor iç çamaşırımda birşey görünmüyor ama sildiğim zaman görüyorum daha önce birçok kimyasal gebeliğim ve birde dış gebeliğim oldu sağ tüpüm alındı o yüzden korkuyorum yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar 🙏🏻

Geç döllenme olabilir. Benim ilkinde 2 gün geçmişti 10.52 çıkmıştı Hayırlısıyla bebeğin tutunmustur insAllah 🤗

İnşallah arkadaşım ya çok istiyorum ama bu gelen akıntılar korkutuyor beni sende olmuşmuydu?
Kelelenme varsa doktora git yerleşme kanaması ola bilir kimyasal ola bilir bende geçen ay 5 gün önceden lekelenme oldu 15 gün devam etti sonra regl geldi doktora gittim kanda gebelik çıktı düşük yaptığım söylendi ihmal etme canım düşük tehlikesi varsa önlem almış olursun

Yaa geçmiş olsun canım inşallah sende en kısa zamanda hamiş olursun sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın🙏🏻Yarın gidicem inşallah yine aynı şeyleri yaşamam

İnşallah arkadaşım ya çok istiyorum ama bu gelen akıntılar korkutuyor beni sende olmuşmuydu?
Kırmızı olmadığı müddetçe korkma canım. En başlarda olmadı ama sonra ilk aylar ara ara oldu progestan verdiler dinlendim bol bol. Yerleşme kanaması olabiliyor pembe akıntılar. Yani önce pembe gelip sonradan kahverengi oluyo gelen akıntı

İnşallah benimde yerleşme kanamasıdır doktora yarın mı gitsem bir sonraki gün mü gitsem bilemedim betaya bugün baktırdım hani iki günde bir bakılması lazım ya

benimde pazartesi adet olmam gerekiyordu dün kan tahlili yaptırdım 66,1 çıktı. artış olur mu sizce.. :KK33:

Back
X