Yaaa ccok tesekkur ederim ograndigimden beri betalarla hcglerle kafayi yemek uzereyim insallah artar sizin kac gunde kac olmistu acabaGayet iyi gibi görünüyor adetime 4 gün kala benim de 41 çıkmıştı önemli olan düşük ve ya yüksek çıkması değil kesinlikle 2 günde 2 kat artması umarım güzel haberler alırsın
09.08 tarihinde 41,59Yaaa ccok tesekkur ederim ograndigimden beri betalarla hcglerle kafayi yemek uzereyim insallah artar sizin kac gunde kac olmistu acaba
Cok sevindim verdigin bilgeler icinde tesekkir ederm canm insallhh keseni kalbini hepsini duyarsin saglikla kucagina almagi nasip etsin Allah09.08 tarihinde 41,59
11.08 de 120
19.08 de ultrasonda göründü
23.08 de bir daha kan verdim öylesine beta 9300 olmuştu.
yarında kontrole gideceğim 6+2 günlüm hamileyim kalp atışı belki duyulur
İnşallah senin de gönlünden geçen hakkında hayırlı olan neyse o olurCok sevindim verdigin bilgeler icinde tesekkir ederm canm insallhh keseni kalbini hepsini duyarsin saglikla kucagina almagi nasip etsin Allah
Yaa dualarin icin tesekkir ederimm amin canim cok fesekkurlerİnşallah senin de gönlünden geçen hakkında hayırlı olan neyse o olurama olumlu düşün her zaman kötüyü düşünme güzel olacak
Gayet iyi gibi görünüyor adetime 4 gün kala benim de 41 çıkmıştı önemli olan düşük ve ya yüksek çıkması değil kesinlikle 2 günde 2 kat artması umarım güzel haberler alırsın
Yani o döllenmene bağlı bi durum değerin yüksek veya az çıkması bazı doktorlar boşu boşuna korkutuyor insanı. Umarım sağ Salim kucağına alırsın kocaman olmuşsunuz bile4 gün kala öğrendim - 13,88
2 gün kala - 68,53
regli günü -219,16
2 gün gecikme -673,72
bu şekilde arttı benimki cnm...Önemli olan artış değer önemli değilmiş gerçekten.. bana değerim düşük olduğu için doktor kimyasal olcak değerin çok düşük falan demişti korkutmuştu baya..
Şuan 23+6 haftalık olduk ..yani önemli olan değerinin düzenli artması..
Döllenmeyi de biliyorum çünkü tek ilişki oldu oda yumurtlama günümdü :) açıkcası bildiğim içinde korktum doktor öyle söyleyince .. ama regli günüme kadar da arttı şükürler olsun.. sende sağsağlim kucağına alırsın inşallah cnm...Yani o döllenmene bağlı bi durum değerin yüksek veya az çıkması bazı doktorlar boşu boşuna korkutuyor insanı. Umarım sağ Salim kucağına alırsın kocaman olmuşsunuz bilebu konuyu açan arkadaşında değerli 2 şer 2 şer artar inşallah
Yaa cok tesekkur ederimm insallah benimde bu sekilde artar kac aydir deniyoruz olmuyor icime su sertiniz bende yarin tekrar kan verecegim4 gün kala öğrendim - 13,88
2 gün kala - 68,53
regli günü -219,16
2 gün gecikme -673,72
bu şekilde arttı benimki cnm...Önemli olan artış değer önemli değilmiş gerçekten.. bana değerim düşük olduğu için doktor kimyasal olcak değerin çok düşük falan demişti korkutmuştu baya..
Şuan 23+6 haftalık olduk ..yani önemli olan değerinin düzenli artması..
Cnm bizde yaklaşık 5 yıldır deniyoduk sadece 1 ilişki oldu oda yumurtlama günümdü emindim.. Bence ben gibi 2 güne bi sürekli baktır değerine.Yaa cok tesekkur ederimm insallah benimde bu sekilde artar kac aydir deniyoruz olmuyor icime su sertiniz bende yarin tekrar kan verecegim
Verdim canm az once ama iki kat ddil 18.2 cikti adetimede 2 gun varBnce gayet iyi bnm 5 gün kala 19 çıkmıştı 2 gün sonra tekrar verip bakabilirsin
Aynı laboratuvar dan ver artar inşallahVerdim canm az once ama iki kat ddil 18.2 cikti adetimede 2 gun var
Ole yapiyorum doktor yuzde elli iyi dedi haftaya yine kan ver dedi sevinsemmi uzulsemmi bilemedimAynı laboratuvar dan ver artar inşallah
Kötü düşünme yükselirOle yapiyorum doktor yuzde elli iyi dedi haftaya yine kan ver dedi sevinsemmi uzulsemmi bilemedim
Tam olarak 2 kat artmasada oluyor, 2 kata yakin artmasida yeterli oluyor, saatler bile cok önemli, ayni yerde ve ayni saatlerde vermeye çalışınOle yapiyorum doktor yuzde elli iyi dedi haftaya yine kan ver dedi sevinsemmi uzulsemmi bilemedim
Ole yapiyorum pazartesi hastalanmam insallah ozamnda gidip kan verecegim insallh artar bende istyrm cokkTam olarak 2 kat artmasada oluyor, 2 kata yakin artmasida yeterli oluyor, saatler bile cok önemli, ayni yerde ve ayni saatlerde vermeye çalışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?