• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama BETA HCG ADETİN İKİNCİ GÜNÜ

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Teşekkür ederim şuan kese gözükür mü haftayı beklemeli miyim
2 gün sonra görünme ihtimali var betaya göre ama sizin çok erken artmış. Bence 2 gün sonra birdaha kan verin 2 katına çıkıyor mu beta diye takip edin ona göre doktora gidersiniz. Daha önce sorunlu gebeliğiniz ya da kaybınız olmadı değil mi?

2 gün sonra görünme ihtimali var betaya göre ama sizin çok erken artmış. Bence 2 gün sonra birdaha kan verin 2 katına çıkıyor mu beta diye takip edin ona göre doktora gidersiniz. Daha önce sorunlu gebeliğiniz ya da kaybınız olmadı değil mi?
Yok çok şükür olmadı 12 si akşam sekizde ilk verdim 330 çıktı on üçüncü günüydü aşılamamın 13 ü gece 23.00 da bir verdim 544 çıktı bu gün doktor bana habire kan verme artış iyi 15 gün bekle kese görülmesi için 1000....3000 olması lazım dedi 17 si yani 18. Günüm adetimin ikinci günü sabah 09.27 de verdim 1781 çıktı

Yok çok şükür olmadı 12 si akşam sekizde ilk verdim 330 çıktı on üçüncü günüydü aşılamamın 13 ü gece 23.00 da bir verdim 544 çıktı bu gün doktor bana habire kan verme artış iyi 15 gün bekle kese görülmesi için 1000....3000 olması lazım dedi 17 si yani 18. Günüm adetimin ikinci günü sabah 09.27 de verdim 1781 çıktı
Artışların da iyi o zaman 3000 i geçer iki gün sonra gitsen görürsün muhtemelen canım 💙 hayırlı olsun sağlıklı olsun inşallah 🤲🏻

Artışların da iyi o zaman 3000 i geçer iki gün sonra gitsen görürsün muhtemelen canım 💙 hayırlı olsun sağl

Artışların da iyi o zaman 3000 i geçer iki gün sonra gitsen görürsün muhtemelen canım 💙 hayırlı olsun sağlıklı olsun inşallah 🤲🏻
Amin inşallah canım isteyen herkesin başına cuma mi gitsem yoksa pazartesiyi mi beklesem garanti olsun

Adet gecikmesinin üzerinden 4gün geçmişti değerim 3733 çıktı cuma kese seninde gözükür büyük ihtimalle canım. Ben şuan gayet iyiyim az göğüslerde hassasiyet var o kadar
Aaa o zaman cuma versem gözükür mü adetin beşinci günü bayii olsun bu arada durumunuz nasıl iyi mi ilk kaçıncı gün vermistiniz ne çıkmıştı

Canım benim kendi doktorum yoktu bişey demediler cuma tekrar gidicem inşallah kalp atışını duyarım zaten 6. Hafta dan sonra duyuluyormuş
Amin inşallah şuan kaç haftaki son adetten satınca benim bugün 24. Günüm değerim yüksek ama günüm düşük aşılama da ise 18. Günüm gözükür mü emin değilim

Back
X