- 22 Nisan 2021
- 1.771
- 2.591
- 53
- Konu Sahibi Yagmurlu8710
-
Hayırlı haberlerini bekliyorum canım yapınca yaz banaAyyy İnşaAllah desteğin için çok teşekkür ederim
Bu endişelerinin geçmesi için netleştirmen lazım canım. Yoksa insan başka hiçbir şeye odaklanamıyorRabbim hayırlısını nasip etsin ama bazı belirtilerim mevcut ama bazen adet olacakmış gibi de karnım ağrıyor ama o ağrı karnımda geziyor ondan dolayı endişeliyim biraz
10 gun gecıkme eger normal zamanda yumurtlama olduysa 5bucuk haftalık gebelık olur . saabah ıdrarı 100 bhcg den az deger ıcın bırıkmıs ıdrar gerekıyor dıye soylenıyo 2000 den buyuk deger gunun herhangı bı saatınde cıkar rahat=) evde test vrsa beklemene gerek yok =)Bana hep sabah yap daha net olur diyorlar
Çok teşekkür ederim bana destek verdiğiniz için10 gun gecıkme eger normal zamanda yumurtlama olduysa 5bucuk haftalık gebelık olur . saabah ıdrarı 100 bhcg den az deger ıcın bırıkmıs ıdrar gerekıyor dıye soylenıyo 2000 den buyuk deger gunun herhangı bı saatınde cıkar rahat=) evde test vrsa beklemene gerek yok =)
Evet öyle oluyor 10 gün geçmek bilmediBu endişelerinin geçmesi için netleştirmen lazım canım. Yoksa insan başka hiçbir şeye odaklanamıyor
Test yapsana canım artıkEvet öyle oluyor 10 gün geçmek bilmedi
Test yapsana canım artık
Yaptım attımTest yapsana canım artık
Çok pişmanı bu testten aldığıma keşke kaset test alsaydımTest yapsana canım artık
testı bıraz 5 dk bekleyıp cek oyle at daha net olur pembelık gitmemiş daha canımÇok pişmanı bu testten aldığıma keşke kaset test alsaydım
testı bıraz 5 dk bekleyıp cek oyle at daha net olur pembelık gitmemiş daha canım
Normalde düzenli Pazartesi gitmeyi düşünüyorum geç döllenme olduysa diye düşünüyorum açıkçası yoksa hiç bu kadar geçmezdiGebelik yok gibi canım. Üzülme sakın zamanı değilmiş daha doğru zamanda sağlıkla gelir inşaallah rahat ol. Ama adetin normalde düzenliyse 10 gün gecikme için bence doktora bir görün
Üzülmekten ziyade içimde bir umut varGebelik yok gibi canım. Üzülme sakın zamanı değilmiş daha doğru zamanda sağlıkla gelir inşaallah rahat ol. Ama adetin normalde düzenliyse 10 gün gecikme için bence doktora bir görün istersen
İnşaallah geç döllenmedir canımNormalde düzenli Pazartesi gitmeyi düşünüyorum geç döllenme olduysa diye düşünüyorum açıkçası yoksa hiç bu kadar geçmezdi
Benim eşim yurtiçinde ama ayrı şehirlerdeyiz şuan mesleğinden dolayı hastalığım başlamadan geldi gittikten 3 gün sonra gitti ondan dolayı birazda umutluyum açıkcasıİnşaallah geç döllenmedir canım
Beta takibi dış gebeliği ayırt etmek için ilk dönemlerde yapılır sizin kese gözükmüş zaten tekrar baktırmanıza gerek yok .kese gözüktükten on gün sonra kalp atımına gidersinizMerhaba bugun sağlık ocağına kan beta verdim hcg baksınlar diye 5+4 hamileyim gebelik bildirimi yapacaktım 2 gün önce de kesemizi gördük çok şükür. Fakat sağlık ocağında beta hcg tam sayı olarak verilmemiş >1000.00 şeklinde çıkmış hu ne demek bilen var mı neden kaçsa o yazılmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?