Beta hcg acillll

Adetten kac gün sonraki degerin birde 2 güne 1 baktirdiniz mi düzenli artış varsa boş gebelik olmaz

Adetten kac gün sonraki degerin birde 2 güne 1 baktirdiniz mi düzenli artış varsa boş gebelik olmaz
Hayir canm bakilmadi son adet tarihine gore 5+2ydi keseyi gordu hatta fotograf verdi 2 hafta sonra gel bebek varmi kalp atisi varmi bakalim dedi degerlerim normalmi yani haftaligina gore bilmyrm

Hayir canm bakilmadi son adet tarihine gore 5+2ydi keseyi gordu hatta fotograf verdi 2 hafta sonra gel bebek varmi kalp atisi varmi bakalim dedi degerlerim normalmi yani haftaligina gore bilmyrm
Kese görünmüş 2 hafta sonra da kalp atisini duyarsın stres yapma kesen görünmüş kalp atisini duyduğunda icin rahat eder

Kese görünmüş 2 hafta sonra da kalp atisini duyarsın stres yapma kesen görünmüş kalp atisini duyduğunda icin rahat eder
Aynn cnm insallh benim merak ettigim bos gebelik cok varmis beta hcg iyimi diye merak ettim haftasina gore 5 sene bekledim ben hamile kalabilmk icin rabbim birden verdi ve biz hala inanamiyoruz bos gebelikten cok korktum o yuzden merak ediyorum degerlerim iyimi diye

Daha önce bos gebelik geçmişiniz mi var

Değerin gayet güzel canım insaAllah yavrun seninledir o güzel duyguyu yaşarsın benimde 5.senemde bebeğim geldi nasip herşey hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun bi hamile duası

benim ilk çocukta 5 haftalıkken 383 tü yüksek gibi geldi bana ikiz veya boş gebelik kimyasal vs çok yüksek çıkıyormuş sat kaçtı belki haftalık değildir 18 binlerde çok yüksek haftalık için 1800 ler değil dğil mi 18 bin küsür yazdınız

Eğer boş gebelik olsa keseyi gördüğünde söylerdi. Ben de 5 haftalık hamileyim keseyi yeni gördük 2 hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…