- 23 Nisan 2021
- 64
- 15
- 3
- 33
- Konu Sahibi Yagmurlu8710
-
Beta hch = >1000.00 şeklinde yazılıyorMerhaba bugun sağlık ocağına kan beta verdim hcg baksınlar diye 5+4 hamileyim gebelik bildirimi yapacaktım 2 gün önce de kesemizi gördük çok şükür. Fakat sağlık ocağında beta hcg tam sayı olarak verilmemiş >1000.00 şeklinde çıkmış hu ne demek bilen var mı neden kaçsa o yazılmamış
Evet ama çok saçma degil mi sayi neyse vermeleri gerekir. Bende artışla mi ilgili bisey var diye tedirgin oldum1000’den yüksek değeri vermiyorlar belli ki. 1000’de kese görülebiliyor deniyor, belki ondandır.
Tesekkur ederim cok saolunYok, bazen test sonuçlarında belli değer üzeri için tam sayı belirtilmesi gerekmiyor. Sizinle alakalı birşey yok yani, tedirgin olmayın.
Ne erkeni canım geç bileAdetim 10 gün geçti test yapsam evde erken mi
Peki yapsam sonuç alır mıyımNe erkeni canım geç bile
Şimdi yapsan bile varsa çıkar hadi yapPeki yapsam sonuç alır mıyım
Şimdi normalde sabah olmuyor muŞimdi yapsan bile varsa çıkar hadi yapBana da haber ver
Şimdi yapsan bile varsa çıkar hadi yapBana da haber
Çok heyecanlandımŞimdi yapsan bile varsa çıkar hadi yapBana da haber ver
İlk idrar diyorlar da o erken dönem için. Senin baya geçmiş yaptığın dk çıkar. Ben bugün yaptım öncesinde tuvalete gitmiştim sonra su bile içtim öyle yaptım pozitif çıktı daha adetime bi gün var. Varsa her türlü çıkıyor.Şimdi normalde sabah olmuyor mu
Bana hep sabah yap daha net olur diyorlarŞimdi yapsan bile varsa çıkar hadi yapBana da haber ver
Ya beni umutlandırdınız çok teşekkür ederimİlk idrar diyorlar da o erken dönem için. Senin baya geçmiş yaptığın dk çıkar. Ben bugün yaptım öncesinde tuvalete gitmiştim sonra su bile içtim öyle yaptım pozitif çıktı daha adetime bi gün var. Varsa her türlü çıkıyor.
Canım adetime bi gün var bi saat önce tuvalete gidip üstüne su içip yaptım bariz çıktı. Senin de varsa kesin çıkar 10 gün geçmiş kopkoyu çıkar hattaBana hep sabah yap daha net olur diyorlar
Beni de burdaki arkadaşlar cesaretlendirdi sağ olsunlar ilk idrarı beklemek zorunda kalmadım. o cesareti devrediyorum sanaYa beni umutlandırdınız çok teşekkür ederimaçıkçası korkularım vardı
Ayyy İnşaAllah desteğin için çok teşekkür ederimBeni de burdaki arkadaşlar cesaretlendirdi sağ olsunlar ilk idrarı beklemek zorunda kalmadım. o cesareti devrediyorum sanaİnşaallah vardır yoksa da üzülme en güzel zamanda gelecektir
Rabbim hayırlısını nasip etsin ama bazı belirtilerim mevcut ama bazen adet olacakmış gibi de karnım ağrıyor ama o ağrı karnımda geziyor ondan dolayı endişeliyim birazAyyy İnşaAllah desteğin için çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?