Beta hcg 933

melekmek

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2023
384
63
18
22
Arkadaşlar ben adetimden 3 gün önce kan verdim değerm 207 çıktı bugün adetim 3 günü 3 gün gecikmem oldu ve kadın doğuma gittim vajinal ultrasondan baktı ve bebegn daha çok yeni 4 haftalik yeni olmuş dedi kucuk bi kesen var dedi ilk başta sonra biz yinede bi beta hcgye bakalm kimyasal gebelikde olabilir küçük kese nadirende olsa kimyasal gebelikte olur dedi rahmin güzel sağlıklı bi gebelik için dedi kan değerim 933 olmuş 6 gün içinde 600 yükselmiş sizce 4 haftama göre beta değerim iyimi bide sizce kimyasal gebe olabilirmiyim yardım edin lutfen

Yükselmeniz güzel bir haftaya kese görünür büyük ihtimalle

Merhaba nasılsınız değerlerinize birdhaa baktirdinizmi

Anlamıyorum şu mantığı ki hamile bi insan için stres başlı başına bir sorun bunu söyleyende doktorlar gelip binde bir ihtimalle korkutanda doktorlar, kimyasal gebelikte kese oluşmaz kese olulumu olan gebelik kimyasal gebelik değildir. O kadar az değerle ne kasar büyük bir kese görmeyi umut etmiş ki doktorunuz . Bence onun dediklerini kafanızdan silin rahat olun ve bekleyip tekrar gidin hatta yerinizde olsam doktorumu değişirim net konuşan birine giderim ihtimallerle konulup can sıkan değil, kimyasal geçirip psikolojisini bilen şuanda hamile olan birisi olarak söylüyorum bunu

Aynen zaten bende araştırdım kimyasalda kese gözükmezmiş ve benim keseme 3mm yazmış ama bana kimyasal olabilir diyo direk doktorumu degistirdim zaten kac gundur kimyasal korkusu iciresindeym zaten islerm oldugu icin bi turlu gidemedm kan vermeye ama yarın kesin gidicem zaten doktorun bi dedi bi dedigini tutmuyodu rahmin gayet guzel saglikli gebelik icin dedi 2 hafta sonra gel kalp atisjni bebegini gor dedi sonrada kan alalim kimyasal olabilir dedi

Kızlar 1 gün içinde betam 2 kat artmış 2600 olmuş keseyide gördüm kesemde 6mm olmuş doktor kesenin büyümesine bakıcam 1 hafta sonra gel.dedi normali acaba 6 mm

Merhaba ben de adetimden 2 gün önce hcg test verdim 237 çıktı. En son 24 temmuzda adet oldum 1 ay bile geçmedi reglm 1 gün gecikti sizce normal mi çok stresliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…