Beta HCG adete 6 gün kala 9 çıktı

busetcelk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2022
15
14
3
Kızlarrr acil yardım lütfen bulantım ve kusmam olduğu için erken gebelik testi yaptım belli belirsiz bir pozitif gördüm inanamadım kan verdim fakat sonuç 9 çıktı moralim bozuldu adetime 6 gün var sizce hamile miyim

Beş ve üzeri değerler pozitif kabul edilir. Ben test yaptığımda sizinki gibi çıktı ertesi gün kanda baktırdım 16 idi. Değere takılmayın iki günde bir en az yüzde elli artması gerekiyor.

Beş ve üzeri değerler pozitif kabul edilir. Ben test yaptığımda sizinki gibi çıktı ertesi gün kanda baktırdım 16 idi. Değere takılmayın iki günde bir en az yüzde elli artması gerekiyor.
Yaa teşekkür ederim cevabınız için umarım güzel bir artış görürüm bende haftasonu girdiği için pazartesiyi bekleyeceğim hakkımızda hayırlısı olsun

Yaa teşekkür ederim cevabınız için umarım güzel bir artış görürüm bende haftasonu girdiği için pazartesiyi bekleyeceğim hakkımızda hayırlısı olsun
Benimki de haftasonuna geldi özeldeki acilde kan verebilirsiniz iki saate çıkıyor. İnşallah bebeğiniz sizinledir

Benimki de haftasonuna geldi özeldeki acilde kan verebilirsiniz iki saate çıkıyor. İnşallah bebeğiniz sizinledir
İnşallah Teşekkür ediyorum ilginize

Gebelik testim pozitif çıktı gidip kan versem mi sizce yoksa muayene de olmalimiyim

Kan verdim anlayan varmı lütfen yardım

Eklentiler

• IMG_20220606_185808.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 401
Daha erken değere takılmayin 2 gün sonraki artişina bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…