Beta hcg acil

Rabbim hayırlısını nasip etsin ama bazı belirtilerim mevcut ama bazen adet olacakmış gibi de karnım ağrıyor ama o ağrı karnımda geziyor ondan dolayı endişeliyim biraz
Bu endişelerinin geçmesi için netleştirmen lazım canım. Yoksa insan başka hiçbir şeye odaklanamıyor

Bana hep sabah yap daha net olur diyorlar
10 gun gecıkme eger normal zamanda yumurtlama olduysa 5bucuk haftalık gebelık olur . saabah ıdrarı 100 bhcg den az deger ıcın bırıkmıs ıdrar gerekıyor dıye soylenıyo 2000 den buyuk deger gunun herhangı bı saatınde cıkar rahat=) evde test vrsa beklemene gerek yok =)

Çok teşekkür ederim bana destek verdiğiniz için

Gebelik yok gibi canım. Üzülme sakın zamanı değilmiş daha doğru zamanda sağlıkla gelir inşaallah rahat ol. Ama adetin normalde düzenliyse 10 gün gecikme için bence doktora bir görün istersen

Gebelik yok gibi canım. Üzülme sakın zamanı değilmiş daha doğru zamanda sağlıkla gelir inşaallah rahat ol. Ama adetin normalde düzenliyse 10 gün gecikme için bence doktora bir görün
Normalde düzenli Pazartesi gitmeyi düşünüyorum geç döllenme olduysa diye düşünüyorum açıkçası yoksa hiç bu kadar geçmezdi

Beta takibi dış gebeliği ayırt etmek için ilk dönemlerde yapılır sizin kese gözükmüş zaten tekrar baktırmanıza gerek yok .kese gözüktükten on gün sonra kalp atımına gidersiniz

Değeriniz gayet normal erken yumurtlama olmuştur . Beta 48 üstüne bir 12 gün falan sonra keseyi görürsünüz

Hastalığım 13 gün geçti ve bugün adet oldum hamilelik belirtilerim mevcuttu sizce üstüne görme olabilir mi böyle bir durumla karşılaşan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…