Yaaaa gercektenmiiii suan bi nebze ohhh dedimm insallh benimde artarr cok tesekkir ederimBenimde 2 gün kala 17 çıkmıştı sonra düzenli bir şekilde arttı sizinde artacaktır sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Insallah gönlünüze göre olurOle yapiyorum pazartesi hastalanmam insallah ozamnda gidip kan verecegim insallh artar bende istyrm cokk
Yaaaa gercektenmiiii suan bi nebze ohhh dedimm insallh benimde artarr cok tesekkir ederim
Benim sanirim kimyasal gebelik olacak canm ya bugun olctrdm 18.2 ciktiYani o döllenmene bağlı bi durum değerin yüksek veya az çıkması bazı doktorlar boşu boşuna korkutuyor insanı. Umarım sağ Salim kucağına alırsın kocaman olmuşsunuz bilebu konuyu açan arkadaşında değerli 2 şer 2 şer artar inşallah
Sakın üzülme hakkında hayırlısı neyse ne zamansa o zaman nasip eder rabbimBenim sanirim kimyasal gebelik olacak canm ya bugun olctrdm 18.2 cikti
Insallahh canimSakın üzülme hakkında hayırlısı neyse ne zamansa o zaman nasip eder rabbimBelki şimdiden sonra düzenli bir şekilde artar
Merak ettim sizi degeriniz nasil oldu sonrasinda?Insallahh canim
Tabiki hamile degilsiniz asiri stresten olmus hepsi rahatlarsaniz adetiniz gelecek zaten olmazsanizda tarlusal kullanirsiniz yine dr nuzun dedigi gibiMerhaba bir sorum olacak 13 ağustosta regl oldum 25 ağustosta nişanlımla yüzeysel bi ilişki yaşadık henüz bakireyim içe bir temas olmadı sürtünme şeklinde oldu ve sonrasında dışarıya boşalma oldu hiç bir şekilde vajinama değmedi çektikten sonra geldi zaten. 1 kere yaptık bitti devamı olmadı ve 1 hafta sonra biraz batmalar bacaklarımda ağrılar oldu bende buna yordum. Şüphelendim 12 eylülde regl olmam gerekiyordu reglime 3 gün kala tarlusal içmeye başladım psikolojik olarak söksün diye sonra maydanoz kaynatip içtim ve çok stresliydim beklenen adetim 1 gün gecikti. İlişkiden 20 gün sonra kan testi vermeye gittim ve negatif çıktı <0.1 çıktı doktora 20 günde net cikarmi dedim oda genelde 11. Gün düşer negatifse negatiftir dedi. Ve tiroidlerim 4.86 çıktı fazla dedi 10 gün içinde adet olmazsan gel tarlusal yazayim dedi ve suan adetim 6 gün gecikti sizce hamilelik var mıdır tekrar gitmeme gerek var mı yoksa stres kaynaklı mı bilmiyorum tiriodlerden de kaynaklı mıdır diye
Tabiki hamile degilsiniz asiri stresten olmus hepsi rahatlarsaniz adetiniz gelecek zaten olmazsanizda tarlusal kullanirsiniz yine dr nuzun dedigi gibi
Yani ister istemez kafamda hep bu durum var. Bugün 8.gün olmadım henüz. Kimileri stresten kimileri tiroid 4.86 cikti ondandır diyor. Bilmiyorum gerçekten çok endişeliyim. Korkuyorum olmadıkça. 25 agustosta ilişki oldu 13 eylülde verdim test 20 gün sizce gerçekten yeterli bi süre mi kesin sonuç için geç döllenme olayları falan okudum internetten inş öyle değildirTabiki hamile degilsiniz asiri stresten olmus hepsi rahatlarsaniz adetiniz gelecek zaten olmazsanizda tarlusal kullanirsiniz yine dr nuzun dedigi gibi
Evet stresten zaten troid hormonunuzun yuksrlisi bile yok cnm kesin hamile degilsiniz rahat olabilirsinizYani ister istemez kafamda hep bu durum var. Bugün 8.gün olmadım henüz. Kimileri stresten kimileri tiroid 4.86 cikti ondandır diyor. Bilmiyorum gerçekten çok endişeliyim. Korkuyorum olmadıkça. 25 agustosta ilişki oldu 13 eylülde verdim test 20 gün sizce gerçekten yeterli bi süre mi kesin sonuç için geç döllenme olayları falan okudum internetten inş öyle değildir
Tabiki hamile degilsiniz asiri stresten olmus hepsi rahatlarsaniz adetiniz gelecek zaten olmazsanizda tarlusal kullanirsiniz yine dr nuzun dedigi gibi
Yani ister istemez kafamda hep bu durum var. Bugün 8.gün olmadım henüz. Kimileri stresten kimileri tiroid 4.86 cikti ondandır diyor. Bilmiyorum gerçekten çok endişeliyim. Korkuyorum olmadıkça. 25 agustosta ilişki oldu 13 eylülde verdim test 20 gün sizce gerçekten yeterli bi süre mi kesin sonuç için geç döllenme olayları falan okudum internetten inşTabiki hamile degilsiniz asiri stresten olmus hepsi rahatlarsaniz adetiniz gelecek zaten olmazsanizda tarlusal kullanirsiniz yine dr nuzun dedigi gibi
Evet stresten zaten troid hormonunuzun yuksrlisi bile yok cnm
Yaa bu bile içimi rahatllatı bi nebze olsun. Şu 4 gündür adet sancılarım gibi sancılarım var. Yarın tekrar gideyim diyorum başıma ilk defa böyle gecikme geldi ya sanki hiç olmayacakmış gibi hissediyor insanEvet stresten zaten troid hormonunuzun yuksrlisi bile yok cnm kesin hamile degilsiniz rahat olabilirsiniz
Dere otu tuketin troide iyi geliyorYani ister istemez kafamda hep bu durum var. Bugün 8.gün olmadım henüz. Kimileri stresten kimileri tiroid 4.86 cikti ondandır diyor. Bilmiyorum gerçekten çok endişeliyim. Korkuyorum olmadıkça. 25 agustosta ilişki oldu 13 eylülde verdim test 20 gün sizce gerçekten yeterli bi süre mi kesin sonuç için geç döllenme olayları falan okudum internetten inş
Yaa bu bile içimi rahatllatı bi nebze olsun. Şu 4 gündür adet sancılarım gibi sancılarım var. Yarın tekrar gideyim diyorum başıma ilk defa böyle gecikme geldi ya sanki hiç olmayacakmış gibi hissediyor insan
Ya tek hamilelik olmasin onlar gercwkten kolay zor olan hamilelikDere otu tuketin troide iyi geliyor
Ya ben size özel olarak mesaj atmak istiyorum ama hesabiniz kisitli sizin bana mesaj atma imkaniniz varmı bazı sorular sormak istiyorumDere otu tuketin troide iyi geliyor
Actim cnm simdi atabilirsinizYa ben size özel olarak mesaj atmak istiyorum ama hesabiniz kisitli sizin bana mesaj atma imkaniniz varmı bazı sorular sormak istiyorum
Adete 7 gün kala kanda belli oluyor mu benim 7 gün var erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ama emin olamıyorum kan da belli olur muBu beta hcg değeri herkezde farklı illerliyor benim 7 gün kala 85 kusurdu..regl gecikince evde kaset test yapın cift çizgi görünce kan verin netlessin en doğrusu
Gebelik testinde pozitif çıkınca kan verdim bilemiyorum siz bilirsinizAdete 7 gün kala kanda belli oluyor mu benim 7 gün var erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ama emin olamıyorum kan da belli olur mu
Markası neydi acaba benimde ilk 5 dk da silik çizgi belirdi prodoctor marka acaba güvenilir mi ?Gebelik testinde pozitif çıkınca kan verdim bilemiyorum siz bilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?