BETA HCG adetime 4 gun kala 12.8

Okeanos_p

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2015
251
150
103
38
Merhaba arkadaslar adetime 4 gun var ve bugun kan testi sonucum 12.8 sizden ricam beta hcg testlerinizi solermisiniz yani sizce bendekj yukselirmi betam dusukmu doktorum pozitif oldugunu 2 gun sonra rekrar kan testi vermem gerektigini soledi ilk testi dusuk olup sonradan artan arkadaslarimiz bizi aydinlatirmisiniz tesekkurler

Gayet iyi gibi görünüyor adetime 4 gün kala benim de 41 çıkmıştı önemli olan düşük ve ya yüksek çıkması değil kesinlikle 2 günde 2 kat artması umarım güzel haberler alırsın

Gayet iyi gibi görünüyor adetime 4 gün kala benim de 41 çıkmıştı önemli olan düşük ve ya yüksek çıkması değil kesinlikle 2 günde 2 kat artması umarım güzel haberler alırsın
Yaaa ccok tesekkur ederim ograndigimden beri betalarla hcglerle kafayi yemek uzereyim insallah artar sizin kac gunde kac olmistu acaba

Yaaa ccok tesekkur ederim ograndigimden beri betalarla hcglerle kafayi yemek uzereyim insallah artar sizin kac gunde kac olmistu acaba
09.08 tarihinde 41,59
11.08 de 120
19.08 de ultrasonda göründü
23.08 de bir daha kan verdim öylesine beta 9300 olmuştu.
yarında kontrole gideceğim 6+2 günlüm hamileyim kalp atışı belki duyulur

09.08 tarihinde 41,59
11.08 de 120
19.08 de ultrasonda göründü
23.08 de bir daha kan verdim öylesine beta 9300 olmuştu.
yarında kontrole gideceğim 6+2 günlüm hamileyim kalp atışı belki duyulur
Cok sevindim verdigin bilgeler icinde tesekkir ederm canm insallhh keseni kalbini hepsini duyarsin saglikla kucagina almagi nasip etsin Allah

Cok sevindim verdigin bilgeler icinde tesekkir ederm canm insallhh keseni kalbini hepsini duyarsin saglikla kucagina almagi nasip etsin Allah
İnşallah senin de gönlünden geçen hakkında hayırlı olan neyse o olur ama olumlu düşün her zaman kötüyü düşünme güzel olacak

4 gün kala öğrendim - 13,88
2 gün kala - 68,53
regli günü -219,16
2 gün gecikme -673,72

bu şekilde arttı benimki cnm...Önemli olan artış değer önemli değilmiş gerçekten.. bana değerim düşük olduğu için doktor kimyasal olcak değerin çok düşük falan demişti korkutmuştu baya..
Şuan 23+6 haftalık olduk ..yani önemli olan değerinin düzenli artması..

Yani o döllenmene bağlı bi durum değerin yüksek veya az çıkması bazı doktorlar boşu boşuna korkutuyor insanı. Umarım sağ Salim kucağına alırsın kocaman olmuşsunuz bile bu konuyu açan arkadaşında değerli 2 şer 2 şer artar inşallah

Bnce gayet iyi bnm 5 gün kala 19 çıkmıştı 2 gün sonra tekrar verip bakabilirsin

Döllenmeyi de biliyorum çünkü tek ilişki oldu oda yumurtlama günümdü :) açıkcası bildiğim içinde korktum doktor öyle söyleyince .. ama regli günüme kadar da arttı şükürler olsun.. sende sağsağlim kucağına alırsın inşallah cnm...

Yaa cok tesekkur ederimm insallah benimde bu sekilde artar kac aydir deniyoruz olmuyor icime su sertiniz bende yarin tekrar kan verecegim

Yaa cok tesekkur ederimm insallah benimde bu sekilde artar kac aydir deniyoruz olmuyor icime su sertiniz bende yarin tekrar kan verecegim
Cnm bizde yaklaşık 5 yıldır deniyoduk sadece 1 ilişki oldu oda yumurtlama günümdü emindim.. Bence ben gibi 2 güne bi sürekli baktır değerine.

Benimde 2 gün kala 17 çıkmıştı sonra düzenli bir şekilde arttı sizinde artacaktır sağlıkla alın kucağınıza inşallah

Ole yapiyorum doktor yuzde elli iyi dedi haftaya yine kan ver dedi sevinsemmi uzulsemmi bilemedim
Tam olarak 2 kat artmasada oluyor, 2 kata yakin artmasida yeterli oluyor, saatler bile cok önemli, ayni yerde ve ayni saatlerde vermeye çalışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…