Yükselmeniz güzel bir haftaya kese görünür büyük ihtimalleArkadaşlar ben adetimden 3 gün önce kan verdim değerm 207 çıktı bugün adetim 3 günü 3 gün gecikmem oldu ve kadın doğuma gittim vajinal ultrasondan baktı ve bebegn daha çok yeni 4 haftalik yeni olmuş dedi kucuk bi kesen var dedi ilk başta sonra biz yinede bi beta hcgye bakalm kimyasal gebelikde olabilir küçük kese nadirende olsa kimyasal gebelikte olur dedi rahmin güzel sağlıklı bi gebelik için dedi kan değerim 933 olmuş 6 gün içinde 600 yükselmiş sizce 4 haftama göre beta değerim iyimi bide sizce kimyasal gebe olabilirmiyim yardım edin lutfen
Doktor küçük kese olduğu içinmi acaba kimyasaldan suphelendiYükselmeniz güzel bir haftaya kese görünür büyük ihtimalle
Brnce boş yere strese girme ihtimal demistis doktorunDoktor küçük kese olduğu içinmi acaba kimyasaldan suphelendi
Aynen çok nadir rastlarız bu duruma dedi kimyasal olup keseyi görmeyi dedi haklisin aslında insanın kendisini rahat birakmasi lazimBrnce boş yere strese girme ihtimal demistis doktorun
Aynen öyle sıkıntı etmeyin rabbim herşeyin hayırlısını bilirAynen çok nadir rastlarız bu duruma dedi kimyasal olup keseyi görmeyi dedi haklisin aslında insanın kendisini rahat birakmasi lazim
Aynen teşekkür ederimAynen öyle sıkıntı etmeyin rabbim herşeyin hayırlısını bilir
Merhaba nasılsınız değerlerinize birdhaa baktirdinizmiArkadaşlar ben adetimden 3 gün önce kan verdim değerm 207 çıktı bugün adetim 3 günü 3 gün gecikmem oldu ve kadın doğuma gittim vajinal ultrasondan baktı ve bebegn daha çok yeni 4 haftalik yeni olmuş dedi kucuk bi kesen var dedi ilk başta sonra biz yinede bi beta hcgye bakalm kimyasal gebelikde olabilir küçük kese nadirende olsa kimyasal gebelikte olur dedi rahmin güzel sağlıklı bi gebelik için dedi kan değerim 933 olmuş 6 gün içinde 600 yükselmiş sizce 4 haftama göre beta değerim iyimi bide sizce kimyasal gebe olabilirmiyim yardım edin lutfen
Yok canım baktırmadım hafta sonu girdi islerim vardi oyuzden gidemedm yarin gidip vericem kan tekrarMerhaba nasılsınız değerlerinize birdhaa baktirdinizmi
Aynen zaten bende araştırdım kimyasalda kese gözükmezmiş ve benim keseme 3mm yazmış ama bana kimyasal olabilir diyo direk doktorumu degistirdim zaten kac gundur kimyasal korkusu iciresindeym zaten islerm oldugu icin bi turlu gidemedm kan vermeye ama yarın kesin gidicem zaten doktorun bi dedi bi dedigini tutmuyodu rahmin gayet guzel saglikli gebelik icin dedi 2 hafta sonra gel kalp atisjni bebegini gor dedi sonrada kan alalim kimyasal olabilir dediAnlamıyorum şu mantığı ki hamile bi insan için stres başlı başına bir sorun bunu söyleyende doktorlar gelip binde bir ihtimalle korkutanda doktorlar, kimyasal gebelikte kese oluşmaz kese olulumu olan gebelik kimyasal gebelik değildir. O kadar az değerle ne kasar büyük bir kese görmeyi umut etmiş ki doktorunuz . Bence onun dediklerini kafanızdan silin rahat olun ve bekleyip tekrar gidin hatta yerinizde olsam doktorumu değişirim net konuşan birine giderim ihtimallerle konulup can sıkan değil, kimyasal geçirip psikolojisini bilen şuanda hamile olan birisi olarak söylüyorum bunu
Maşallah canım, hiç korkma . Sabırla bekle pıt pıtı dinlemek içinKızlar bugün kan verdim beta 1307 olmus az yukselmemismi sizce acaba sagliksiz gebelikmi
Bugün sabah hastaneye gidicem bakalım kesem büyümüşmü bugün tam 5 haftalik oldum değerim normal artmamış gibime geldi ama bakalım bugün gorucez❤❤Maşallah canım, hiç korkma . Sabırla bekle pıt pıtı dinlemek için
Kalbini ferah tut , kendini olumlayarak gitBugün sabah hastaneye gidicem bakalım kesem büyümüşmü bugün tam 5 haftalik oldum değerim normal artmamış gibime geldi ama bakalım bugün gorucez❤❤
Öyle yapmaya çalışıyorum canımKalbini ferah tut , kendini olumlayarak git
Tesekkurlernormal canım
Merhaba ben de adetimden 2 gün önce hcg test verdim 237 çıktı. En son 24 temmuzda adet oldum 1 ay bile geçmedi reglm 1 gün gecikti sizce normal mi çok stresliyimArkadaşlar ben adetimden 3 gün önce kan verdim değerm 207 çıktı bugün adetim 3 günü 3 gün gecikmem oldu ve kadın doğuma gittim vajinal ultrasondan baktı ve bebegn daha çok yeni 4 haftalik yeni olmuş dedi kucuk bi kesen var dedi ilk başta sonra biz yinede bi beta hcgye bakalm kimyasal gebelikde olabilir küçük kese nadirende olsa kimyasal gebelikte olur dedi rahmin güzel sağlıklı bi gebelik için dedi kan değerim 933 olmuş 6 gün içinde 600 yükselmiş sizce 4 haftama göre beta değerim iyimi bide sizce kimyasal gebe olabilirmiyim yardım edin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?