- 30 Nisan 2021
- 590
- 196
- 18
- Konu Sahibi 2melekannesl
-
EvetttAhahailk gebelik dimi senin de
Nasıl da belliEvettt
Uyku uyuyamıyorum heyecandan akşamlarıNasıl da belli
Keseyi görüp kalbini duysaydık az biraz azalırdı belki heyecanUyku uyuyamıyorum heyecandan akşamları
Evet aynen öyleKeseyi görüp kalbini duysaydık az biraz azalırdı belki heyecan
Bugün doktora gidecektiniz keseyi görmek için ne oldu sonucunuz inşallah güzel haberler almışsınızdırOo maaşallahben direndim ama hata etmişim şimdi içim içimi yiyor düzgün artacak mı diye
Çarşamba günü randevu alabildim iyi bir doktora canım. O güne kadar da başka doktora gitmeyeceğim yoruyorlar beniBugün doktora gidecektiniz keseyi görmek için ne oldu sonucunuz inşallah güzel haberler almışsınızdır
Ben de gidemedim dün kan verdim işte beşinci günümde 2.975 çıkmıştı pazartesi gidebilirim inşallah ben de bakalım maşallahhhÇarşamba günü randevu alabildim iyi bir doktora canım. O güne kadar da başka doktora gitmeyeceğim yoruyorlar beniİlk betadan iki gün sonra tekrar baktırdım o da 5350 lerde çıktı. Tam iki kat artış var. O yüzden telaş da etmedim açıkcası. Ama merakım çok o ayrı sen naptın?
Bı de şey sorucam en son adetinin son gününden kaç gün sonra 5350 oldu benim şuan son adet gününden sonra 26.günümÇarşamba günü randevu alabildim iyi bir doktora canım. O güne kadar da başka doktora gitmeyeceğim yoruyorlar beniİlk betadan iki gün sonra tekrar baktırdım o da 5350 lerde çıktı. Tam iki kat artış var. O yüzden telaş da etmedim açıkcası. Ama merakım çok o ayrı sen naptın?
2 gün sonra yaptırdıgimda 2975 çıktı2 gün sonra görünme ihtimali var betaya göre ama sizin çok erken artmış. Bence 2 gün sonra birdaha kan verin 2 katına çıkıyor mu beta diye takip edin ona göre doktora gidersiniz. Daha önce sorunlu gebeliğiniz ya da kaybınız olmadı değil mi?
5.günümde canım 13-14 mayısta adet olmalıydım 19 mayısta 5378 çıkmış şimdi baktımBı de şey sorucam en son adetinin son gününden kaç gün sonra 5350 oldu benim şuan son adet gününden sonra 26.günüm
Kaç günde bi adet oluyosun canım ben 27-28 günde bir adet oluyorum son adet tarihinin 33.günü 5378 çıkmşBı de şey sorucam en son adetinin son gününden kaç gün sonra 5350 oldu benim şuan son adet gününden sonra 26.günüm
Ooo senin baya baya yüksek kız o zaman senin ikiz olabilir benim de beşinci günümde 2.975 çıktı5.günümde canım 13-14 mayısta adet olmalıydım 19 mayısta 5378 çıkmış şimdi baktım
İkizde artış fazla oluyormuş canım. Benim artış normal ama bakalım çarşambaya belli olur. İkiz olursa iki kere sevinirim artıkOoo senin baya baya yüksek kız o zaman senin ikiz olabilir benim de beşinci günümde 2.975 çıktı
Hadi bakalım güzel haberleri bekliyorumİkizde artış fazla oluyormuş canım. Benim artış normal ama bakalım çarşambaya belli olur. İkiz olursa iki kere sevinirim artık
Ben de senin hayırlı güzel haberlerini bekliyorum canımHadi bakalım güzel haberleri bekliyorum
Aminnn inşallahBen de senin hayırlı güzel haberlerini bekliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?