Beta hcg 933

Merhaba ben de adetimden 2 gün önce hcg test verdim 237 çıktı. En son 24 temmuzda adet oldum 1 ay bile geçmedi reglm 1 gün gecikti sizce normal mi çok stresliyim
Benim adetim geciikmeden 3 gün önce kan verdim 207 cıktıydı tekrar bi kan verseydiniz 2 katı artmışmı diye benim doktorum bazı kadınlarda beta hcg yükselmez dedi prolaktin degerinizede baktirin 2 günde bir kan verin eğer 1500 u gectiyse zaten vajinall ultrasondan bakiyolar ve keseyi gorurler

Bana bu değer biraz yüksek geldi ben o yüzden sordum, 9 ay önce de dıs gebelik yaşamıştım ondan korkuyorum yarın tekrar kan vericem

Prolaktin değeri gebeyken değişiyo mu geçen ay adetken baktırmıştım değer 9,4 çıkmıştı

Bana bu değer biraz yüksek geldi ben o yüzden sordum, 9 ay önce de dıs gebelik yaşamıştım ondan korkuyorum yarın tekrar kan vericem
Ever yarın tekrar kan verin 2 katına yukseldiyse sorun yoktur 1500 u gectiysede bence randevu alin en azindan dis gebeikmi felan diye dusunmez kesenizi gorursunuz insallah dis gebelik degildir sagliklica kucaginiza alirsiniz

Hcg bugün 1022 olmuş doktor şuanda göremeyiz keseyi dedi. Bana fazla artmış gibi geldi korktum ama doktor normal diyor
benim degerim 933 dü o zaman 3mm kesemi gormuslerdi alttan bakinca goruluyo diye biliyorm yinede tam gormek istiyosaniz 1500 u bekleyin

Kızlar 1 gün içinde betam 2 kat artmış 2600 olmuş keseyide gördüm kesemde 6mm olmuş doktor kesenin büyümesine bakıcam 1 hafta sonra gel.dedi normali acaba 6 mm
Ne gzu canim sorun olmaz kalbini ferah tut benimde ilk kan değerim 239 çıktı daha bakmadım pazartesi doktora gidicem inşallah benimde artmıştır kimyasal gebelik yoktur

Merhaba ben de adetimden 2 gün önce hcg test verdim 237 çıktı. En son 24 temmuzda adet oldum 1 ay bile geçmedi reglm 1 gün gecikti sizce normal mi çok stresliyim
Tam olarak anlamadım siz şuan hamilemisiniz tekrardan betaya baktirdinizmi

Ne gzu canim sorun olmaz kalbini ferah tut benimde ilk kan değerim 239 çıktı daha bakmadım pazartesi doktora gidicem inşallah benimde artmıştır kimyasal gebelik yoktur
Canım benim bebegin kesesi geriden geliyodu malesef 6 haftalikken düşük yaptım zaten bizde kan uyusmazligida var bebegim saglikli degilmis gelisimi durdu ve düştü sanirim

Canım benim bebegin kesesi geriden geliyodu malesef 6 haftalikken düşük yaptım zaten bizde kan uyusmazligida var bebegim saglikli degilmis gelisimi durdu ve düştü sanirim
Anladım canım geçmiş olsun olsun yine olur inşallah benimde ikinci bebeğim 5 aylıkken sonlandırmak zorunda kaldık şimdide boyle bişey geldi başıma yarın doktora gidicez inşallah sorun olmaz

Anladım canım geçmiş olsun olsun yine olur inşallah benimde ikinci bebeğim 5 aylıkken sonlandırmak zorunda kaldık şimdide boyle bişey geldi başıma yarın doktora gidicez inşallah sorun olmaz
Geçmiş olsun olur olur da tekrar oldugunda ayni şeyler yaşanırsa diye korkuyo zaten insan sizin suan bebeginizde ne sorun var

Kazayla hamile kaldım değerim 263 çıktı acile gittim ebede bakınca değer düşük dedi kimyasal gebelikte olabilir dedi sonra gel ultrasonla bakım dedi keseyi göremedi polikinlige görün kan alırlar tekrar karsilastirirlar dedi geç döllenme de olabilirmis yinede korkuyorum inşallah kimyasal gebelik yoktur

Yani şuan hala degeriniz 200 küsurmu kaç gündür adet olmuyosunuz şuana kadar küçükde olsa bı kese gormeleri lazim benimki daha yeni 4 haftalikken kesemi gormuslerdi inşallah bi sorun olmaz kimyasal gebelik değildir duruma göre burayada yaz cabnm

Vajinal ultrasonlami gördüler keseyi çünkü 4 hafta çok küçük ultrasonla görmek ocin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…