- 18 Şubat 2014
- 541
- 340
- 123
Eğer boş gebelik olsa keseyi gördüğünde söylerdi. Ben de 5 haftalık hamileyim keseyi yeni gördük 2 hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi.
Minnak da olsa içinde nokta oluyoe kesenin herkesin farklı olabilir benimkinde kesenin içinde nokta varhayır kese önce bebek sonra görünür benim kese var ama bebek yok daha haftaya gel demişti 6.haftada göründü bebek
Allah razi olsunnn canim bizde 5 senedir bekledik her ay umitlendim belki bu ay diye rabbim nasip etti sukur ama cok korkuyorum hala inanamiyoruz ruya gibi bu ruyadan uyanmaktan korkuyorum rabbim ne yazmissa o tabikide su hayatta cok sey yasadim cok seydende mahrum kaldim dedim rabbim bari evlat ver ondan mahrum wtme diye cok dua ettik hayirlisini istedik birden mucize gibi ogrendim cok mutlu olurum saniyordum ama nerde sadece korku var panik var kaybedicemmi her turlu iste lutfen duandan eksik etme cok ihtiyacimm var duayaaaDeğerin gayet güzel canım insaAllah yavrun seninledir o güzel duyguyu yaşarsın benimde 5.senemde bebeğim geldi nasip herşey hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun bi hamile duası
Hayr cnm 18545 yaziyorbenim ilk çocukta 5 haftalıkken 383 tü yüksek gibi geldi bana ikiz veya boş gebelik kimyasal vs çok yüksek çıkıyormuş sat kaçtı belki haftalık değildir 18 binlerde çok yüksek haftalık için 1800 ler değil dğil mi 18 bin küsür yazdınız
Anlayabiliyorum seni canım ama bak rabbim duymus sesini korkuyu endişeyi bırak kenara stres yapma herşey güzel olucak tekrar doktora gittiğin zaman o güzel sesi duyacaksın insaAllahAllah razi olsunnn canim bizde 5 senedir bekledik her ay umitlendim belki bu ay diye rabbim nasip etti sukur ama cok korkuyorum hala inanamiyoruz ruya gibi bu ruyadan uyanmaktan korkuyorum rabbim ne yazmissa o tabikide su hayatta cok sey yasadim cok seydende mahrum kaldim dedim rabbim bari evlat ver ondan mahrum wtme diye cok dua ettik hayirlisini istedik birden mucize gibi ogrendim cok mutlu olurum saniyordum ama nerde sadece korku var panik var kaybedicemmi her turlu iste lutfen duandan eksik etme cok ihtiyacimm var duayaaa
banada bisey soyleyn kızlar en sn adet tarihim 7 eylul pazartesi doktra gittm deger 1685 cıkti ama kese yok dedi cuma gel dedi sizce normelmi buAnlayabiliyorum seni canım ama bak rabbim duymus sesini korkuyu endişeyi bırak kenara stres yapma herşey güzel olucak tekrar doktora gittiğin zaman o güzel sesi duyacaksın insaAllah
Bu değer ne zaman cıktı canım o önemlibanada bisey soyleyn kızlar en sn adet tarihim 7 eylul pazartesi doktra gittm deger 1685 cıkti ama kese yok dedi cuma gel dedi sizce normelmi bu
12 ekim yani pazrtesiydi onceki gunBu değer ne zaman cıktı canım o önemli
Karından mi baktı canimbanada bisey soyleyn kızlar en sn adet tarihim 7 eylul pazartesi doktra gittm deger 1685 cıkti ama kese yok dedi cuma gel dedi sizce normelmi bu
evet canm ne olur normel diyn cok stresliym yaKarından mi baktı canim
Evet evet normal merak etmeyin. Vajinal baksa belki görünürdü. Ama bu degerlerde karından zor görünür. Cuma görünür stres olmayinevet canm ne olur normel diyn cok stresliym ya
insallah canm bi gn kaldi cok heycanliym insallah gorunur de bende rahatlarmEvet evet normal merak etmeyin. Vajinal baksa belki görünürdü. Ama bu degerlerde karından zor görünür. Cuma görünür stres olmayin
Değerin güzel merak etme inşallah olmaz biseyinsallah canm bi gn kaldi cok heycanliym insallah gorunur de bende rahatlarm
Benim sat 23 ağustos. 7 ekimde kan verdim 29066 çıktı bhcg. Karından görünmedi. Dün tekrar gittim 1 hafta geçmesine rağmen yine karından görünmedi. Dr vajinal baktı ordan göründü. Kalp atışını da duydum. Yani kişiden kişiye değişiyor bu olay. Bende stres yapmıştım boşuna yapmışım her şey yolundaymış:) 6+2 de olduğumu söyledi dr. Inşallah Sende görürsün kısa zamandabanada bisey soyleyn kızlar en sn adet tarihim 7 eylul pazartesi doktra gittm deger 1685 cıkti ama kese yok dedi cuma gel dedi sizce normelmi bu
insallah canim cok tesekkr ededm insallah bende gorurum en kisa zamandaBenim sat 23 ağustos. 7 ekimde kan verdim 29066 çıktı bhcg. Karından görünmedi. Dün tekrar gittim 1 hafta geçmesine rağmen yine karından görünmedi. Dr vajinal baktı ordan göründü. Kalp atışını da duydum. Yani kişiden kişiye değişiyor bu olay. Bende stres yapmıştım boşuna yapmışım her şey yolundaymış:) 6+2 de olduğumu söyledi dr. Inşallah Sende görürsün kısa zamanda
Diğer değerinizle arada 2 gün mü vardı düzenli mi artıyor düzensiz mi artıyor onu bilemeden yorum yapmam yanlış olur şuanda son adetinize göre kac haftalik olmuş oluyor12 ekim yani pazrtesiydi onceki gun
gorduk canm bu gn keseyi bebegi gormedik ama 2 hafta snra dediinsallah canim cok tesekkr ededm insallah bende gorurum en kisa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?